Eşimle boşanma aşamasına geldik

Adam senden dolayı boşandı demi
İnan bilmiyorum. Yemin ederim yarınımı görmek nasip olmasın bilmiyorum. Tek bildiğim bunlar. Ben kendime eziyet ederim ama başka kadına edemem böyle de saçma karakterim var. Kadına ulaşmayı bile düşündüm boşanma aşamasına gelince. Ams telefon numarasını bulamadım. Gerçekleri öğrenmek istedim sadece

Sadece büyütmek degilki babalık yapacakmi dört dortluk bir zıbın la sadece maddiyatla da olmuyoki bunun ergenligi var asiligi var o adamla bağ oluyor sinir olması var.Tekrar sil baştan hayata baslayamamak var Çocukla ayrılmak çocuksuz ayrilmaktan çok farklı.Hem anne hem baba olmak var tolumla uğraşması var iyi yetiştirmesi var o adamın müdahale edip durması var büyük sorumluluk.Birde coxugun madem ayrilacaktiniz beni niye dogurdun sorgulaması yapması var Yani rizk dedigimiz kisnet dediğiniz cabalamadan olmaz.Bu yolda engel sorun diken cok bunu bilerek karar versin insanlar.Herkesin hayatı sonra konuşanlar yardım etmiyor sen kalıyorsun başbaşa bunlarla .Evlatlarımız iyiki var fakat iyi baba seçmek çok hayati bir karar çok çok önemli
Buna kesinlikle katılıyorum. Kürtaja da karşı değilim. Sadece kaderime küfrediyorum. Bunlarıı yaşadığım kendime yaşattığım için.

Benim babam beni dövmedi, babam rahmetli benim. Eşim eski evliliğini anlatırken bunu söyledi babası dövmüş evlensin die
Yani gerçekten nasıl yedin . Ben esimle nisanlandigimda 23 yaşındaydım ve okuldan arkadaşımdı Adli Sicil Kaydına baktım adamın .
İnan bilmiyorum. Yemin ederim yarınımı görmek nasip olmasın bilmiyorum. Tek bildiğim bunlar. Ben kendime eziyet ederim ama başka kadına edemem böyle de saçma karakterim var. Kadına ulaşmayı bile düşündüm boşanma aşamasına gelince. Ams telefon numarasını bulamadım. Gerçekleri öğrenmek istedim sadece
Bence böyle olmuş olma ihtimali yüksek . Bu adam sana aşık oldu boşandı kadından ama sanmıyorum kadin başka bir hayat kursun bir şekilde ailesiyle birlikte aklı celindi . Evi ailesi o kadın olarak görülüyor

Yani gerçekten nasıl yedin . Ben esimle nisanlandigimda 23 yaşındaydım ve okuldan arkadaşımdı Adli Sicil Kaydına baktım adamın .

Bence böyle olmuş olma ihtimali yüksek . Bu adam sana aşık oldu boşandı kadından ama sanmıyorum kadin başka bir hayat kursun bir şekilde ailesiyle birlikte aklı celindi . Evi ailesi o kadın olarak görülüyor
İki senedir tanıyordum aklıma bile gelmedi. Hatta nüfus kaydında görünce bile önce inanamadım. Bir yanlışlık var heralde dedim. Şaka mı bu dedim. Çünkü eşimke evlenmeden önce 1 sene arkadaşlığımız oldu. O dönem ben başkasıyla görüşüyordum. Eşimle sevgili değil arkadaştık. İnsan arkadaşından da gizlemez işte böyle bir şeyi. Baştan beri her şey planlıymış demekki bilemedim.

Kararınızı bilemem en kötü karar bile belirsizlikten iyidir iyice düşünüp taşınıp verin kararınızı.Sonuclarini biz değil siz yaşayacaksınız.Ve aldığınız kararın sonucunu yarın keşke diyerek karartmamak için mantıklı düşünerek kendinizi iyice bilerek evet ben bu çocuğa annedeolurum babada olurum ondan beklentim yok diyorsanız eyvallah derim.Yok bu adam düzelir yada Ayrılsak da süper baba olur fikrinde iseniz Bir kere daha düşünün bunu sanmıyorum.İyi kararlar dilerim kendinizi suçlamayı bırakın olan olmuş bundan sonrası farklı olun

İki senedir tanıyordum aklıma bile gelmedi. Hatta nüfus kaydında görünce bile önce inanamadım. Bir yanlışlık var heralde dedim. Şaka mı bu dedim. Çünkü eşimke evlenmeden önce 1 sene arkadaşlığımız oldu. O dönem ben başkasıyla görüşüyordum. Eşimle sevgili değil arkadaştık. İnsan arkadaşından da gizlemez işte böyle bir şeyi. Baştan beri her şey planlıymış demekki bilemedim.
Bilemiyorum ya çocuğu aldır diyemiyorum ben bu vebali alamam ama boşan derim

Kararınızı bilemem en kötü karar bile belirsizlikten iyidir iyice düşünüp taşınıp verin kararınızı.Sonuclarini biz değil siz yaşayacaksınız.Ve aldığınız kararın sonucunu yarın keşke diyerek karartmamak için mantıklı düşünerek kendinizi iyice bilerek evet ben bu çocuğa annedeolurum babada olurum ondan beklentim yok diyorsanız eyvallah derim.Yok bu adam düzelir yada Ayrılsak da süper baba olur fikrinde iseniz Bir kere daha düşünün bunu sanmıyorum.İyi kararlar dilerim kendinizi suçlamayı bırakın olan olmuş bundan sonrası farklı olun
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Allah razı olsun.

Merhaba arkadaşlar. Eşim benden önce amcasının ve teyzesinin kızıyla evlenmiş ve iki çocuğu var. Ben bu durumu evlendikten sonra öğrendim ve birbirimizi sevdiğimiz için evliliğimi devam ettirme kararı aldım. Benimse bu ilk evliliğim. Evlendiğimizden beri eşim benden çocuk istediğini aile olmak istediğini söyler durur. Zaten 5 aylık evliyiz ve yaklaşık iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik psikolojisi, düşük tehlikesi vs derken evde birkaç kez kavga ettik. Kavgalarımız üzerine benden çocuk sahibi olmayı çok isteyen eşim birden çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine kavgalarımız büyüdü, aileler araya girdi ve sakinleştik. Eşimin eski eşi ise sürekli hala eşimin ailesinin yanına gidiyormuş bunu bana eşim söyledi. Ben de annemin yanına geldim bir haftalığına, bu sırada eşim kendi ailesinin yanına gitmeye başladı sıklıkla. Ben de eski eşinle karşılaşma ihtimalin çok yüksek gitme dedim. Bunun üzerine tekrar kavga ettik ve boşanmak istediğini söyledi. Gerçekten artık çok çaresizim. 8 haftalık hamileyim ve daha şimdiden çok yoruldum. Gece uykum bile kalmadı. Ya çocuğu aldırıp eşimden tamamen boşanacağım, ya da onun bu dengesizliklerine katlanıp çocuğu doğuracağım.. ne yapacağım hiç bilmiyorum ve gerçekten yoruldum...
Evlenmiş iki çocuguda va rbu çocuklar nerde bu aile bu durumu nasıl sakladı evlilik sürecinde. Nasıl anlamadın bu adam o çocuklara para göndermiyor mu alıp dışarı çıkarmıyor mu bunları yaparken nasıl görmedin bunları yapmıyorsa kendi evladı sonuçta senden olan çocuga nasıl ilgi gösterecek 😢

Benim zaten isteme söz vs olmadı. Kendim evlendim. Ha ailesini annesini kardeşlerini vs gördüm tanıştım öncesinden ama hiçbiri bana gerçeği söylemedi.

Yahu kızım sen salak mısin, adam belli ki gizli kapaklı isler pesindeymiş yoksam koc gibi ortaya çıkıp ailenle tanışırdı. Bir de avukatmışsın hiç mi şüphelenmedin🙄🙄Burda bir de habire para yediren akılsız avukat bir uye var, sizin gibi saf salak cinsten avukat ilk kez göruyorum avukat dediğin gozü acık olur🤐🤐

Evlenmiş iki çocuguda va rbu çocuklar nerde bu aile bu durumu nasıl sakladı evlilik sürecinde. Nasıl anlamadın bu adam o çocuklara para göndermiyor mu alıp dışarı çıkarmıyor mu bunları yaparken nasıl görmedin bunları yapmıyorsa kendi evladı sonuçta senden olan çocuga nasıl ilgi gösterecek 😢
Eşimin kendi babası bakıyor çocuklara. Onun yanında çocuklar. O ilgileniyor bakıyor maddi manevi.

Yahu kızım sen salak mısin, adam belli ki gizli kapaklı isler pesindeymiş yoksam koc gibi ortaya çıkıp ailenle tanışırdı. Bir de avukatmışsın hiç mi şüphelenmedin🙄🙄Burda bir de habire para yediren akılsız avukat bir uye var, sizin gibi saf salak cinsten avukat ilk kez göruyorum avukat dediğin gozü acık olur🤐🤐
Evet biraz salağım

E sen demedin mi baban niye bu çocuklara bakıyor. Bir de maddi manevi destek baba varken dedeye düşmez çocuklar dedeyemi baba diyor.
Aynı şeyleri söyledim. O çocukları sen yaptın baban mı yaptı diye.
Evet çocuklar dedeye baba diyor. Eşimi abi biliyorlar sanırım.
Bana anlatılan bu yani başka bilmiyorum

Aynı şeyleri söyledim. O çocukları sen yaptın baban mı yaptı diye.
Evet çocuklar dedeye baba diyor. Eşimi abi biliyorlar sanırım.
Çok korkunç aşırı korkunç siz nasıl anlamadınız bu durumu. O çocukalrın hali ne olucak kadın ne yapıyo peki aileisylemi ayrı evdemi. Sen bence bu kadından değilde dışarıdaki kadınlardan kork eşin normal biri değil önüne gelene yalan söyleyebilecek biri. Berlarım diye geziyordur allah bilir

X