- 15 Şubat 2013
- 301
- 178
- 123
Selam arkadaşlar hayırlı geceler dilerim nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum esinle 14 senelik evliyiz 12 sene sonunda oğlumuz oldu şükür baslarda çok güzel cinsel hayatımız vardı sonra sonra eşim sürekli bahaneler üretti yorgunum hastayım bu sırada işsiz kaldı ne bilim bir sürü olay hep bi bahanesi vardı doktora gitti hiçbir sorun olmadığını söylemiş ilaçlar kullandık yine aynı bu süreçte cocuk tedavısı gördük 1 ası 2 tüp bebek oldum ama tutmadı sonra ameliyat oldum derken oğlum oldu şuan 2 yaşında 9 ay hamileliğim boyunca yanıma gelmedi neyse doğum yaptım öylesine bahane buldu yani hep bieşeyleri bahane etti bazen ayda bir bazen 3 ayda 1 oluyor ben yoruldum artık söylemekten o bıkmadı duymaktan hep düzelecek umudu ile bekliyorum en son kendim alerji hastasıyım doktor spiral taktır dedi hamile kalmaman lazım dedi 6 ay tedavi gördüğüm 4 ay elini sürmedi spiralede gerek yok dedi kusura bakmayın uzun oldu ama derdim bu napayım neler denemedim iç çamaşırıdır bakımdır hamile kaldım kilodayım onu bile bahane ediyor bi akıl verin arkadaşlar varmı benim gibi olanınız ne yapmam gerek