- 27 Haziran 2021
- 23
- 18
- 3
- 36
- Konu Sahibi filizcanan
-
Acaba o gün için diyorum önce süpürgeyi çalıştırmayıp evraklarınızı halletseydiniz sonra temizlik yapabilirdiniz...Küfür ve aile arama mevzusu da kabul edilebilir birşey değil siz veya eşiniz ikiniz içinde gecerli.Pisman olduğunuzu düşünüyorsanız burda sizde de pay var demektir ki zannımca ben pişmanlık duydugum konular da hata payım oluyor.. Bekleyin ve iki birey olarak ayrılmak istiyorsanız dahi kalp kırmadan ayrilmanızı yeğlerım. Hayırlı akşamlar her daim ğüçlü ve emin olunArkadaşlar merhaba;
Eşimle 5 yıldır evliyiz. Bazen iniş ve çıkışlarımız olur;ufak tartısmalar arada olur. Ancak en son dün büyük bir tartışma yaşadık. Sabahtan denize gittik güzel bir gün yaşadık. Ardından akşam eve geldik. Ben ertesi gün hem temizlik yapmam gerektiği hem de evde işle alakalı bitirmem gereken bazı evraklar olduğunu söyledim. Bu sebeple erken kalkacağımı hemen temizliğe girişip ardından çalışacağımı söyledim. Kendisi beni uyandırma ben uyuyacağım dedi. Bende süpürge falan tutacağımı, ses olabileceğini dedim. Bunun üzerine işi benden isteyen iş arkadaşım ve patronuma küfürler savurmaya başladı. Bende sinirlendim ve aynı küfürü ona ettim. O da kalktı babamı aradı ve kızın bana küfür ediyor gibisinden konuştu. İlk yeni evlendiğimiz yıllarda da birkaç kez ailemi bu şekilde kavgadan sonra aramıştı. Bu sebeple ailem de ona karşı tepkili ve pek sevmiyorlar. Ancak benim için kibar ve misafirperver davranıyorlar biz gittiğimizde. Ama yaklaşık 2 senedir böyle birşey yapmıyordu. Bu konuda ben çok hassasım; ailem daha önce üzüldüğü için bu konuda babam depresyona bile girmişti . O zamanları atlattık sanıyordum; onunla konuşmuştum ve bir daha böyle birşey yapmamasını söyledim ve o da kabul etmişti ama yine yaptı. Ben bir de özel konuların aile ile paylaşılması konusundan oldukça rahatsızlık duyuyorum. O sebeple eşim aradıktan sonra iyice sinirlendim. Bağırdım, çağırdım hakaret ettim. Bu konuda hatalıyım biliyorum; kendimi kaybettim ailemi arayınca yine. Sonrasında bütün eşyalarını topladı ve evden çıktı gitti. Bende şöyle bir durum oluyor; psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum. Kendimi haklı görsem bile o gidince hemen depresyona girdim. Çok üzülüyorum; acaba şöyle demeseydim şöyle yapmasaydım gibisinden sürekli aklımda düşünceler geçiyor. Hemen pişman oluyorum herşeyden. Üzülerek söylüyorum ki sanırım bu evlilikte ben gururumu da kaybettim. Öfke kontrolüm olmadıgını ve bu konuda yardım almam gerektiğini düşünüyorum. Sürekli kendimi suçluyorum; elimde değil. Sanki karşı tarafın bir suçu yokmuş da bütün suçu ben işlemiş gibi hissediyorum. O ise burnundan asla kıl aldırmaz, ne zaman kavga etsek hep ben alttan alırım. Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim ??? kendimi daha güçlü hissetmek istiyorum. Aslında evliliğimi bir kenara koydum artık. Ben kendimi o kadar kötü o kadar ona muhtaç hissediyorum ki bundan kurtulmaya güç bulmak istiyorum.
Beyefendi uyumak istiyorsa uyandığında kendi yapsın süpürgeyi ama yok karısı hem süpürgeyi yapıp hem eve ekmek getirmeliadam uyumak istiyor , süpürge açaçağım demeniz ,dışında sonuna kadar haklısısnız.
Evet öyle yapabilirdim aslında. Ama birden arkadaşıma küfretmeye başlayınca bende kendimi kaybettim. Yani onun düşüncesine göre ben başkalarına daha fazla değer veriyorum da işte onların işleri için onu düşünmüyorum falan. Olan oldu artık umarım bundan sonrası için güçlü olurumAcaba o gün için diyorum önce süpürgeyi çalıştırmayıp evraklarınızı halletseydiniz sonra temizlik yapabilirdiniz...Küfür ve aile arama mevzusu da kabul edilebilir birşey değil siz veya eşiniz ikiniz içinde gecerli.Pisman olduğunuzu düşünüyorsanız burda sizde de pay var demektir ki zannımca ben pişmanlık duydugum konular da hata payım oluyor.. Bekleyin ve iki birey olarak ayrılmak istiyorsanız dahi kalp kırmadan ayrilmanızı yeğlerım. Hayırlı akşamlar her daim ğüçlü ve emin olun
hiçbir fikrim yok. Belkide boşanmayı düşünüyordursiz de bi garipsiniz. kocam patronuma sövse ben de onunla söverdim. niye elin insanına sövüyor diye kocanıza sövdünüz anlamadım. koca suçlu. bu kadar basit bi olay ne hallere gelmiş şaşırtıcı. evi terk etmiş eee şimdi nolucak bu sebepten boşanıcak mıymış amacı ne
konu sahibi onu söyleyemez, çünkü aile düzenleri kadın ev işi yapar kafasındalar. bazı erkekelr ev işi yapmaz .Beyefendi uyumak istiyorsa uyandığında kendi yapsın süpürgeyi ama yok karısı hem süpürgeyi yapıp hem eve ekmek getirmeli
şuan nerde görüşüyormusunuzhiçbir fikrim yok. Belkide boşanmayı düşünüyordur
Umarım hakkınızda hayırlısı olur canım dediğin gibi güclü ol boşanma konusu değil ama hakaretler girince biraz sapmış tartışmanız tekrar diyorum Rabbim hayırlı olanı versinEvet öyle yapabilirdim aslında. Ama birden arkadaşıma küfretmeye başlayınca bende kendimi kaybettim. Yani onun düşüncesine göre ben başkalarına daha fazla değer veriyorum da işte onların işleri için onu düşünmüyorum falan. Olan oldu artık umarım bundan sonrası için güçlü olurum
Hakikaten de pazar pazar iş kitleyen patrona ben de söverdim..siz de bi garipsiniz. kocam patronuma sövse ben de onunla söverdim. niye elin insanına sövüyor diye kocanıza sövdünüz anlamadım. koca suçlu. bu kadar basit bi olay ne hallere gelmiş şaşırtıcı. evi terk etmiş eee şimdi nolucak bu sebepten boşanıcak mıymış amacı ne
bilmiyorum. Dün gece gitti bir daha gelmedi. sabah baktım beni whatsapptan falan engellemiş bende aramadımşuan nerde görüşüyormusunuz
amin sağolunUmarım hakkınızda hayırlısı olur canım dediğin gibi güclü ol boşanma konusu değil ama hakaretler girince biraz sapmış tartışmanız tekrar diyorum Rabbim hayırlı olanı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?