• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çözemediğimiz problem?

Kalpsiz38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
301
178
123
Selam arkadaşlar hayırlı geceler dilerim nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum esinle 14 senelik evliyiz 12 sene sonunda oğlumuz oldu şükür baslarda çok güzel cinsel hayatımız vardı sonra sonra eşim sürekli bahaneler üretti yorgunum hastayım bu sırada işsiz kaldı ne bilim bir sürü olay hep bi bahanesi vardı doktora gitti hiçbir sorun olmadığını söylemiş ilaçlar kullandık yine aynı bu süreçte cocuk tedavısı gördük 1 ası 2 tüp bebek oldum ama tutmadı sonra ameliyat oldum derken oğlum oldu şuan 2 yaşında 9 ay hamileliğim boyunca yanıma gelmedi neyse doğum yaptım öylesine bahane buldu yani hep bieşeyleri bahane etti bazen ayda bir bazen 3 ayda 1 oluyor ben yoruldum artık söylemekten o bıkmadı duymaktan hep düzelecek umudu ile bekliyorum en son kendim alerji hastasıyım doktor spiral taktır dedi hamile kalmaman lazım dedi 6 ay tedavi gördüğüm 4 ay elini sürmedi spiralede gerek yok dedi kusura bakmayın uzun oldu ama derdim bu napayım neler denemedim iç çamaşırıdır bakımdır hamile kaldım kilodayım onu bile bahane ediyor bi akıl verin arkadaşlar varmı benim gibi olanınız ne yapmam gerek

Ben yeni evli sayılırım. Bir yılı geçkin evliyim ilk aylar dışında Adam bir hafta gelmese cinselliğe gelmiyor istekli olmuyor yani. Ben de üstüne düşmüyorum ama ben de bıktım yapcak bişey yok . Seninki de mi ana kuzusu yoksa?

Şunu da belirteyim hiç sosyal biri değil ne bayram bilir ne akraba ne düğün ama gecen istagram hesabında ben yokum engellemiş başka hesap açtım bikaç bayanla yazışmalarına şahit oldum orda kardeşiml ki evde bi karış suratla oturan adam orda ohoo Günaydınlar hayırlı akşamlar napıyonuz sohbetleri ve ben büyük kavga çıkarıdm kız kardeşine annesine söyledim kapattı bir daha açarsam adiyim dedi sinirden sabaha kadar uyumadım çok düşündüm oğlum elimi kolumu bağlıyor

Şunu da belirteyim hiç sosyal biri değil ne bayram bilir ne akraba ne düğün ama gecen istagram hesabında ben yokum engellemiş başka hesap açtım bikaç bayanla yazışmalarına şahit oldum orda kardeşiml ki evde bi karış suratla oturan adam orda ohoo Günaydınlar hayırlı akşamlar napıyonuz sohbetleri ve ben büyük kavga çıkarıdm kız kardeşine annesine söyledim kapattı bir daha açarsam adiyim dedi sinirden sabaha kadar uyumadım çok düşündüm oğlum elimi kolumu bağlıyor
Şimdi sana boşan desem çocuk var boşanma derim şimdilik. Çocuk biraz büyüsün kreş çağına gelsin ya kreşe ya annenize emanet edin ve çalışın derim. O zamana kadar da bu hadsizliklerine devam ederse boşarsınız.

Ben yeni evli sayılırım. Bir yılı geçkin evliyim ilk aylar dışında Adam bir hafta gelmese cinselliğe gelmiyor istekli olmuyor yani. Ben de üstüne düşmüyorum ama ben de bıktım yapcak bişey yok . Seninki de mi ana kuzusu yoksa?

Yok çokta değil aslında ama annesinide dinler ailesiyle altlı üstlüyüz kendi gidip bakmaz bile ama ben herşeylerinde bulunurum annesinin işini yaparım severim benim onlarla sorunum yok şükür babası çok otoriter ondan korkar ama yinede tutmaz sözlerini yapacanı yapar allah Sizinde yardımcınız olsun

Şimdi sana boşan desem çocuk var boşanma derim şimdilik. Çocuk biraz büyüsün kreş çağına gelsin ya kreşe ya annenize emanet edin ve çalışın derim. Obu amana kadar da bu hadsizliklerine devam ederse boşarsınız.

Evet olsun diye neler yaptık doktor doktor gezdik tek istediğim sadece ilgi sevgi oğlum olunca adam 90 ° döndü aileme karışır oldu hic ses etmeyen adam annemi istemez oldu nu erkekler ne ister bilmem mutlu yuvamız var çocuğumuz var öyle sürekli bişey alıp satan biride değilim halden anlarım nebir arkadaşım var gidip geldim nede habersiz adım atmam

Adamın cinsel duyguları bitmiş diyecektim ki bu mesajı gördüm.
Seni istemiyor arzulamıyor.

Önerimiz nedir bende mi geçeyim ondan

Bunun kararını ben veremem elbetteki .
Ister böyle yaşarsınız görmezden gelerek .
Isterseniz ben böyle ot gibi yaşayamam ne halin varsa gör dersiniz..
Elin kadınlarına günaydın yazabilen adam
Evde 5 karış suratla oturuyorsa sizi istemiyor demektir .

Yok çokta değil aslında ama annesinide dinler ailesiyle altlı üstlüyüz kendi gidip bakmaz bile ama ben herşeylerinde bulunurum annesinin işini yaparım severim benim onlarla sorunum yok şükür babası çok otoriter ondan korkar ama yinede tutmaz sözlerini yapacanı yapar allah Sizinde yardımcınız olsun

Biraz kendini herşeyden geri çek. Bak ben de bir soru sordum cevabı belli kendini çek

Bunun kararını ben veremem elbetteki .
Ister böyle yaşarsınız görmezden gelerek .
Isterseniz ben böyle ot gibi yaşayamam ne halin varsa gör dersiniz..
Elin kadınlarına günaydın yazabilen adam
Evde 5 karış suratla oturuyorsa sizi istemiyor demektir .

Biraz beklemek istiyorum aşk meşk yoktu arkadaşça yazdım neden bu kadar büyütüyorsun dedi napacam bende bilmiyorum eşimi seviyorum vazgeçmek istemiyorum heleki oğlum baba delisi onun için sabredicem ama nereye kadar bilmiyorum

Biraz beklemek istiyorum aşk meşk yoktu arkadaşça yazdım neden bu kadar büyütüyorsun dedi napacam bende bilmiyorum eşimi seviyorum vazgeçmek istemiyorum heleki oğlum baba delisi onun için sabredicem ama nereye kadar bilmiyorum

Kolaylıklar dilerim
Umarım düzelir...

Eline yüzüne bakılmayacak biride değilim inanın görenler ne kadar güzel olduğumu söyler hep eşim görmüyor yoksa
Onun karaktersizliğinin sebebi neden siz oluyorsunuz pardon?

Uçkuruna sahip çıkamayan adamın sorumluluğunu almayın üzerinize.
Bakın saat 3, bi tarafında pireler uçuşuyor kabahatli olduğu halde, uykuları kaçan sizsiniz.

O çabalasın, görmezden duymazdan gelin yok gibi davranın ( boşanmayı düşünmediğiniz için böyle diyorum)
İlginize alışmış belli ki.

Back