• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle cok kötü tartistik.. cok kötüyüm

Almanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..
Tamam bosanma ama cevren yiyecekse senin yerine dayagi ozman alles klar ...Sen bosanmicaksin çünkü istemiyorsun bosanmak isteyen canına kiymet veren sallarmi eli alemi senin korktugun hayati yasiyor o el alem

Canim biliyorum memnun etmek imkansiz arada isim geregi gidiyorum almanyaya sık sık. Gecen sene munihte bi toplantida kahve içtim arkasindan su icmek icin baska kagit bardak aldim. 10 kisi bir araya gelip bana not yazmislar. Yeşili koruyalim minvalinde. Sinir basmisti. Ki ben bu adamlari trde nasi agirladim insan yazmaya utanir. Cok cinsler evet bazisi. Ama konu sahibi bi o cevreden ciksin bi avrupanin guzel yönlerini gorebilsin diye oyle yaziyorum. Dunyada bi tek pesimizden öcü gibi dolandirdigimiz elalem kavrami yok, bu namus bakis acisi bizde var bizim turk toplumunun yobazligi bu. Herkes burda almanyada olmus olamaz bu olay diyor niye sadece benim dedigime cok garip biseymis gibi yaklasiosunuz. Cok mu zor duzgun anlamak yazilani.
Anlatmak istediğinizi bu yazının başında anlattığınız gibi yazarsanız, kimseye zor gelmez sizi anlamak.
Evet, sonunu anlamadım. Üslubunze dikkat ederek konuşursanız belki anlarım.
Başkaları da yazmış Almanya gibi bir yerde nasıl olur diye ama üslublarında sorun görmedim.
Almanların bizim gibi namus anlayışı yok, doğru.
Ondan dolayı da ensest burada çok yaygın bir konu.
Avrupa, Almanya, Isviçre vs. deyip de kendi insanımızı gömmeyelim yeter.
Her ülkede namus kavramı farklıysa da namus kavramından doğan suçlar yine de suçtur.
Buralar da eğitim belki daha büyük kesime ulaşabilir ama bu demek değil ki burası buram buram medeniyet kokuyor.
Alman'ın da iyisi var, Türk'ün de iyisi var.
Her ülkede de gelişmesi gereken zihniyetler olabilir.

Son düzenleme:
Adam sizi dövmüş, hemen ardından yatağa gelmeni ıstiyorum demişsiniz. Eşim 1 ay önce beni kanepeye itti kavga sırasında 1 aydır aynı yatağa girmiyorum onunla.
Nasıl soğumuyorsunuz, nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Yapmayın kendinize bunu. Kavgayı başlatan eşiniz, tepeden tırnağa haksız kişi eşiniz. Evliliği yürütmeye çalışan kişi sizsiniz. Ne gerek var bu kadar yıpranmaya.

Merhaba kizlar.. konusmaya ihtiyacim var.
Direk konuya giriyorum..
Esim 31 yasinda Ben 24.
Iki yil önce Cok severek evlendik.
Ama zamanla tartismalar arti..
Esimin beni Hor görmesi basladi.
Bu son bir yil da esim calismadi hic. Ben calisip evi idare ettim ve üstüne esimin borclari bindi.. Ben her seye ragmen derdimizi kimseye anlatmadim.
Herseyi kendi icimden yasayip idare etmeye calistim.
Sonra Ama esim gittikce bana yüklendi sorun cikardi.
Ilk basta benim altinlarimi istedi vermedim calisip borcunu öderiz dedim ki öyle di.
Ben bir kurusumu harcamaz borclarimiz bitsin diye cirpindim.
Bir hafta önce bizim evlilik yil dönümümüz oldu. Ben kahvalti hazirladim birlikte yedik hersey okaydi
Sonra hic birsey demeden gitti uyudu.
ona disari cikallimmi dedim biraz günün tadini cikaralim baktimti bana bagirmaya basladi
Seninle evlendigim o güne lanet olsun yok böyle olsun yok daha neler
Bir sürü agladim. Bana bir cicek bile layik görmedin, onu birak iyiki evlendik falan hic öyle bir konusma olmadi.
Sonra Gün gecti aradan yine borc kayitlari evi doldurdu.
yok Ben iflaz göstericem bilmem ne.
Iflaz demekki, tüm yük benim üzerime gelip,
Ben evi gecindirmem Lazim.
Zaten yapiyorum iki yildan beri Ama, yetmiyor ona.
Herseyi sineye cektim birsey yokmus gibi bir iki gün gecti.
Bugün yemek yaptim ikimize ben yemek yerken biraz yere döküldü. Sonra bana , sen zaten yatarak yiyirsun dedi.
duymazdan geldim bu defa aksam üzüm yedim durduk yere bana sen ne bicim yiyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedi.
Ben odaya cekildim saatlerce cikmadim.
Sonra Saat gece birde yatak odasina geldi bana tekrar söyledi Sen nasil yigorsun ya hayvan gibi.
Benim cok zoruma gitti.
Ben özür bekliyorken onun dedikleri beni cok üzdü .
Git odadn beni begenmiyorsan dedim
Kalkti gitti.. bende o sinirle pesinden gittim. Birbirimize bagirdilk. Bana neden böylesin dedim, senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi. Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Ben ona bagirmaya basladim.
yapamazsin böyle birsey dedim ben seninle konusmak isterken yaptigina bak dedim sonra birbirimizi dövdük hirpaladik.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Ben senin yataga gelmeni istiyorum dedim..
gelmedi.
Bagrismalar devam etti sonunda giyinme odasina girip kapiyi kitledi ve orda uyudu.
ne bir özür ne bir pismanlik.
Sadece seni istemiyorum dedi
Ben gercekten ne yapicagimi bilmiyorum. Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
ben onun özür dilemesini ve pisman olmasini istiyorum Ama öyle birsey olmicsk..
Bunu kendine bilerek neden yaşattın goz göre göre

Adam sizi dövmüş, hemen ardından yatağa gelmeni ıstiyorum demişsiniz. Eşim 1 ay önce beni kanepeye itti kavga sırasında 1 aydır aynı yatağa girmiyorum onunla.
Nasıl soğumuyorsunuz, nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Yapmayın kendinize bunu. Kavgayı başlatan eşiniz, tepeden tırnağa haksız kişi eşiniz. Evliliği yürütmeye çalışan kişi sizsiniz. Ne gerek var bu kadar yıpranmaya.
Cok haklisiniz hepinizde.. benim kendi salakligim

Eski konunuza da bi göz attım ama sorması ayıp niye çocuk gibisiniz?
Eşinizde de sizde de 24-31 yaş olgunluğu yok.
Evlenmek için birbirinizi yeterince tanımamışsınız acele etmişsiniz bence.
Karşılıklı boğuşmalar, dövüşmelerden sonra üzgünüm ama bu evliliğin sonu kötü gibi görünüyor.
Herşeyden öte kendinize saygınız yok saçınızdan sürükleyen adamı tekrar yatağa çağırıyorsunuz .
Ne yapacaktınız sevişip sarılıp uyuyacak mıydınız onca olan bitenden sonra?
Biraz dik durun kendinize güvenin.
İkinizde birbirinizden betersiniz valla bi ayrı ayrı oturup düşünün kendinize gelin böyle evlilik mi olur...

Eski konunuza da bi göz attım ama sorması ayıp niye çocuk gibisiniz?
Eşinizde de sizde de 24-31 yaş olgunluğu yok.
Evlenmek için birbirinizi yeterince tanımamışsınız acele etmişsiniz bence.
Karşılıklı boğuşmalar, dövüşmelerden sonra üzgünüm ama bu evliliğin sonu kötü gibi görünüyor.
Herşeyden öte kendinize saygınız yok saçınızdan sürükleyen adamı tekrar yatağa çağırıyorsunuz .
Ne yapacaktınız sevişip sarılıp uyuyacak mıydınız onca olan bitenden sonra?
Biraz dik durun kendinize güvenin.
İkinizde birbirinizden betersiniz valla bi ayrı ayrı oturup düşünün kendinize gelin böyle evlilik mi olur...
Sorun gercekten bu da olabilr .. tanismadi Pek uzun..

Merhaba kizlar.. konusmaya ihtiyacim var.
Direk konuya giriyorum..
Esim 31 yasinda Ben 24.
Iki yil önce Cok severek evlendik.
Ama zamanla tartismalar arti..
Esimin beni Hor görmesi basladi.
Bu son bir yil da esim calismadi hic. Ben calisip evi idare ettim ve üstüne esimin borclari bindi.. Ben her seye ragmen derdimizi kimseye anlatmadim.
Herseyi kendi icimden yasayip idare etmeye calistim.
Sonra Ama esim gittikce bana yüklendi sorun cikardi.
Ilk basta benim altinlarimi istedi vermedim calisip borcunu öderiz dedim ki öyle di.
Ben bir kurusumu harcamaz borclarimiz bitsin diye cirpindim.
Bir hafta önce bizim evlilik yil dönümümüz oldu. Ben kahvalti hazirladim birlikte yedik hersey okaydi
Sonra hic birsey demeden gitti uyudu.
ona disari cikallimmi dedim biraz günün tadini cikaralim baktimti bana bagirmaya basladi
Seninle evlendigim o güne lanet olsun yok böyle olsun yok daha neler
Bir sürü agladim. Bana bir cicek bile layik görmedin, onu birak iyiki evlendik falan hic öyle bir konusma olmadi.
Sonra Gün gecti aradan yine borc kayitlari evi doldurdu.
yok Ben iflaz göstericem bilmem ne.
Iflaz demekki, tüm yük benim üzerime gelip,
Ben evi gecindirmem Lazim.
Zaten yapiyorum iki yildan beri Ama, yetmiyor ona.
Herseyi sineye cektim birsey yokmus gibi bir iki gün gecti.
Bugün yemek yaptim ikimize ben yemek yerken biraz yere döküldü. Sonra bana , sen zaten yatarak yiyirsun dedi.
duymazdan geldim bu defa aksam üzüm yedim durduk yere bana sen ne bicim yiyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedi.
Ben odaya cekildim saatlerce cikmadim.
Sonra Saat gece birde yatak odasina geldi bana tekrar söyledi Sen nasil yigorsun ya hayvan gibi.
Benim cok zoruma gitti.
Ben özür bekliyorken onun dedikleri beni cok üzdü .
Git odadn beni begenmiyorsan dedim
Kalkti gitti.. bende o sinirle pesinden gittim. Birbirimize bagirdilk. Bana neden böylesin dedim, senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi. Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Ben ona bagirmaya basladim.
yapamazsin böyle birsey dedim ben seninle konusmak isterken yaptigina bak dedim sonra birbirimizi dövdük hirpaladik.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Ben senin yataga gelmeni istiyorum dedim..
gelmedi.
Bagrismalar devam etti sonunda giyinme odasina girip kapiyi kitledi ve orda uyudu.
ne bir özür ne bir pismanlik.
Sadece seni istemiyorum dedi
Ben gercekten ne yapicagimi bilmiyorum. Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
ben onun özür dilemesini ve pisman olmasini istiyorum Ama öyle birsey olmicsk..
Adam senınle boşanmak ıstıyor butun çirkeflıgıde senın uzerıne atmak ıstıyor.Defolup gıtsın.

Benim bosanmama sebebim bana sen suclusun hissi veriyor...
Huzurlu olmadıktan sonra haklı olsan veya haksız olsan ne fark eder ki... insan kıymet bilenin yanında değerlidir. Bu adam size gram değer vermiyor yazık etmeyin kendinize boşanın ve güçlü olun. Kimsenin ailesinde boşanmalar normal karşılanmaz ama bazen olmayınca olmuyor işte...( bende duygusal olarak zorlansamda boşandım, şimdi oh mis unuttum gitti bile=)) çevrem ise elbette bir müddet konuşulur bu normal ama sonra üzerine başka konular eklenince mazide kalıyor =) cesaretinizi toplayın ve lütfen güçlü olun, bizler herşeyin üstesinden gelebiliriz, yeter ki isteyelim 🤗🤗

Pişman olup özür dilese affedebilecek misin gerçekten? Bırak saçlarımdan sürüklemeyi, üzüm yiyişime hayvan gibi yiyorsun dediğinde ayrılırdim herhalde ben

Lütfen, bunu kendinize yapmayın. Gençsiniz , sağlıklısınız kendinize yeni bir hayat kurun .

konu sahibi size aşırı üzüldüm neden bi anda değişir ki bi insan ben artık bu tarz konuları okumayı sanırım bırakacağım çünkü evliliğe kaşı zaten var olan korkum bir ton artıyor yani gerçekten şans işi bu ya birbirine aşık şekilde evlenip bunları yaşamak çok acı nasıl anlayacağız en başında imkanı yok aşk olmayınca aşk yokmuş zaten deniyor e aşk varken de böyle oluyor konu sahibi ben bi psikologdan şunu okumuştum erkekler işine evliliğinden daha fazla önem verirler demişti ve işinde sorun varsa ilişkisine odaklanamaz diyordu öyle birşey mi oldu acaba eve sizin bakmanız onurunu zedelemiş olabilir mi yaptığı şeyler affedilir değil ama bunlar aklıma geldi

Cok haklisiniz hepinizde.. benim kendi salakligim
İnsan sevince bazı şeyleri göremiyor adlandıramıyor malesef. Hani derler ya aşkın gözü kördür diye öyle birşey... mesela bu gece gözlerinizi kapatın ve tüm bu yaşananları çok sevdiğiniz bir arkadaşınız size anlatmış ve sizden akıl istiyormuş gibi düşünün, dışardan kendininizi bir başkası gibi gözlemleyin.
siz ona ne yapmasını önerirdiniz..?

konu sahibi size aşırı üzüldüm neden bi anda değişir ki bi insan ben artık bu tarz konuları okumayı sanırım bırakacağım çünkü evliliğe kaşı zaten var olan korkum bir ton artıyor yani gerçekten şans işi bu ya birbirine aşık şekilde evlenip bunları yaşamak çok acı nasıl anlayacağız en başında imkanı yok aşk olmayınca aşk yokmuş zaten deniyor e aşk varken de böyle oluyor konu sahibi ben bi psikologdan şunu okumuştum erkekler işine evliliğinden daha fazla önem verirler demişti ve işinde sorun varsa ilişkisine odaklanamaz diyordu öyle birşey mi oldu acaba eve sizin bakmanız onurunu zedelemiş olabilir mi yaptığı şeyler affedilir değil ama bunlar aklıma geldi
Biz esimle tanistigimizda isi gücü yerindeydi.. sonra corona geldi ve firmayi kapatti.. o nedenle ben calismak zorunda kaldim ki, Zaten evlendikten iki ay sonra calismaya basladim
Kendime güzel bir Mercedes aldim onun arabasi dahi yok. Ne bilim evin evkegi ben oldum onunda zoruna gitti basima kalkti sanki durum bu

İnsan sevince bazı şeyleri göremiyor adlandıramıyor malesef. Hani derler ya aşkın gözü kördür diye öyle birşey... mesela bu gece gözlerinizi kapatın ve tüm bu yaşananları çok sevdiğiniz bir arkadaşınız size anlatmış ve sizden akıl istiyormuş gibi düşünün, dışardan kendininizi bir başkası gibi gözlemleyin.
siz ona ne yapmasını önerirdiniz..?
Tabiki hic aff edilir bir Yani yok.. Ama inanin herkes herkesse cok kolay akil veriyor Ama olanlari tabiki birtek biz biliyoruz. Kimse deli gibi sevdigi Biriyle evlenmisken ayrilik sonu olsun istemiyor

Biz esimle tanistigimizda isi gücü yerindeydi.. sonra corona geldi ve firmayi kapatti.. o nedenle ben calismak zorunda kaldim ki, Zaten evlendikten iki ay sonra calismaya basladim
Kendime güzel bir Mercedes aldim onun arabasi dahi yok. Ne bilim evin evkegi ben oldum onunda zoruna gitti basima kalkti sanki durum bu
evet konuyu okuyunca bende öyle algıladım nedense roller değişmiş he ben illaki eve erkek bakar modunda olan biri değilim ama erkekler bu konuda daha takıntılı bence işlerinin aniden bozulması bence onda psikolojik sorun yaratmış hırsını da sizden alıyor psikolojik tedavi almalısınız bence ikinizde de öfke kontrolu de yok diğer mesajları okumadım ama ben böyle düşündüm

Tabiki hic aff edilir bir Yani yok.. Ama inanin herkes herkesse cok kolay akil veriyor Ama olanlari tabiki birtek biz biliyoruz. Kimse deli gibi sevdigi Biriyle evlenmisken ayrilik sonu olsun istemiyor
şu zamana kadar böyle biri değilse bence psikologla çözmeye çalışın ama o yolu da çoğu erkek kabul etmiyor bende hemen boşan tarzı yorumlardan nefret ettim burada bişey oluyor ben boşardım yok tekmeyi basardım tamam sizin konunuz biraz sıkıntılı şiddet filan ama sizde ona vurmuşsunuz anladığım kadarıyla sizi tek taraflı evire çevire dövmemiş burda ben şöyle boşardım yok adamın ağzına ederdim tarzı cümleler kuran kişilerin gerçek hayatta hiç bişey yapamadıkalrını düşünoyrum nedense

evet konuyu okuyunca bende öyle algıladım nedense roller değişmiş he ben illaki eve erkek bakar modunda olan biri değilim ama erkekler bu konuda daha takıntılı bence işlerinin aniden bozulması bence onda psikolojik sorun yaratmış hırsını da sizden alıyor psikolojik tedavi almalısınız bence ikinizde de öfke kontrolu de yok diğer mesajları okumadım ama ben böyle düşündüm
Evet zaten sorun olan öfke kontrollü.
Ben baska bir sorun dan bunlar oldugunu sanmiyorum.
ben simdi sadece kendimi düsünecegim kendisi ne isterse onu yapsin Ben iyice surat asicam iki hafta aileme gidicem onu her yerden engellicem. Bi o düsünsün ne oldu ne yapti .. Ben uzak durucam artik

Back