Esimle cebellesmekten tüm güzel huylarimi kaybettim ben...

Konu bir defa oraya geldi hemen agzinda tek bi sozler var : tabi gidersin elinde imkanin var bana ne minnetin var ki isine gelmedi mi bas git tutan ne var seni zaten diyor
Ozguvensiz bir esiniz var.Bu yuzden tavir yapip küserek, herseyi size birakarak, sözde kızarak sizi yonetmek istiyor bir yerde.Bir pskologmu olur bir uzmanmi olur bilmiyorum boyle birine nasil davranacgnizi danisacak birini bulun bence.Tarifi cok iyi anladim ama karsmda olsa delirmden dayanamazdim heralde boyle bir tavıra sakin davranamam ben

Ben de bunu anlamıyorum. Çoğu konuda aynı sözler. Yani kötü olması için hiç mutlu anısı olmaması, durduk yere gelip dövmesi falan lazım sanılıyor sanırım. Sen alttan al, her şeye evet de, sindiril. Ağzını açtığın an başlasın çirkefliği. Kadının dansından bile mana çıkartıyor adam.

Evet cevremizdeki bir cok cift ayni durumda sanirim. Arkadaslarimla bazen sohbette citlatiyorum bu konulardan hepsi ayri dolu... Ben huzursuzluk olmasin diye ses etmiyorum küs de kalamiyorum uzatmamak icin cabaliyorum ama o sucumu kabul ediyorum da susuyorum saniyor. Oldu ki karsilik verdim o zamnda küsüp gunlerce konusmaz. Sonra cikar gider goreve aylarca gelmez. Geri donunce de hocbir sey olmamis gibi. Ben tukendigimle kalirim oyle ..

Siz de çalışıyorsunuz çocuk bakıyorsunuz bir de üzerine sizden dört çeşit yemek mi bekliyor? Olmadığı zaman surat mı asıyor?
İnanılır gibi değil gerçekten bu adamlara bu rahatlığı neden veriyorsunuz? Aman surat asmasın diye her dediğini neden yapıyorsunuz?
Dört çeşit yemek yapmadım diye surat asan adam isterse mahşer gününe kadar surat asabilir kendi bilir hiç umurumda olmaz kendime kadar çocuğuma kadar yaparım beğenmeyen de ister dışarıdan söylesin ister girip kendi yapsın mutfağa.
Bazı konularda tavrı net olmalı insanın aman beyim paşam küsmesin ağzımızın tadı kaçmasın diye diye onlar da bunu çok güzel kullanmaya başlıyor sonra maalesef.
Benim bu durumda yapacağım ilk şey yapmışım bir hata neresinden dönersem kardır diyip karşıma alıp rahatsız olduğum her şeyi yüzüne yüzüne anlatmak olurdu. Hatasını anlamıyor değişmeye yanaşmıyorsa da kendi bilirdi.

Simdi herseyi senin tarafindan dinledigimde yapacagim yorum ile, esin tarafindan dinledigimde yapacagim yorum farkli olabilir.

Burada yuzlerce kadinin yuzlerce farkli fikrini okuyunca, aklin hepten karisacak.

Yapman gereken en dogru is, adamakilli konusman, cift terapistine gitmen.

Bu adamın neresi iyi, bilinçli ve tam olarak hangi sorumluluğun sahibi anlamadım. Size iyi davranmayan insan iyi değildir, eviniz ve çocuğunuzla ilgili tüm sorumlulukları size yıkan adam sorumluluk sahibi değildir. Evlilik de yan gelip yatma yeri değildir.

Egoist ve bencil? Cinsellikte de hep kendımı önemli?Kesin oyledır. Bence iyi deıl siz iyiyseniz iyi Eeeee ne anladım ben?

Aaa üstleri onu iyi eziyor sanırım. Gelip hincini sizlerden çıkartıyor.

Egoist ve bencil? Cinsellikte de hep kendımı önemli?Kesin oyledır. Bence iyi deıl siz iyiyseniz iyi Eeeee ne anladım ben?
O konuda tamamen benim istedigim gibi gayet anlayisli nazik romantik. Ama gunluk hayatta adam degisiyor o guzelim adam gidiyor yerine resmen bir tripci ergen geliyor

Eşiniz hiç iyi biri gibi görünmüyor.
Çok bencil ve despot bir adam anlatıyorsunuz.
Kızıma yedirip içirmemi bekler benim yememem umrunda olmaz kısmı bile yeterli bunu söylemem için
İyi bir baba ve eş olsaydı sen bırak birazda ben alayım derdi.
Belli ki siz fazla alttan alan birisiniz eşiniz üstte çıkışta çıkmış.

+100000
Evde çorabını makinaya atmayan adamlar 4 çeşit yemek bekliyor.

Kadınlığınızı kullanarak cilveli işveli bir şekilde alttan alttan istediğinizi yaptıramaz misiniz ?

now we're talking.
siz, benden daha da iyi biliyorsunuzdur ama diğer hanımlar için de özetleyelim: astsubaylar, tabir-i caizse meslek yüksekokulu dengi iki yıllık bir tedrisattan geçerek göreve başlarlar öte yandan emir-komuta zincirinde subayların hep altındadırlar. yani 25 yıldır görevinin başında bir astsubay, bugün okuldan mezun olarak apoletini takmış, yeni yetme bir subaya komutanım demek zorundadır. görev hayatı boyunca ezilirler.
üzgünüm dediklerim için fakat size, bir öğretmen olarak astsubayla zaten ne işiniz var? bunu da geçtim. iş hayatında ezildikçe bu adam, evde de sizi ezmiş. bu adamın iyi bir karaktere sahip olmak gibi bir şansı yok şu anda. ne olur bu toksik ilişkiden kendinizi kurtarın

Kimseyle bu konuda pek birsey paylasamam. Yani hele ki bu tarz bir durumu cevremden birine anlatirsam ve o da esime akil verirse daha da berbat olur her sey ozelimizi noye acik ediyorsun muhabbetine girer

Çevrenizdeki insanların eşinizi “çok iyi bir eş/baba” görmesinin nedeni ne? Dışarıya yansıyan hangi tavırları bu izlenimi oluşturuyor merak ettim.

Geri kalan şeyler neyse de çocuğun sadece sizin çocuğunuz olduğu fikrine nasıl kapıldı? Size saygısı yok, bir de hizmetçi gibi davranıyor gibi geldi bana. Yemek yap, çocuğa bak, git çalış, işi varsa rahatsız etme. Çok zor.

Bazen böyle konularda patlama aşamasında konu açınca hep en kötü kısımları yazılıyor herhalde, yoksa eşinizle durmanıza bir sebep göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…