• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle cok kötü tartistik.. cok kötüyüm

Tabiki hic aff edilir bir Yani yok.. Ama inanin herkes herkesse cok kolay akil veriyor Ama olanlari tabiki birtek biz biliyoruz. Kimse deli gibi sevdigi Biriyle evlenmisken ayrilik sonu olsun istemiyor
Zaten herkes severek evleniyor. Bir size mahsus birşey değil bu. Ayrıca evet herkes akıl verir ama sonuçlarına kendiniz katlanırsınız. Fakat burda herkes kendi tevrubelerini sizinle paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyor. Bende çok seviyordum eşimi ama kumar oyunlarını bırakmadığı için 8 sene üzerine boşanmak istedim üstelik seviyordumda ama bu sevgi bana evliliğimin pürüzsüz mutlu bir şekilde devam etmesine yetmedi, belli aralıklarla tartışmak ve huzursuzluk insanı yıpratıyor ve tükenmişliğe sürüklüyor. Ah keşke daha evvel boşansaymışım diyorum ama vardır bundada bir hayr, yapcak bişey yok. Ayrıca o seviyorum dediğim kişiyide zamanla zaten unutuyorsun bile. Sadece o dönemler unutamam gibi geliyor insana. Neyse siz sanırım sırf deli gibi sevip evlendim diye ömür boyu mutsuz bir şekilde sürünmeyi tercih ediyorsunuz demek üstelik eşiniz sizi sevmediğini söylediği hâlde 🤷🏻‍♀️ hakkınızda hayırlısı=)

Evet zaten sorun olan öfke kontrollü.
Ben baska bir sorun dan bunlar oldugunu sanmiyorum.
ben simdi sadece kendimi düsünecegim kendisi ne isterse onu yapsin Ben iyice surat asicam iki hafta aileme gidicem onu her yerden engellicem. Bi o düsünsün ne oldu ne yapti .. Ben uzak durucam artik
bunu yapmanın çözüm getireceğine emin misiniz bence psikolga gitmeyi önerin bak çök kötü hale geldik biz böyle insanlar değiliz gel eski halimize dönelim bu zor zamanları atlatalım deyin bak ben çalıyorum sana her zaman desteğim deeyin

şu zamana kadar böyle biri değilse bence psikologla çözmeye çalışın ama o yolu da çoğu erkek kabul etmiyor bende hemen boşan tarzı yorumlardan nefret ettim burada bişey oluyor ben boşardım yok tekmeyi basardım tamam sizin konunuz biraz sıkıntılı şiddet filan ama sizde ona vurmuşsunuz anladığım kadarıyla sizi tek taraflı evire çevire dövmemiş burda ben şöyle boşardım yok adamın ağzına ederdim tarzı cümleler kuran kişilerin gerçek hayatta hiç bişey yapamadıkalrını düşünoyrum nedense
Kendisine gelmesine zaman tanicam sonrada evlilik uzmanina gitmemiz gerektigini söylicem. Ben hatta bayagi erken baslicam buna.

Kendisine gelmesine zaman tanicam sonrada evlilik uzmanina gitmemiz gerektigini söylicem. Ben hatta bayagi erken baslicam buna.
hakkınızda hayırlısı olsun çirkinlikle gitmeyin bence biraz uzak kalalım çok kırıldım deyip kavga etmeden güzellikle gidin annenizin yanına kafamızı toplayalım deyin bence

bunu yapmanın çözüm getireceğine emin misiniz bence psikolga gitmeyi önerin bak çök kötü hale geldik biz böyle insanlar değiliz gel eski halimize dönelim bu zor zamanları atlatalım deyin bak ben çalıyorum sana her zaman desteğim deey

Evet. Bu iyi bir fikir öyle diycem
Ama önce kendime gelip uzak durmam lazim

Ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Bırakmayın kocanızı sıkı sıkı sarılın. Bu zamanda böyle koca nerde. Altı üstü, iki senedir aile birliğine katkı sağlamadığı gibi sizi beğenmiyor, sizden boşanmak istiyor ,geçimini sizin sağladığınız evden kovuyor, üstüne birde dövüyor, ne var ki bunda. Eee büyük aşk yaşayarak evlenmişsiniz neticede.
Siz bilmezsiniz buradaki kadınları, kocaları kadına hakaret edip, aşağlasa, bir iki defa şiddet uygulasa, keyfi için başka kadınlara gitse hemen boşan derler. Sakın dinlemeyin onları. Mazallah aklınıza girer boşatırlar falan. Kocasız ne yaparsınız sonra. Hemende kapıverirler o muhteşem kocanızı. Bir kadın kendisini aşağlayan, döven aldatan bir adam olmadam nasıl yaşar. Bence gidin kocanızın ayaklarına kapanın boşanmasın sizden. ( Bu yazı ağır ironi içermektedir!!!!!)
Yazının sonuna kadar ağır bı kalp spazmı geçirdim.cok korktum 😂

Ben sadece degismesini istiyorum.
baska hic birsey degil. Evet Benim resimdeki. Mahlesef güzel olmak yetmiyor..
Kırmızı odadaki nazlı geldi gözümün önüne.cok büyük sıkıntı yasamissiniz.bu olaydan sonra kendinizi biraz arka plana atıp sessizce kavgasız konuşmadan beklemek çözüm olur mu acaba.esiniz kendi kendine kalınca evliliğinizi görebilir mi.ben çok büyük sıkıntı yaşadığında kendi kabuğuma çekilirim faydasını görürüm.kendimi dinlerim evliliğime uzaktan bakarım.ama bu tek taraflı olmuyor.esinin de bunu yapabilmesi çok iyi olurdu.bizim evliliğimiz de şiddet gürültü yok başka sorunlarımız var ama anlattıklarının çok üzücü.siz de bunu düzeltip devam etmek için çok cabaliyosunuz.ama bu orada size de çok büyük zarar verir.

Almanya'daki Türklerde değişik bı durum olduğunu bende duymuştum.amcam yengem çocukları bazı yakınlarım orada.kendi ailemden biliyorum.kizlari ayrı bı kefeye koyup evlendiriyolar.amcamin oğlu Almanya'da yaşadı hep.hic çalışmadı ailesin durumu çok iyi.bi kızla evlenmiş ailesi de artık ıslanır diye rahatladı.bi sefer kıza bakmadı 2 çocukları oldu.ailesi de desteğini çekti üzerlerinde.yazik kızda çocuklara bak durumu belli etme derken çok zorluk çekti.en son intihar etti kurtardılar çok şükür.kizin ailesi durumu öğrendi ama düzelir olur öyle şeyler diye kızı mecbur bıraktılar.kiz ayrılacak ama ailesinden korkuyor.cocuklar için destek alıyorlar onunla geciniyolar.uzun zamandır haber alamadım ne oldu bende bilmiyorum.aile işleri çok karmaşıkti o zamanlar.

Ah bu zamanda koca bulmak kolay değil tabi..hem kocasız hayat zaten hayat değil.
Ne yapın edin adamı ikna edin boşamasın sizi..daha çok çalışın,saygı da kusur etmeyin,bir tokat attığında diğer yanaginizi çevirin filan ne bileyim yapin biseyler işte ama asla boşanmayın aman

Ben gerçekten kendinize verdiğiniz değerin bu kadar az olmasına çok üzüldüm.

Fotoğrafınızı kaldırmışsınız ama daha öncesinde konuyu okurken görmüştüm. Dünyalar güzeli bir kadınsınız. Üstelik işiniz de var, kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Gençsiniz ve çocuğunuz yok. Size şiddet uygulayan ve boşanmak istediğini söyleyen bir adama sanki çok çaresizmiş gibi yapışmanız akıl alır gibi değil.

Burada o kadar kişi gerekeni yazmış zaten ama sizin boşanmayacağınızı anladım yaptığınız yorumlardan. Şimdi olmazsa bile ileriki yıllarda bu kararınızdan çok pişman olursunuz. Her zaman bugün olduğunuz imkanlara sahip olmayacaksınız çünkü. Yaşınız her şeye sıfırdan başlayacak kadar genç olmayacak belki ya da çocuk sahibi olup tek başına geçinemeyeceğiniz için evliliğe devam etmek zorunda olacaksınız. O zaman da bu bir seçim değil mecburiyet olacak.

Umarım yaşamazsınız ama yaşarsanız da o gün kimseyi suçlamayın. Ne kocanızı ne ailesini ya da başka bir şeyi. Tek suçlusu siz olacaksanız çünkü yaşadıklarınızın.

Nasıl bu kadar gurursuz olabiliyorsunuz ? Pişman olsa affedecek misiniz inanılmaz gerçekten istemiyorsa güle güle deyin gidin size aşağılık pislik gibi davranan adamdan neyin özrünü bekliyorsunuz, biraz kendinize saygınız olsun

Problem ne şimdi? Adamın sana eyvallah etmeyişimi? Hmm.. Demek az dövmüş az sövmüş az aşağılamış.Adamın yaptığı herşeye rağmen istediğin tek şey seni dışlamaması sevmesi. Hem döven o hem istemeyen o hem çalışmayan o. Valla biz sana ne diyelim. Psikolojinde ağır problem var ve kendine saygın yok. Lutfen önce kendini sevmeyi öğren, lutfennnnnn!

Ben sadece degismesini istiyorum.
baska hic birsey degil. Evet Benim resimdeki. Mahlesef güzel olmak yetmiyor..
Ablacım adam evden gidesin diye sana hakaret ermiş olmamış
Kötü davranmış olmamış
En sonunda şiddet uygulamış yine olmamış
Seni İSTEMİYOR
neden anlamıyorsun?
Çık ailenin karşısına 2yıldır olanları, bu olanları anlat aç boşanma davanı.
ama senin pek niyetin yok anlaşıldı, aile bahane.

Bir adam nasıl çalışmaz yahu!! Çalışmayan adamdan hayır gelmez niye kendini hırpalıyorsun git ne hâli varsa görsün seni istemeyeni sen niye istiyorsun..
Ali'ye kibarca bir bay bay ...!! Deyin.. :KK25:

Psikolojik destek almalısın
Maalesef kurtarılacak bir yanı yok evliliğinin
Sen dünyaya elalem ya da ailen ne der diye gelmedin
Kendi kendine değer ver lütfen genceciksin hayata yeniden başlayabilirsin

Back