- 21 Şubat 2017
- 1.027
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi denizaski01
-
Zaten herkes severek evleniyor. Bir size mahsus birşey değil bu. Ayrıca evet herkes akıl verir ama sonuçlarına kendiniz katlanırsınız. Fakat burda herkes kendi tevrubelerini sizinle paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyor. Bende çok seviyordum eşimi ama kumar oyunlarını bırakmadığı için 8 sene üzerine boşanmak istedim üstelik seviyordumda ama bu sevgi bana evliliğimin pürüzsüz mutlu bir şekilde devam etmesine yetmedi, belli aralıklarla tartışmak ve huzursuzluk insanı yıpratıyor ve tükenmişliğe sürüklüyor. Ah keşke daha evvel boşansaymışım diyorum ama vardır bundada bir hayr, yapcak bişey yok. Ayrıca o seviyorum dediğim kişiyide zamanla zaten unutuyorsun bile. Sadece o dönemler unutamam gibi geliyor insana. Neyse siz sanırım sırf deli gibi sevip evlendim diye ömür boyu mutsuz bir şekilde sürünmeyi tercih ediyorsunuz demek üstelik eşiniz sizi sevmediğini söylediği hâldeTabiki hic aff edilir bir Yani yok.. Ama inanin herkes herkesse cok kolay akil veriyor Ama olanlari tabiki birtek biz biliyoruz. Kimse deli gibi sevdigi Biriyle evlenmisken ayrilik sonu olsun istemiyor
bunu yapmanın çözüm getireceğine emin misiniz bence psikolga gitmeyi önerin bak çök kötü hale geldik biz böyle insanlar değiliz gel eski halimize dönelim bu zor zamanları atlatalım deyin bak ben çalıyorum sana her zaman desteğim deeyinEvet zaten sorun olan öfke kontrollü.
Ben baska bir sorun dan bunlar oldugunu sanmiyorum.
ben simdi sadece kendimi düsünecegim kendisi ne isterse onu yapsin Ben iyice surat asicam iki hafta aileme gidicem onu her yerden engellicem. Bi o düsünsün ne oldu ne yapti .. Ben uzak durucam artik
Kendisine gelmesine zaman tanicam sonrada evlilik uzmanina gitmemiz gerektigini söylicem. Ben hatta bayagi erken baslicam buna.şu zamana kadar böyle biri değilse bence psikologla çözmeye çalışın ama o yolu da çoğu erkek kabul etmiyor bende hemen boşan tarzı yorumlardan nefret ettim burada bişey oluyor ben boşardım yok tekmeyi basardım tamam sizin konunuz biraz sıkıntılı şiddet filan ama sizde ona vurmuşsunuz anladığım kadarıyla sizi tek taraflı evire çevire dövmemiş burda ben şöyle boşardım yok adamın ağzına ederdim tarzı cümleler kuran kişilerin gerçek hayatta hiç bişey yapamadıkalrını düşünoyrum nedense
hakkınızda hayırlısı olsun çirkinlikle gitmeyin bence biraz uzak kalalım çok kırıldım deyip kavga etmeden güzellikle gidin annenizin yanına kafamızı toplayalım deyin benceKendisine gelmesine zaman tanicam sonrada evlilik uzmanina gitmemiz gerektigini söylicem. Ben hatta bayagi erken baslicam buna.
bunu yapmanın çözüm getireceğine emin misiniz bence psikolga gitmeyi önerin bak çök kötü hale geldik biz böyle insanlar değiliz gel eski halimize dönelim bu zor zamanları atlatalım deyin bak ben çalıyorum sana her zaman desteğim deey
aynen siz kendinizi toplayın daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz belki de bu şekilde anneniz sizi toparlar herşey gönlünüzce olsunEvet. Bu iyi bir fikir öyle diycem
Ama önce kendime gelip uzak durmam lazim
Sagol. Beni anladigin icinaynen siz kendinizi toplayın daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz belki de bu şekilde anneniz sizi toparlar herşey gönlünüzce olsun
rica ederim ama sizin bunca çabanıza rağmen yine de oda çözüm odaklı olmazsa sizde kendinizi çok yormayın olur mu akışına bırakın hayatınıza bakınSagol. Beni anladigin icin
Yazının sonuna kadar ağır bı kalp spazmı geçirdim.cok korktumBen diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Bırakmayın kocanızı sıkı sıkı sarılın. Bu zamanda böyle koca nerde. Altı üstü, iki senedir aile birliğine katkı sağlamadığı gibi sizi beğenmiyor, sizden boşanmak istiyor ,geçimini sizin sağladığınız evden kovuyor, üstüne birde dövüyor, ne var ki bunda. Eee büyük aşk yaşayarak evlenmişsiniz neticede.
Siz bilmezsiniz buradaki kadınları, kocaları kadına hakaret edip, aşağlasa, bir iki defa şiddet uygulasa, keyfi için başka kadınlara gitse hemen boşan derler. Sakın dinlemeyin onları. Mazallah aklınıza girer boşatırlar falan. Kocasız ne yaparsınız sonra. Hemende kapıverirler o muhteşem kocanızı. Bir kadın kendisini aşağlayan, döven aldatan bir adam olmadam nasıl yaşar. Bence gidin kocanızın ayaklarına kapanın boşanmasın sizden. ( Bu yazı ağır ironi içermektedir!!!!!)
Kırmızı odadaki nazlı geldi gözümün önüne.cok büyük sıkıntı yasamissiniz.bu olaydan sonra kendinizi biraz arka plana atıp sessizce kavgasız konuşmadan beklemek çözüm olur mu acaba.esiniz kendi kendine kalınca evliliğinizi görebilir mi.ben çok büyük sıkıntı yaşadığında kendi kabuğuma çekilirim faydasını görürüm.kendimi dinlerim evliliğime uzaktan bakarım.ama bu tek taraflı olmuyor.esinin de bunu yapabilmesi çok iyi olurdu.bizim evliliğimiz de şiddet gürültü yok başka sorunlarımız var ama anlattıklarının çok üzücü.siz de bunu düzeltip devam etmek için çok cabaliyosunuz.ama bu orada size de çok büyük zarar verir.Ben sadece degismesini istiyorum.
baska hic birsey degil. Evet Benim resimdeki. Mahlesef güzel olmak yetmiyor..
Ablacım adam evden gidesin diye sana hakaret ermiş olmamışBen sadece degismesini istiyorum.
baska hic birsey degil. Evet Benim resimdeki. Mahlesef güzel olmak yetmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?