Eşimle boşanma aşamasına geldik

Çok korkunç aşırı korkunç siz nasıl anlamadınız bu durumu. O çocukalrın hali ne olucak kadın ne yapıyo peki aileisylemi ayrı evdemi. Sen bence bu kadından değilde dışarıdaki kadınlardan kork eşin normal biri değil önüne gelene yalan söyleyebilecek biri. Berlarım diye geziyordur allah bilir
Anlamadım çünkü hiç evlerine gitmedim. Evlendikten sonra 1 veya 2 kere gitmişimdir.
Eski eşi ailesinin yanındaymış. Bunlarda normalde hep böyleymiş boşanınca çocuklar babaya verilirmiş. Bunların hepsini sonradan öğrendim ben.
Eşimin eski eşine de maddi olarak eşimin babası bakıyormuş. Bunların hepsini eşim söyledi.

Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.
Bunu bir avukat mı söylüyor? Size bir müvekkil gelip danışsa bunu mu söyleyeceksiniz? Kır dizini otur, iyi kötü kocandır artık mı diyeceksiniz? Şimdilik bir avukata ihtiyacım yok ama olursa sizin gibilere denk gelmem umarım. Adam uyuşturucu baronu ya da kadın satıcısı da olabilirdi. Söylemese onları da mı bilemezdiniz? Eski eşi dediğiniz kuzeni, nasıl görüşmeyecekler? Cehalete bak, diz boyu. Adam doğmuş çocuklarını atmış köşeye, varlıklarını gizlemiş, doğmamışı mı umursayacak?

Senden önce evlilik yapmış saklamış bir de kuzeniyle evlenip boşanmış sürekli iç içe olacağı birisiyle...Bunu öğrendiğim gün boşanmak istemen lazımdı .
O bebeği aldırıp bu Aileden kurtul bence yoksa bir bağı da seninle olacak.

Anlamadım çünkü hiç evlerine gitmedim. Evlendikten sonra 1 veya 2 kere gitmişimdir.
Eski eşi ailesinin yanındaymış. Bunlarda normalde hep böyleymiş boşanınca çocuklar babaya verilirmiş. Bunların hepsini sonradan öğrendim ben.
Eşimin eski eşine de maddi olarak eşimin babası bakıyormuş. Bunların hepsini eşim söyledi.
Siz bu adama çok güvenmeyin derim. Yüzüne baka baka böyle bir durumu nasıl sakladı. Ben bir kere eşime yalan söylemek zorund akaldım aileisden bir çocuk sşgara içiyor ben öğrendim ama kavga çıkacak bana sordu hayır bilmiyorum dedim içim içimi yedi ya gittim eve oturdum agladım yüzüme bakıp bana sorunca yalan söylediğim için. Bir insan yalan söyleyebiliyorsa heleki böyle büyük bir konunun üstünü örtüyorsa bazı şeylere potansiyeli vardır.

Daha önce evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş olmayı saklamak eski sevgiliyi saklamak gibi değildir. Öğrenilir öğrenilmez boşanılası bir durumdur. Üstelik çocuğun annesi gayet kuzeni, yakın akraba. Kadının teyzesinin amcasının evine gitmesi şaşılası bir durum değil, araları bozulmamış demek ki boşanma sürecinde. Bunu bana eşim söyledi demeniz (önemli bir açıklamaymış gibi) 🙄

Bunu bir avukat mı söylüyor? Size bir müvekkil gelip danışsa bunu mu söyleyeceksiniz? Kır dizini otur, iyi kötü kocandır artık mı diyeceksiniz? Şimdilik bir avukata ihtiyacım yok ama olursa sizin gibilere denk gelmem umarım. Adam uyuşturucu baronu ya da kadın satıcısı da olabilirdi. Söylemese onları da mı bilemezdiniz? Eski eşi dediğiniz kuzeni, nasıl görüşmeyecekler? Cehalete bak, diz boyu. Adam doğmuş çocuklarını atmış köşeye, varlıklarını gizlemiş, doğmamışı mı umursayacak?
Hayır tabiki, nasıl evlendiniz öyle biriyle diyince bu yorumu yaptım. Öyle biri olduğunu evlenince öğrenmiştim demek istedim. Elbette dizimi kırıp oturayım demem böyle bir ailede çevrede de yetişmedim. Sadece akıl tutulması yaşadım çok uzun bir süre. Nasıl oldu ne oldu bilmiyorum çok mu kınadım insanları bilmiyorum. Niye böyle şeyler yaşadım neden bilmiyorum. İnsan kendine neden uapar bunları. Ailem yanımda durmadı hala durmuyor. Annem hala diyor madem evlendin yaptın çocuğu kır dizini kocana sahip çık die. Bütün düzenimi bozup eşimin memleketine taşındım evlenip. Maddi bir özgürlüğüm kalmadı. Ailemin yanına dönmek zul geldi. Zaten babam yok. Bunların hiçbirinşn bahane olmadığını bilecek kadar yaşadım aslında. Ama bahane ettim kendime sanırım.

Yanlış mı biliyorum bilmem ama ilk 10 haftada gebelik sonlandırılabilir. Adam belli ki birkaç seneden bir yeni bir şube açıp çocuk sahibi oluyor. O şubelerden biri olmayın.
Evet 10 haftalığa kadar yasal. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Daha önce evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş olmayı saklamak eski sevgiliyi saklamak gibi değildir. Öğrenilir öğrenilmez boşanılası bir durumdur. Üstelik çocuğun annesi gayet kuzeni, yakın akraba. Kadının teyzesinin amcasının evine gitmesi şaşılası bir durum değil, araları bozulmamış demek ki boşanma sürecinde. Bunu bana eşim söyledi demeniz (önemli bir açıklamaymış gibi) 🙄
Bunu bana eşim söyledi derken önemli olduğu için söylemedim aslında. Öyle laf öyle gelmiş işte.

Yaşadığınız bu duruma çok üzüldüm hiç mi farketmediniz evlilik yapıp çocuklarımın olduğunu ? Nasıl gizlerler sizden görücü usulü mü evlendiniz

Yaşadığınız bu duruma çok üzüldüm hiç mi farketmediniz evlilik yapıp çocuklarımın olduğunu ? Nasıl gizlerler sizden görücü usulü mü evlendiniz
Hayır görücü usulü değildi. Evlenmeden önce iki senedir tanışıyorduk. Bşr sene arkadaş bir sene sevgili olarak. Bu süreye güvendim sanırım aklıma bile gelmedi. İnsanın böyle nir şeyi saklayabileceğini hayal bile edemiyorsunuz. O zaman tc sini araştırsam mesrla çocuğu var mı diye değil adli sicil kaydı varmı die araştırırdım öyle aklıma gelmezdi hiçbir şekilde çocukları olup saklayacağı.

Hayır görücü usulü değildi. Evlenmeden önce iki senedir tanışıyorduk. Bşr sene arkadaş bir sene sevgili olarak. Bu süreye güvendim sanırım aklıma bile gelmedi. İnsanın böyle nir şeyi saklayabileceğini hayal bile edemiyorsunuz. O zaman tc sini araştırsam mesrla çocuğu var mı diye değil adli sicil kaydı varmı die araştırırdım öyle aklıma gelmezdi hiçbir şekilde çocukları olup saklayacağı.
Ahh Allah yardımcınız olsun nasıl bir karar verirseniz hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnan bilmiyorum. Yemin ederim yarınımı görmek nasip olmasın bilmiyorum. Tek bildiğim bunlar. Ben kendime eziyet ederim ama başka kadına edemem böyle de saçma karakterim var. Kadına ulaşmayı bile düşündüm boşanma aşamasına gelince. Ams telefon numarasını bulamadım. Gerçekleri öğrenmek istedim sadece
Kadın kadın dediğiniz kayıplara karışmış izini kaybettirmiş X biri değil. Bu kadının babası eşinizin amcası, annesi de teyzesi. Nasıl bulamadınız telefon numarasını? Amcasını teyzesini de mi hiç görmediniz evlilik süresince? 1 sene flört ettiğiniz adam ve sülalesi sizi keriz yerine koymuşlar ve siz bunu evlendiğiniz gün öğrenmenize rağmen kendinize bir güzel yedirmişsiniz. Adamdaki kısmete bak, kafasında kırk tilki geziyor kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor. Sizi dehleyince başka birini bulur bir çocuk da ondan yapar.

Ben aldırın ve önünüze bakın diyorum. Bu haysiyetsiz insan topluluğuyla akraba olmayın. Gerçi çocuk diye ölüp biten tipler değiller, sizinkini de tepelerinde gezdirmezler.

Artık evlenmiştim, resmi nikahım vardı.
Nikahtan sonra 1 hafta içinde nikah iptali yapılıyor. Sen nikahtan 1 gün sonra öğrendiğine göre çok rahat nikah iptali yapardın. Muhtemelen kayıtlarda bu nikah görünmezdi. Şimdi görünecek.

Ben olsam böyle bir adamdan kesinlikle ayrilirdim. Bebek konusunda ise duygusal davranıp aldirmazdim sanırım ama bunu çalışan bir kadın olarak tercih ederdim.

Kadın kadın dediğiniz kayıplara karışmış izini kaybettirmiş X biri değil. Bu kadının babası eşinizin amcası, annesi de teyzesi. Nasıl bulamadınız telefon numarasını? Amcasını teyzesini de mi hiç görmediniz evlilik süresince? 1 sene flört ettiğiniz adam ve sülalesi sizi keriz yerine koymuşlar ve siz bunu evlendiğiniz gün öğrenmenize rağmen kendinize bir güzel yedirmişsiniz. Adamdaki kısmete bak, kafasında kırk tilki geziyor kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor. Sizi dehleyince başka birini bulur bir çocuk da ondan yapar.

Ben aldırın ve önünüze bakın diyorum. Bu haysiyetsiz insan topluluğuyla akraba olmayın. Gerçi çocuk diye ölüp biten tipler değiller, sizinkini de tepelerinde gezdirmezler.
Görmedim tabiki neden göreyim onlar beni neden görsün? Numarasını istesem verecekler mi ne münasebet istiyorsun demicekler mi işte.
Adamlarda bin tane çocuk vxr benimkini napsınlar elindekine sahip çıkamıyor

Nikahtan sonra 1 hafta içinde nikah iptali yapılıyor. Sen nikahtan 1 gün sonra öğrendiğine göre çok rahat nikah iptali yapardın. Muhtemelen kayıtlarda bu nikah görünmezdi. Şimdi görünecek.

Ben olsam böyle bir adamdan kesinlikle ayrilirdim. Bebek konusunda ise duygusal davranıp aldirmazdim sanırım ama bunu çalışan bir kadın olarak tercih ederdim.
Bebeği tek başıma büyütemem ailem de kabul etmez zaten. O yüzden onu aldırmaya mecburum

Birinin iki defa evlenmiş boşanmış, çocuğu olduğunu anlamamak için aklını yitirmiş olmak gerekiyor. Siz her şeyi bildiğiniz halde bilmemiş gibi yaparak evlenmiş ve sonra çocuk yapmaya karar vermişsiniz. Kusura bakmayın yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.

X