- Konu Sahibi denizaski01
-
Hadı boşanmak ayıp.Almanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..
Şaka mı buMerhaba kizlar.. konusmaya ihtiyacim var.
Direk konuya giriyorum..
Esim 31 yasinda Ben 24.
Iki yil önce Cok severek evlendik.
Ama zamanla tartismalar arti..
Esimin beni Hor görmesi basladi.
Bu son bir yil da esim calismadi hic. Ben calisip evi idare ettim ve üstüne esimin borclari bindi.. Ben her seye ragmen derdimizi kimseye anlatmadim.
Herseyi kendi icimden yasayip idare etmeye calistim.
Sonra Ama esim gittikce bana yüklendi sorun cikardi.
Ilk basta benim altinlarimi istedi vermedim calisip borcunu öderiz dedim ki öyle di.
Ben bir kurusumu harcamaz borclarimiz bitsin diye cirpindim.
Bir hafta önce bizim evlilik yil dönümümüz oldu. Ben kahvalti hazirladim birlikte yedik hersey okaydi
Sonra hic birsey demeden gitti uyudu.
ona disari cikallimmi dedim biraz günün tadini cikaralim baktimti bana bagirmaya basladi
Seninle evlendigim o güne lanet olsun yok böyle olsun yok daha neler
Bir sürü agladim. Bana bir cicek bile layik görmedin, onu birak iyiki evlendik falan hic öyle bir konusma olmadi.
Sonra Gün gecti aradan yine borc kayitlari evi doldurdu.
yok Ben iflaz göstericem bilmem ne.
Iflaz demekki, tüm yük benim üzerime gelip,
Ben evi gecindirmem Lazim.
Zaten yapiyorum iki yildan beri Ama, yetmiyor ona.
Herseyi sineye cektim birsey yokmus gibi bir iki gün gecti.
Bugün yemek yaptim ikimize ben yemek yerken biraz yere döküldü. Sonra bana , sen zaten yatarak yiyirsun dedi.
duymazdan geldim bu defa aksam üzüm yedim durduk yere bana sen ne bicim yiyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedi.
Ben odaya cekildim saatlerce cikmadim.
Sonra Saat gece birde yatak odasina geldi bana tekrar söyledi Sen nasil yigorsun ya hayvan gibi.
Benim cok zoruma gitti.
Ben özür bekliyorken onun dedikleri beni cok üzdü .
Git odadn beni begenmiyorsan dedim
Kalkti gitti.. bende o sinirle pesinden gittim. Birbirimize bagirdilk. Bana neden böylesin dedim, senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi. Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Ben ona bagirmaya basladim.
yapamazsin böyle birsey dedim ben seninle konusmak isterken yaptigina bak dedim sonra birbirimizi dövdük hirpaladik.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Ben senin yataga gelmeni istiyorum dedim..
gelmedi.
Bagrismalar devam etti sonunda giyinme odasina girip kapiyi kitledi ve orda uyudu.
ne bir özür ne bir pismanlik.
Sadece seni istemiyorum dedi
Ben gercekten ne yapicagimi bilmiyorum. Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
ben onun özür dilemesini ve pisman olmasini istiyorum Ama öyle birsey olmicsk..
Hayretm şaştı mı cok tatlısnz güldüm bayagŞaka mı buakıl tutulması yaşadın herhalde. Neyine yapıştın bu adamın. Hayret gerçekten hayretim bile şaştı. Nasıl kafalar yaşıyor bu kadınlar ya hu
O kadar inanılmaz ki napıyımHayretm şaştı mı cok tatlısnz güldüm bayagböyle kadınlara inanılmaz sinir oluyorum. Bu şekilde devam ettiği sürece bu toplumdan hiç bişy olmaz.
İnşallah birbirinizi yıpratmadan boşanırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun ama ayrılık kaçınılmazmış gibi geliyor.kendi ayaklarıhız astünde çok rahat durursunuz.hatta birikim bile yaparsınız.ama severken ayrılmak çok zor onu çok iyi biliyorumMerhaba kizlar.. konusmaya ihtiyacim var.
Direk konuya giriyorum..
Esim 31 yasinda Ben 24.
Iki yil önce Cok severek evlendik.
Ama zamanla tartismalar arti..
Esimin beni Hor görmesi basladi.
Bu son bir yil da esim calismadi hic. Ben calisip evi idare ettim ve üstüne esimin borclari bindi.. Ben her seye ragmen derdimizi kimseye anlatmadim.
Herseyi kendi icimden yasayip idare etmeye calistim.
Sonra Ama esim gittikce bana yüklendi sorun cikardi.
Ilk basta benim altinlarimi istedi vermedim calisip borcunu öderiz dedim ki öyle di.
Ben bir kurusumu harcamaz borclarimiz bitsin diye cirpindim.
Bir hafta önce bizim evlilik yil dönümümüz oldu. Ben kahvalti hazirladim birlikte yedik hersey okaydi
Sonra hic birsey demeden gitti uyudu.
ona disari cikallimmi dedim biraz günün tadini cikaralim baktimti bana bagirmaya basladi
Seninle evlendigim o güne lanet olsun yok böyle olsun yok daha neler
Bir sürü agladim. Bana bir cicek bile layik görmedin, onu birak iyiki evlendik falan hic öyle bir konusma olmadi.
Sonra Gün gecti aradan yine borc kayitlari evi doldurdu.
yok Ben iflaz göstericem bilmem ne.
Iflaz demekki, tüm yük benim üzerime gelip,
Ben evi gecindirmem Lazim.
Zaten yapiyorum iki yildan beri Ama, yetmiyor ona.
Herseyi sineye cektim birsey yokmus gibi bir iki gün gecti.
Bugün yemek yaptim ikimize ben yemek yerken biraz yere döküldü. Sonra bana , sen zaten yatarak yiyirsun dedi.
duymazdan geldim bu defa aksam üzüm yedim durduk yere bana sen ne bicim yiyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedi.
Ben odaya cekildim saatlerce cikmadim.
Sonra Saat gece birde yatak odasina geldi bana tekrar söyledi Sen nasil yigorsun ya hayvan gibi.
Benim cok zoruma gitti.
Ben özür bekliyorken onun dedikleri beni cok üzdü .
Git odadn beni begenmiyorsan dedim
Kalkti gitti.. bende o sinirle pesinden gittim. Birbirimize bagirdilk. Bana neden böylesin dedim, senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi. Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Ben ona bagirmaya basladim.
yapamazsin böyle birsey dedim ben seninle konusmak isterken yaptigina bak dedim sonra birbirimizi dövdük hirpaladik.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Ben senin yataga gelmeni istiyorum dedim..
gelmedi.
Bagrismalar devam etti sonunda giyinme odasina girip kapiyi kitledi ve orda uyudu.
ne bir özür ne bir pismanlik.
Sadece seni istemiyorum dedi
Ben gercekten ne yapicagimi bilmiyorum. Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
ben onun özür dilemesini ve pisman olmasini istiyorum Ama öyle birsey olmicsk..
Şuan eşim yerine köpeği koymayı hayal ettimde peeek bir hoşuma gittiBirine bakmayı alışkanlık edindi iseniz, boşanın... Eşiniz yerine bir köpek alın ona bakın.. Eşiniz gibi sürekli size durduk yere havlamaz hiç olmazsa... Eşinizden daha sadık olur gibime geldi...
Bir kadın bir gelecektir. Kurtarmaya bakalım yarın öbür gün yeni konu açıp yetti artık nasıl boşanabilirim diye soracaktır.şiddet maalesef azalmıyor.dahada artıyor.kendinize dikkat edin.kadesi yükleyin.olumsuz bir şey olursa uygulamayı kullanınKonu sahibi sorun etmiyor bizler niye sorun ediyoruz ki ? Böyle yaşamak istiyorsa kendi bilir.
Konu sahibi Almanya'da yaşıyor, zaten orada birçok hakka sahip. Bu imkânları elinin tersiyle tepiyorsa yapacak bir şey yok, demek kendisi yaşayıp görmesi gerekiyor.Bir kadın bir gelecektir. Kurtarmaya bakalım yarın öbür gün yeni konu açıp yetti artık nasıl boşanabilirim diye soracaktır.şiddet maalesef azalmıyor.dahada artıyor.kendinize dikkat edin.kadesi yükleyin.olumsuz bir şey olursa uygulamayı kullanın
Allah akıl fikir versin ozamanKonu sahibi Almanya'da yaşıyor, zaten orada birçok hakka sahip. Bu imkânları elinin tersiyle tepiyorsa yapacak bir şey yok, demek kendisi yaşayıp görmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?