Eşimle birbirimizi yiyoruz

Hiç sorun yokmuş gibi değil. Siz şuan ne istiyorsunuz? Taşınmak mi? Bakici tutup çalışmak mı? Bunlarla ilgli aksiyon almanız lazım. Şuan kira ödüyor musunuz bilmiyorum ödüyorsaniz bile yeni ev daha pahalı bir kira demek arti taşınma masrafı. Bunları karsilayacak durumda mısınız?
Eşimle hiçbir şeye tahammülüm yok diyorsanız net karar vermeniz lazım. Sürekli bağırarak, ailene onu yapmadın, bunu söylemedin diyerek bir yere varamazsınız.

Sırayla konularınıza baktım, tek bi haklı taraf yok. Baştan kaynana ağzına güvenip onunla amel etmeyecektiniz, ama olan olmuş artık. Şimdi taşınalım diyorsunuz, e taşınmak da dünya para ve zahmet. He deyince bavulu alıp çıkamıyosun. Çıkın bi süreliğine işten, o çok bilmiş eşiniz eşşek gibi geçindirsin evi. Öyle bi hırka bi lokmaya da tamah etmeyin binin tepesine. Kaynana istediğine bakar, siz zamanında verilen sözlere güvenmeyecektiniz, herkes söz verir, iş yapmaya gelince kaba etlerindeki kıllar böyle geri kıvrılıyor. Bırakın eşiniz az zorlansın, bakın o zaman nasıl koşuyor rahat edeceği yere sizden evvel.

Evet işte buna tahammül edemiyorum onlar hayatlarına devam ediyor biz böyle salak gibi kaldık yerimizde. Ailesine biraz olsun tepki bile göstermedi haliyle onlarında Umurlarında değil
şimdi anlayamadım ben
ailesi önce bakıcı tutun dedi sonra vazgeçmişler bakarız demişler yanlış mı anladım

tmm işte baksınlar sorun ne?

Zaten o kadar çirkinleşiyoruz ki istesekte sevemiycez birbirimizi. Nasıl davranayım mesela gerçekten bilmiyorumç aile terapisine gidelim dicem

siz gerçekten onların evinde oturup birde eşiniz bu kadar şeyler yapacak mı zannediyorsunuz?
şaşırdım gerçekten :)

onların evi değil kiracı bile olsanız yapmaz çünkü ona göre sonradan ailesi ok bakarız çocuğunuza demişler ve sorun kalmamış

tavır yapmasını beklemeyin
tavır yaparsa böylelikle taşırım evimi diye mü düşünüyorsunuz :)

Hayır. Ailesini savunuyor beni suçluyor. Eve almak istemiyorum. Ben evimden çıkmak istemiyorum o çıksın istiyorum

Aferin, aynen böyle devam edin. Adamın ailesiyle aynı binada kirada oturuyorsunuz zaten. Eşiniz sizin taşınma isteğinizi kabul etmediği için uzaklaştırma kararını eşinize karşı tehdit olarak kullanıyorsunuz.

Haksız uzaklaştırma kararı taleplerine ceza verilse keşke.

Eşinize karşı uzaklaştırma kararı da aldırsanız boşansanız da bir ömür birbirinizle iletişim kurmak zorundasınız. Çünkü sizin ortak bir çocuğunuz var.

Zaten o kadar çirkinleşiyoruz ki istesekte sevemiycez birbirimizi. Nasıl davranayım mesela gerçekten bilmiyorumç aile terapisine gidelim dicem
Siz haklısınız kim olsa öyle kocanın ağzının ortasına çarpıp sövmek gelir içinden, bu çocuk bakma olayı dışında bu adam nasıl biri? Herşey iyiyse boşanmayın derim. Sırf ailesi sözünde durmadı diye, adamda aslında sizi biliyor haklı olduğunuzu ama çoğu erkek aynı sizin kocanız gibi davranır emin olun

Tamam bakıcı buldum işe döndüm, sonra o aileye nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranabilirim ki böyle mi olmalı

Birincisi hata sizde kimsenin ben bakarım sözüne güvenip çocuk yapılmaz. Ona göre maddi olarak biraz birikim yapıp bakan kimsenin olmaması durumunda nasıl geçiniriz diye düşünüp zamanlama yapacaktınız.

Yani 3-5 gün bakıp yapamıyorum da diyebilirdi bu konuda insanlara bir şey diyemezsin ki kolay değil bebek bakmak 35 yaşında zorlanıyorum 50-60 yaşımda nasıl bakacağım acaba.

İçin konuşmak istemiyorsa uzak ve soğuk durursun ama eşine konuşma etme küs vs deme bence.

Hayır. Ailesini savunuyor beni suçluyor. Eve almak istemiyorum. Ben evimden çıkmak istemiyorum o çıksın istiyorum
Siz o aile apartmanında bunları yapacaksınız ve size eyvallah diyecekler rahat koyacaklar sanıyorsunuz. Cidden enteresan.

Şimdiye kadar ettiğimiz kavga sebepleri sadece onun ailesi. Ailesi söz konusu olmasa öyle mantıksız birisi değil anlıyor ama bilerek işine gelmiyor ya da çok etki altında kalıyo. Normalde başka sorunumuz olmaz genelde benzeriz hoşuma gitmeyeb şeyler yapmaz. Birlikte temizlik yaparız yemek yaparız canımız ne isterse oraya gideriz. Kendi almaz bazı şeyleri bana almak ister sadık olduğunu düşünüyorum bi sorunumuz yok. Ama pasif birisi ben daha asiyim. Aileme hadi ordan diyebilirim ama o diyemiyor duygusal düşkün. Birde babası çok sert bi adam korkuyo bence

Şimdi kira evden çıktınız kaça kiradasınız. Yeni ev tutunca iki katı kira vereceksiniz. Zaten böyle şeyler olacağı belliydi baştan kabul etmeyecektiniz. Ettiniz madem durun... Boşuna yuva yıkıp dırdırcı oluyorsunuz. Ne bu inat.

Aynı ildeyse annen size gelip baksın çocuğa.

Huyu bu, bundan sonra ailesine birşey diyemez. Öyle yetişmemiş...

Faydaları olacak diye oturduk. Şimdide faydamız yok olmayacak denildi. Çok zoruma gidiyor bende kapatmaya çalışıyorum olmuyor

Aile apartmanında nasıl bir yaşam hayal ediyordunuz ki?Baştan kabul etmeyip,yaşlı başlı insanlara güvenipte çocuk yapmayacaktınız.Öyle ben asiyim,yakarım yıkarımla bir yere varamazsınız.

Bacım haklı olduğunu biliyor bilmiyor değil, isine öyle geliyor, tekmeyi bas gör bak nasıl da hak verip anlamaya çalışıyor seni, benim kuzenimin eşi de böyleydi, kuzenim uzaklaştırma alıp boşanma davası açtı, adamı defetti, ve kesinlikle boşanma davasından vazgeçmiyor, suanda davası sürecinde ama kafası çok rahat , 2 çocuğu ile evinde rahat rahat oturuyor, mahkeme mal paylaşımı yapana kadar beklemede sonra kendine bir düzen kuracak, bu adamı ve saçma ailesini daha fazla sineye çekme sinir hastası olursun demedi deme ...

Faydaları olacak diye oturduk. Şimdide faydamız yok olmayacak denildi. Çok zoruma gidiyor bende kapatmaya çalışıyorum olmuyor
Zaman geçer, köprünün altından sular geçer, işler değişir. Hep ikinci planın olmalı. Bunun için dırdır etmeyin artık. Sadece sorun bu anladığım kadarıyla... Bi salın. Ya bakıcı yada işi bırakın, eşiniz size baksın. Mesafe koyarsınız biter. Hasta olursunuz, o kadar strese inan değmez. Bebekte anlıyordur. Huysuzdur kuzun. Yazık yani...

Boşa bu embesili bacım nefesini tüketme, imkanın varsa ailene git davanı aç , o evden tasinmadikca da asla affetme , iki aileye de mesafeli olup bakıcı tutacaksın başka yolu yok ...

Boşa bu embesili bacım nefesini tüketme, imkanın varsa ailene git davanı aç , o evden tasinmadikca da asla affetme , iki aileye de mesafeli olup bakıcı tutacaksın başka yolu yok ...
Sadece konu buymuş. Diğer konularda eşi destekçi anladığım kadarıyla. Boşanmaya da değmez. Sadece ailesine "önceden bakacağım dediniz, neden bakmıyorsunuz" diyememiş sorun bu... Ablasının bebeğe bakıyormuş k. validesi. Buna da bakamam demiş. Bi kişinin sözü ile kuyuya inilmez, en fazla mesafe koyup bakıcı bulur yada kendisi bakacak tamam... Bi yere varamıyor böyle.

Babasından kaynaklı ondan çekiniyor, benim eşim de çok korkardı Babasından, ben boşanmaya kalkınca hepsi duruldu ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…