Esimle cebellesmekten tüm güzel huylarimi kaybettim ben...

Onceden yasadigimiz ve onun zoruna giden bir sey tabi ki var: her şey.. verdigim her tepki yaptigim her tavir. Yillar sonra bile hatirlar uzuldugunu ifade eder. Ben onun kadar hassas olmadigim icin hatirlamam bile konuyu. Ancak duygularini pek benmle paylasmaz. Sadece ciddi ciddi bu ayrilma meselesini konusmak istedigimde resti ceker o kadar. O an ne hisseder ne yasar bilmem acikcasi fazla da ilgilenmiyorum artik

Konu bir defa oraya geldi hemen agzinda tek bi sozler var : tabi gidersin elinde imkanin var bana ne minnetin var ki isine gelmedi mi bas git tutan ne var seni zaten diyor
Evet istesem gidebilirim ama gitmiyorum...Beni tutan sana olan sevgim, degişebilecegine olan güvenim...Beni gitmeye mecbur bırakma diye konuşmaya, duzeltmeye calişiyorum ama artık yoruldum, diyemiyor musun?

Evet istesem gidebilirim ama gitmiyorum...Beni tutan sana olan sevgim, degişebilecegine olan güvenim...Beni gitmeye mecbur bırakma diye konuşmaya, duzeltmeye calişiyorum ama artık yoruldum, diyemiyor musun?
Evet diyebilirim ama karsimdaki insan sinirlendiginde bile evet ben sinirlendim demiyor beni sen sinirlendirdin diyor yani ben cileden cikarip kizdiriyorsun hem de degismemi istiyorsun. Oyleyse beni kizdirma ben zaten iyiyim diyor yani esim aslinda melek onu seytanlastiran benmisim gibi goruyor

Üzgünüm ama eşiniz sadece kendine iyi,canı isterse yardım ediyor.Ama siz aynı özgürlüğe sahip değilsiniz.İyiyken herkes iyi olur asıl önemli olan ihtiyaç hâlinde yaninizda mi?Yemek yerken çocukla ilgilen diyen adam benim gözümde yok hükmündedir.3 çocuk büyüttüm çoğu zaman eşim bebeğe baktı önce ben yedim.Merhamet olmazsa bir adamda ondan herşey beklenir.

Hayır hiç öyle düşünme. Umarım bunu yapacak hale gelirsin. Çünkü o zaman kendini düşünmeye başladığın nokta olacak.

Eşin narsist. Otokontrol geliştirmelisin.

Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin demişti babam ben buna benzer cümleler sarfederken ,, asla muhattap olmamayı dene yani ne kavga et ne alttan al sessiz kal epey ise yariyor

Daha neler sizin evlilige bakis acinizla benimki asla ayni olamaz esimi seviyorum ve onsuz bir hayat dusunemiyorum sorunlarimiz vardi astik ve baska sorunlarda yasayabiliyoruz cunku biz bir omur geciriyoruz

Bir edebiyatçı olarak az çok sanata yatkin bir kisiliginiz vardir naif kibar ince ruhlu birisinizdir diye düşünüyorum. Ozel kuvvetler astsubayi nerden bulup evlendiniz Allah aşkına ogretmen sinifi falan olsa gene anlayacagim da... Çok farklı seyler yasiyorsunuz eşinizi anlamaniz eşinizin de sizi anlamasi zor bence bilemedim

Tesekkur ederim edebiyat okumak kitaplarla ilgilenmek vs ister istemez benim hayata bakisimi degistiriyor-olumlu yonde-
Esimin is hayati yasadigi gordugu olaylar da onun hayatini etkiliyor-olumsuz yonde-
Evet aslinda esimle ben tamamen farkli pencerelerden bakiyoruz her sye. Evlenme konusunda da kader diyemem ben kendim ettim boyuna posuna duygusalligina takildim ama hayati paylasmaya gelince tamamen farkli bir boyut bilemiyorum ne yapilir zamanla her yontemi deneyecegim olmazsa herkes kendi penceresine doner napalim

Konunuzun tamamını okudum ve sizin adınıza çok üzüldüm. Gerçekten çok zorlanıyor olmalısınız. Erkek kadın hiç farketmez yapmadığı bir şey yüzünden suçlanmasına sinir olurum ( çocuk oynarken düşüyorsa siz kötü bir anne asla olamazsınız. Dediğiniz gibi o kötü bir baba demek ki onun düşüncesine göre ).

Ben evlendiğim ilk zamanlar çok kavga ettik eşimle. Gerek aileler yüzünden gerekse eşimin iş değişikliği sebebi ile. Dışardan bakan herkes için hayatımız mükemmeldi ama biz evde bazen birbirimizi yiyorduk. Eşime bir sustum iki sustum baktım bu iş böyle olmayacak. En sonunda patladım. Ben patladıkça o kendini topladı. İlk zamanlar aileme o kadar kötü davrandı ki , bende ona inat onun ailesi ile iyiyken kötü oldum. Benim annemlerde bir şey yemedi ona inat kayınvalidelerde bir şey yemedim. Ama onu annesine de söyledim. Kayınvalide anlayışlı biridir düzelecek iyi olacak dedi. Aldı karşısına oğlunu konuştu. Şimdi her şey çok iyi. Acaba bir aile büyüğü ile mi konuşsanız ? Belki faydası olur mu ?

Şu an hamileyim bazen o kadar korkuyorum ki acaba böyle mi olur diye ?

Evliligin ilk zamanlarinda sacma sapan konulardan cok tartisma oluyor gercekten. Ben yillar icinde absurt tavirlarimi torpuledim saglikli bir evlilik icin. Ayni olgunlugu esimden de bekliyorum ama kisasa kisas yapmadan anlamayacak sanirim. Ben de bana küstü mü küsecegim, kizip da yemek yemiyor mu baska bir gun alakasiz bir durumda ben de küsüp yemeyecegim belki empati kurabilir.
Esimin annesi beni pek sevmez, arasira eser kafasina kendinden bir seyler anlatir ama surekli bana ettigi tek soz benim oglum degismez ya sen idare edersin ya da gidersin eldeki malzeme bu der durur
Kendi annem de ayni sekilde ne cekiyorsun ki ayril gitsin der yani biz ayrilsak esimle sanirim iki taraf da gobek atacak oyle bir sahiplenme var bizde bunun farkindaligi bile bizi olumsuz etkiliyor olabilir
bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah her insanin karakteri farklidir umarim sizler boyle bir sey yasamazsiniz. Yasarsaniz da er gec bas etme yontemi i buluyor insan

Kizlar zaman ayirip da ilgilendiginiz icin hepinize tesekkur ederim
Sizlerden edindigim birkac fikir dogrultusunda bugun esim yine sacma sapan tavirlara girdiginde ilk defa gercekten cirkeflestim. Actim agzimi yumdum gozumu. Dondu kaldi neden bu sekilde tepki verdin agzini niye bozuyorsun dediginde de sana senin gibi biri lazim benim nazik tavirlarim sana degmiyor beni sen bu hale getirdin simdi defol git tepemden dedim belki de yillardan beri ilk defa bu cumleyi kurdum adam nerdeyse aglamakli oldubana kendimi kotu hissettiriyorsun bu nasil cumle dediginde ben de defalarca oyle hissettim hadi git su kosede sen de hisset biraz hala karsimda misin sen s*trngit bile dedim kendime inanamiyorum ve resmen utandi karsimda mahcup lutfen boyle konusma kendine gel diye sarilmaya calisiyor. Dediginiz gibi sanirim biraz dislerimi gosterip de cirkeflesince anladigi dilden konusmus oldum şaka gibi esimle insan gibi konusmak yerine sokak agziyla konustugumda beni anliyor ama sinirimin gectigi gordugunde kaldigi yerden devam edecek bpotansiyeli var hala. Ama devam edecegim buna valla rahatliyormus insan kabuklarimdan ciktim gibi sanki hahahha

Ben anladigi dilden konusmaya baslayarak,onun gibi bagirip cagirarak ona terapi yapmaya basladim biraz ise yariyor gibi bakalim
Ayrica terapi falan asla kabul etmez malesef

Bu tipler böyle psikologa falan gitmezler onlara göre çok gereksiz bir para tuzagidirAma size sen iyi değilsin diyip biryerlere götürmeye kalkışir.buyuk ihtimalle babasını rol model aliyordur .genelde bu gibi durumlarda ezik kv de vardır saçlarını süpürge etmiştir ancak sinsi sinsi alttan karıştırır ortalığı. hatta analarını görünce daha çok cosuyorlar. Geri adım atmayın sinirlarinizi çizin.

Aferin koçyiğit aynen böyle devam adam olana kadar ümüğünü sık

Kesinlikle oyle. Kayinvalidem esine karsi asiri sessiz. Adam ortaligi birbirine katsa tamam hayatim haklisin sen sakin ol deyip duran bir tip. İlerleryen zamanlarda da esimi buyuturken ayni tavri gostermis. Hala bir araya geldigimizde esim sacma sapan bisi yapsa ben uyarsam kv hemen der haklisin oglum sen dogrusun canim taman der ayni tepkiyi benden goremeyince cildiriyor haliyle

Yaa zaten aileler ekstra zorluk katıyor bazen evliliklere. Oysa onların büyük olarak sizlere daha çok yardımcı olmaları gerekirdi. İnşallah ortak bir çözüm bulursunuz.

Evliliğin ilk zamanları gerçekten dediğiniz gibi o kadar saçma şeylere tartışılıyor ki eşim erkek kardeşim hoşçakal demedi diye tavır almıştı Allah’a çok şükür atlattık o dönemleri ya

Siz yine de eşinizi deneyin. Hele bir kısas yapın belki etkili olur. İnşallah her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…