Esimle cok kötü tartistik.. cok kötüyüm

Şaka mı bu akıl tutulması yaşadın herhalde. Neyine yapıştın bu adamın. Hayret gerçekten hayretim bile şaştı. Nasıl kafalar yaşıyor bu kadınlar ya hu

Adamda suc yokkı benimde ıstemedıgım bırı ayrılmasa bende hakaret ederım kavga ederım gıtsın dıye. Sız neden gıtmıyorsunuz

Şaka mı bu akıl tutulması yaşadın herhalde. Neyine yapıştın bu adamın. Hayret gerçekten hayretim bile şaştı. Nasıl kafalar yaşıyor bu kadınlar ya hu
Hayretm şaştı mı cok tatlısnz güldüm bayag böyle kadınlara inanılmaz sinir oluyorum. Bu şekilde devam ettiği sürece bu toplumdan hiç bişy olmaz.

Bir arkadaşım var makina mühendisi. Kendisine ait firması var evi var ıyi bir geliri var. Yıllardır bir adamın kölesi sanki. Şimdilerde adam internetten bir kadın bulmuş onunla yaşıyor. Gerizekalı arkadaşım sabah akşam adama mesajlar yolluyor adam da onu arıyor cvp veriyor vs. Ama adam kadının biriyle gününü gün ediyor. Arkadaşıma psikolojik destek al dedim. Çünkü gerçekten hastalıklı saplantı bu. Sizinkisi de öyle. Seni döven adama hadi yatağa gel diyorsun. Siz de lütfen destek alın. Lütfen.

İnşallah birbirinizi yıpratmadan boşanırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun ama ayrılık kaçınılmazmış gibi geliyor.kendi ayaklarıhız astünde çok rahat durursunuz.hatta birikim bile yaparsınız.ama severken ayrılmak çok zor onu çok iyi biliyorum

Bence eşinizle tartismamissiniz.
Eşiniz size kararını bildirmiş. Maalesef kötü bir durum ama insanlar birbirlerinden bikabilir evli bile olsalar. Açıkça boşanmak istediğini sizi istemedigini söylemiş. Değişmesini beklemek en basit haliyle zaman kaybı.

Konu sahibi sorun etmiyor bizler niye sorun ediyoruz ki ? Böyle yaşamak istiyorsa kendi bilir.

Adam sizi istemediğini söylüyor. Yatağa gel diyorsunuz. Yok artık adam istemiyor. Birde söylüyor istemiyorum diye. Siz kendinizde mısınız? Hastalıklı bir durum bu. Hanımefendi hayatınız kimseden önemli değil. Basın gidin o evden

Konu sahibi sorun etmiyor bizler niye sorun ediyoruz ki ? Böyle yaşamak istiyorsa kendi bilir.
Bir kadın bir gelecektir. Kurtarmaya bakalım yarın öbür gün yeni konu açıp yetti artık nasıl boşanabilirim diye soracaktır.şiddet maalesef azalmıyor.dahada artıyor.kendinize dikkat edin.kadesi yükleyin.olumsuz bir şey olursa uygulamayı kullanın

Konu sahibi Almanya'da yaşıyor, zaten orada birçok hakka sahip. Bu imkânları elinin tersiyle tepiyorsa yapacak bir şey yok, demek kendisi yaşayıp görmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…