- 21 Temmuz 2018
- 6.987
- 20.856
-
- Konu Sahibi muhendishanim98
Aslinda cok guzel yerinde bir laf etmissiniz. Bunlara boyle karsilik verilmesi gerekiyor. Onlarinda gururu hiçe sayilsin. Yanliz o ladar kotu bir zamandayiz ki aniden kimin icinden canavar cikacak belli degil.Allah korusun kadinlarin basina neler geliyor goruyoruz. Bir anlik birsey geliyor bu kendini birsey sanan adamlara. Bende denk geldim kendi esimde yalan yok. İnstgramda adam 400 kisiyi takip ediyor kendini takip eden 89 kisiKızlar gerçekten kötü bi durumdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Duygularım donuk gibi ve şok içindeyim.
Eşimin sosyal medyalarında açık saçık videolar, kızlar sürekli. Neyse kafama takmıyordum bunu. Bakmıştır bi iki sürekli düşüyordur önüne vs diyip. İlgilenmiyorum diyordum. Engelliyordum ya da. Beni de ne sosyal medyasında ne profil fotosunda paylaşır. Bunu da abes görmüyordum. Zaten erkekler ekli vs ne gerek var diye. Güzel giden bi evliliğimiz olduğunu düşünüyordum. Ama bugün ben yanında tv izlerken gözüm kaydı ne yapıyor diye teitterda diğer videoları kaydırıyor. Açık kadın denk gelince duruyor izliyor. Şok oldum 1-2 saat öyle sessizleşmişim. Noldu falan dedi. Ben de yanımdayken açık onlyfanscı kadınlsra baktığını gördüm dedim. Bu iğrenç insanların hangi videosu dikkatini çekti dedim. O kadar zoruma gitti ki o konuşmayı vs izlemesi, sonrasında izledikleri. Benim böyle şeyler dememi ister miydin dememle birlikte kafama bir tane vurması bir oldu. Ve direkt başka odaya kaçtım zaten kapıyı kilitledim. Nasıl böyle bişey dersin falan çıldırdı resmen. Benim kadınlık gururum yok mu senin erkeklik gururun var da dedim. Ben yanı başında otururken sen benim kadınlığımı hiçe sayarken ben küfredip sana vurmadım dedim, şoka girdim. Ne yapmam gerekiyor
Bosanman gerekiyor.Sana fiziksel şiddet uygulamış ve seni dengi olarak görmüyor.Ona göre sen kadınsın ve ondan asagisin.O yapabilir ama sen aynı şeyi düşünmen bile yasak.Kendini kurtarKızlar gerçekten kötü bi durumdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Duygularım donuk gibi ve şok içindeyim.
Eşimin sosyal medyalarında açık saçık videolar, kızlar sürekli. Neyse kafama takmıyordum bunu. Bakmıştır bi iki sürekli düşüyordur önüne vs diyip. İlgilenmiyorum diyordum. Engelliyordum ya da. Beni de ne sosyal medyasında ne profil fotosunda paylaşır. Bunu da abes görmüyordum. Zaten erkekler ekli vs ne gerek var diye. Güzel giden bi evliliğimiz olduğunu düşünüyordum. Ama bugün ben yanında tv izlerken gözüm kaydı ne yapıyor diye teitterda diğer videoları kaydırıyor. Açık kadın denk gelince duruyor izliyor. Şok oldum 1-2 saat öyle sessizleşmişim. Noldu falan dedi. Ben de yanımdayken açık onlyfanscı kadınlsra baktığını gördüm dedim. Bu iğrenç insanların hangi videosu dikkatini çekti dedim. O kadar zoruma gitti ki o konuşmayı vs izlemesi, sonrasında izledikleri. Benim böyle şeyler dememi ister miydin dememle birlikte kafama bir tane vurması bir oldu. Ve direkt başka odaya kaçtım zaten kapıyı kilitledim. Nasıl böyle bişey dersin falan çıldırdı resmen. Benim kadınlık gururum yok mu senin erkeklik gururun var da dedim. Ben yanı başında otururken sen benim kadınlığımı hiçe sayarken ben küfredip sana vurmadım dedim, şoka girdim. Ne yapmam gerekiyor
Sence?Ne yapmam gerekiyor
Allah benzetmesin ama ben olsam çantamı o an toplar onun ağzına eder cikardim, o parmağını kırarım direk ne demek yanında evlisiniz göz göre göre bakıyor yazarken bile sinir oldum üstüne sana kızıyor ve vuruyor... Ve daha gencsin buna katlanma afedersin sinirlendim der ikinciye komalık yaparKızlar gerçekten kötü bi durumdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Duygularım donuk gibi ve şok içindeyim.
Anlamadım? Kadınlar için de jigolalar var canım. (bu bir tavsiye değildir)Ben de şu anda ona takığım zaten ve ilk kez olduğu için de çok şaşırdım. Beyefendinin aynısını ben söylesem demem zoruna gidiyor da biz kadınların önünde bi organ yok diye gidemiyor. Nefret ediyorum