Şimdi sana boşan desem çocuk var boşanma derim şimdilik. Çocuk biraz büyüsün kreş çağına gelsin ya kreşe ya annenize emanet edin ve çalışın derim. O zamana kadar da bu hadsizliklerine devam ederse boşarsınız.Şunu da belirteyim hiç sosyal biri değil ne bayram bilir ne akraba ne düğün ama gecen istagram hesabında ben yokum engellemiş başka hesap açtım bikaç bayanla yazışmalarına şahit oldum orda kardeşiml ki evde bi karış suratla oturan adam orda ohoo Günaydınlar hayırlı akşamlar napıyonuz sohbetleri ve ben büyük kavga çıkarıdm kız kardeşine annesine söyledim kapattı bir daha açarsam adiyim dedi sinirden sabaha kadar uyumadım çok düşündüm oğlum elimi kolumu bağlıyor
Ben yeni evli sayılırım. Bir yılı geçkin evliyim ilk aylar dışında Adam bir hafta gelmese cinselliğe gelmiyor istekli olmuyor yani. Ben de üstüne düşmüyorum ama ben de bıktım yapcak bişey yok . Seninki de mi ana kuzusu yoksa?
Şimdi sana boşan desem çocuk var boşanma derim şimdilik. Çocuk biraz büyüsün kreş çağına gelsin ya kreşe ya annenize emanet edin ve çalışın derim. Obu amana kadar da bu hadsizliklerine devam ederse boşarsınız.
Çok açık konuşacağım
Adam senden geçmiş. .
Adamın cinsel duyguları bitmiş diyecektim ki bu mesajı gördüm.Şunu da belirteyim hiç sosyal biri değil ne bayram bilir ne akraba ne düğün ama gecen istagram hesabında ben yokum engellemiş başka hesap açtım bikaç bayanla yazışmalarına şahit oldum orda kardeşiml ki evde bi karış suratla oturan adam orda ohoo Günaydınlar hayırlı akşamlar napıyonuz sohbetleri ve ben büyük kavga çıkarıdm kız kardeşine annesine söyledim kapattı bir daha açarsam adiyim dedi sinirden sabaha kadar uyumadım çok düşündüm oğlum elimi kolumu bağlıyor
Önerimiz nedir bende mi geçeyim ondan
Konuyla alakası yok ama merak ettim
Alerjiyle hamileliğin ne alakası varmışki
Yok çokta değil aslında ama annesinide dinler ailesiyle altlı üstlüyüz kendi gidip bakmaz bile ama ben herşeylerinde bulunurum annesinin işini yaparım severim benim onlarla sorunum yok şükür babası çok otoriter ondan korkar ama yinede tutmaz sözlerini yapacanı yapar allah Sizinde yardımcınız olsun
Baktımda şimdi fenaymış o daEritema multiforme isimli ağır bir alerjim var ilaçlar ağır olduğu için oğlumu bile sütten kesmek zorunda kaldım ve doktor yasakladı o yüzden canım
Bunun kararını ben veremem elbetteki .
Ister böyle yaşarsınız görmezden gelerek .
Isterseniz ben böyle ot gibi yaşayamam ne halin varsa gör dersiniz..
Elin kadınlarına günaydın yazabilen adam
Evde 5 karış suratla oturuyorsa sizi istemiyor demektir .
Biraz beklemek istiyorum aşk meşk yoktu arkadaşça yazdım neden bu kadar büyütüyorsun dedi napacam bende bilmiyorum eşimi seviyorum vazgeçmek istemiyorum heleki oğlum baba delisi onun için sabredicem ama nereye kadar bilmiyorum
Adamın cinsel duyguları bitmiş diyecektim ki bu mesajı gördüm.
Seni istemiyor arzulamıyor.
Biraz kendini herşeyden geri çek. Bak ben de bir soru sordum cevabı belli kendini çek
Kolaylıklar dilerim
Umarım düzelir...
Onun karaktersizliğinin sebebi neden siz oluyorsunuz pardon?Eline yüzüne bakılmayacak biride değilim inanın görenler ne kadar güzel olduğumu söyler hep eşim görmüyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?