Esimle cebellesmekten tüm güzel huylarimi kaybettim ben...

Canım sen duygusal şiddet mağdurusun. Eşin de iyi falan değil. Seni manipüle ediyor sürekli gaslighting yapıyor senin kendine olan güvenini elinden alıyor. İleride bir bakmışsın ki onsuz market alışverişine bile gidemez hale gelmişsin. Öncelikle bunun farkında ol. Eşinin huyları normal değil. Evlilik terapistine mi gidersiniz yok eşin tek başına psikolaga gidip bu huyunu aşar bilmiyorum. Sadece üzüldüm haline…

Evlilik niçin yapılır yanıma yoldas hayatima eşlik etsin diye bende eski esimde bnzer şeyleri yaşadım baktım ki sadece ben evliyim bncil sadece kendini düşünüyor saldım iplerini bazı arkadaşlar demiş kndiniz çıkın tamam çıkın tabi ama evlilik bu değil ki hayatıma eşlik etmeyecekse bu adam niye evli o zaman niye evlendik biz o

Bu adamın bı kullanma kılavuzu olmalı.

Bununla cinnet geçirerek çözüm bulabilirsiniz.

Adam sizi cepte görüyor, cebinden çıkma ihtimali olduğunu, hatırlayabilir hale getirebilirsiniz.

Annesi gibi sahiplenmeden, alma verme dengesi kurarak düzelir bu iş bence.

Bu adam düzelir ama önce siz değişim gösterin.

"Evlilik Kader mutluluk tercihtir" diye bir kitap var mutlaka okuyun.
Boşan diyenlerden değilim.

Ayni seyleri bende yasiuorum bi cozum bulursaniz banada soyleyin :))

sürekli alttan aldığında iyi olan biri iyi değildir. bir kere bunun altını çizelim. kötüden kasıt bizim toplumda ne ben hiç anlayamıyorum. eşinize sürekli gerçek tepkilerinizi gösterip, cevap verseniz o iyi insanın neye dönüşeceğini görürsünüz. bu konuda ya alttan alacaksınız ya da kendinizi ezdirmeyeceksiniz ki bu da evde huzur bırakmaz diye düşünüyorum. kendi kızınız için alttan almayı bırakmalısınız. ileride istemediği şeylere maruz kaldığında tepki göstermesi gerektiğini bilmesi için bunu yapmalısınız.

Eşim iyi bir babadır, oğlum 4 yaşında ve bu zamana kadar bana bir kere bile çocukla ilgilen dediğini bilmem. yapılması gereken bir şey varsa bana söylemeden kendisi yapar çünkü. bir kere bile "al annesi" lafını duymadım ağzından. iyi baba tanımını da bir daha gözden geçirin. evde sürekli huzursuzluk çıkaran, annesine sürekli eleştiride bulunan bir adam nasıl iyi bir baba olabilir?

Iletisim kurulamayacak adam olsa terapite cozum olmazdi o yuzden cift terapisini onerdim bir kac seans sonra kesinlikle etkisini gorur

Iletisim kurulamayacak adam olsa terapite cozum olmazdi o yuzden cift terapisini onerdim bir kac seans sonra kesinlikle etkisini gorur
tamam size göre öyle olabilir. nedir benimle bunu tartışma ısrarınız? sizinle aynı düşünmüyorum ve katiyen de bu yönde aynı düşünmeyeceğim.

10 senedir bulamadım bundan sonra o mucizeyi bulursam söylerim:)
Bizde evliligimizin baslarinda cok sorun yasiyoduk kesinlikle elestiriyi kabul etmezdi sunu yaptin desem senda sunubyaptin derdi asla hatasini kabul etmezdi terapiye basladi sonra cift terapisine gittik cocukljktan kaynaklanan travmalar cikti ortaya 1 sene kadar gitti ve gittik ise yaradi ama tamanen degisti mi derseniz hayir derim ama en azindan derdimi anlatabiliyorum artik

tamam size göre öyle olabilir. nedir benimle bunu tartışma ısrarınız? sizinle aynı düşünmüyorum ve katiyen de bu yönde aynı düşünmeyeceğim.
Sizinle tartismak icin soylemedim evlilik iki farkli insanin tek cati altinda yasadigi bir kurumdur ve bu her zaman kolay olmuyor. iletisim bu yuzden onemli her sorunda bosanmak cozum olmuyor maalesef

1 sene kadar gitti ve gittik ise yaradi ama tamanen degisti mi derseniz hayir derim
burada zaten neden terapistle uğraşılmaması gerektiğinin yanıtını siz kendinizce vermişsiniz. bir insanın değiştirilmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyorsanız, zaten o insan sizin için doğru değildir. ve evet, boşanmak bu durumlarda harika bir çözüm. geride kalan hayatınızın içine s.çmak yerine hayatınızı o insnaın ellerinden geriye alıyorsunuz

Eşinizde aşağılık kompleksi var sanırım. Kendini size yakıştıramıyor, sizin onu sevdiğinizi kabullenemiyor çünkü kendinde sevilecek bir yan göremiyor. Çözümü nasıl olur bilmiyorum ama profesyonel destek olmadan olmaz ayrıca kendinde sorun görmeden de çözemez zaten. İyileşmek için hasta olmak gerekir.

Sizin kendinize yetmeniz, ona muhtaç olmamanız onu daha da kızdırıyor. Bir şey istediğinizde muhtemelen kendi de yapar aslında ama sırf bana acıdığı için bana söylüyor diye düşünüyor bile olabilir. Çoğu erkek aslında kendi komplekslerini eşlerini ezerek gidermeye çalışır ama eşiniz kendini ezerek gidermeye çalışıyor. Muhtemelen aileden hiç sevgi görmemiş. Sizin bulacağınız, yapacağınız çoğu şey çözümsüz kalıp sizi ekstra yıpratır. Eşinizle konuşup bir şekilde destek almasını sağlayın bence. Sorunlu olan eşiniz sizin yapacaklarını cevapsız kalır.

31 yasindayim ama bence ruh yasim 18 19anca tesekkur ederim. Eltim de calisiyor benim gibi ama ben evlendikten sonra basladi calismaya geri kalanlar ev hanimi. Sanirim onunde surekli ariza cikaran bir baba ve her seyi tamam hayatim canim hayatim diye idare eden bir anne tipi var bu nedenle ayni performansi benden bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…