- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
-
- Konu Sahibi Nenekorkud
Kısaca el iyisi diyoruz böylelerine ve aslında iyi birisi değillerdir.Eşim iyi biri yazmışsınız da eşiniz başkasına karşı iyi olabilir de size hiç de iyi bir eş değil.
cok kolay olmadi mi :)) once bi iletisim kurmak icin cabalasaydi veya bi cift terapistine gitselerdi keske :))
Ayni seyleri bende yasiuorum bi cozum bulursaniz banada soyleyin :))Onunda beni alttan aldığı zamanlar oluyor ama genellikle ben alttan alıyorum sanırım aslında eşim sanırım büyümemiş bir bebek gibi sürekli pispislanmak istiyor biraz gazla çalışıyor bende de o yok çok düz bir insanım bilmiyorum ya öyle işte
kim gidiyor bu çift terapisine allah aşkına? burada bunu tavsiye edenlerin ne kadarı terapiste falan gidiyor ki?cok kolay olmadi mi :)) once bi iletisim kurmak icin cabalasaydi veya bi cift terapistine gitselerdi keske :))
Biz gittik cokta ise yaradi esime etkisine sahit olmasam tavsiye etmem gecmis travmalar maalesef bugunu cok etkiliyorkim gidiyor bu çift terapisine allah aşkına? burada bunu tavsiye edenlerin ne kadarı terapiste falan gidiyor ki?
zaten iletişim kurulamaz bi adam yok burada. düşüncesi kusurlu bir adam var. duruma fazla romantik yaklaşıyorsunuzBiz gittik cokta ise yaradi esime etkisine sahit olmasam tavsiye etmem gecmis travmalar maalesef bugunu cok etkiliyor
tamam size göre öyle olabilir. nedir benimle bunu tartışma ısrarınız? sizinle aynı düşünmüyorum ve katiyen de bu yönde aynı düşünmeyeceğim.Iletisim kurulamayacak adam olsa terapite cozum olmazdi o yuzden cift terapisini onerdim bir kac seans sonra kesinlikle etkisini gorur
10 senedir bulamadım bundan sonra o mucizeyi bulursam söylerim:)Ayni seyleri bende yasiuorum bi cozum bulursaniz banada soyleyin :))
Bizde evliligimizin baslarinda cok sorun yasiyoduk kesinlikle elestiriyi kabul etmezdi sunu yaptin desem senda sunubyaptin derdi asla hatasini kabul etmezdi terapiye basladi sonra cift terapisine gittik cocukljktan kaynaklanan travmalar cikti ortaya 1 sene kadar gitti ve gittik ise yaradi ama tamanen degisti mi derseniz hayir derim ama en azindan derdimi anlatabiliyorum artik10 senedir bulamadım bundan sonra o mucizeyi bulursam söylerim:)
Sizinle tartismak icin soylemedim evlilik iki farkli insanin tek cati altinda yasadigi bir kurumdur ve bu her zaman kolay olmuyor. iletisim bu yuzden onemli her sorunda bosanmak cozum olmuyor maaleseftamam size göre öyle olabilir. nedir benimle bunu tartışma ısrarınız? sizinle aynı düşünmüyorum ve katiyen de bu yönde aynı düşünmeyeceğim.
burada zaten neden terapistle uğraşılmaması gerektiğinin yanıtını siz kendinizce vermişsiniz. bir insanın değiştirilmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyorsanız, zaten o insan sizin için doğru değildir. ve evet, boşanmak bu durumlarda harika bir çözüm. geride kalan hayatınızın içine s.çmak yerine hayatınızı o insnaın ellerinden geriye alıyorsunuz1 sene kadar gitti ve gittik ise yaradi ama tamanen degisti mi derseniz hayir derim
31 yasindayim ama bence ruh yasim 18 19anca tesekkur ederim. Eltim de calisiyor benim gibi ama ben evlendikten sonra basladi calismayaEminim gencecik ve guzel kadinsiniz, cok sinirleniyorum boyle agresif triplerle sizi sindirmeye calisan eslere.
Belki bir ultimatom verseniz ya cift terapisine gideriz ya da ben daha fazla dayanamayacagim diye. Siz alttan aldikca tepenize cikmaya alismis herhalde. Esinizin ailesinde calisan nadir kadinlardan biri misiniz? Sanki bana muhtac degilsin, gidersin falan demesi bu yuzden gibi geldi bana. Hem cift maas olsun diye calisan kadin ararlar hem de iclerine sindiremezler