- 29 Mayıs 2021
- 13.027
- 84.322
- 36
Hiç sorun yokmuş gibi değil. Siz şuan ne istiyorsunuz? Taşınmak mi? Bakici tutup çalışmak mı? Bunlarla ilgli aksiyon almanız lazım. Şuan kira ödüyor musunuz bilmiyorum ödüyorsaniz bile yeni ev daha pahalı bir kira demek arti taşınma masrafı. Bunları karsilayacak durumda mısınız?Ailesi yanlış yaptı bu ortada. İstiyorum ki bizi bu kadar kafanıza göre yönlendirdiniz yıprattınız mağdur ettiniz artık çocuğumu karımı düşünmek istiyorum diyip bu güveni bana vermesini bekledim. Ben tek başıma ailesine tavır yapıyorum niye ? Sadece bana mı yanlış yapıldı. Hâlâ beni suçluyor nasıl aynı evde hiç sorun yokmuş gibi yapabilirim bilmiyorum sindiremiyorum
şimdi anlayamadım benEvet işte buna tahammül edemiyorum onlar hayatlarına devam ediyor biz böyle salak gibi kaldık yerimizde. Ailesine biraz olsun tepki bile göstermedi haliyle onlarında Umurlarında değil
Zaten o kadar çirkinleşiyoruz ki istesekte sevemiycez birbirimizi. Nasıl davranayım mesela gerçekten bilmiyorumç aile terapisine gidelim dicemBöyle inatlasip kavga ederekte sadece birbirinizden koparsiniz evlilik biter, siz bagirdikca adam iyice inat yapıyor , çocuğunuzu düşünüp kavga etmeyi , ailesini kötülemeyi bırakın, tutumunuzu degistrin bu saatten sonra
siz gerçekten onların evinde oturup birde eşiniz bu kadar şeyler yapacak mı zannediyorsunuz?Ailesi yanlış yaptı bu ortada. İstiyorum ki bizi bu kadar kafanıza göre yönlendirdiniz yıprattınız mağdur ettiniz artık çocuğumu karımı düşünmek istiyorum diyip bu güveni bana vermesini bekledim. Ben tek başıma ailesine tavır yapıyorum niye ? Sadece bana mı yanlış yapıldı. Hâlâ beni suçluyor nasıl aynı evde hiç sorun yokmuş gibi yapabilirim bilmiyorum sindiremiyorum
Hayır. Ailesini savunuyor beni suçluyor. Eve almak istemiyorum. Ben evimden çıkmak istemiyorum o çıksın istiyorum
Siz haklısınız kim olsa öyle kocanın ağzının ortasına çarpıp sövmek gelir içinden, bu çocuk bakma olayı dışında bu adam nasıl biri? Herşey iyiyse boşanmayın derim. Sırf ailesi sözünde durmadı diye, adamda aslında sizi biliyor haklı olduğunuzu ama çoğu erkek aynı sizin kocanız gibi davranır emin olunZaten o kadar çirkinleşiyoruz ki istesekte sevemiycez birbirimizi. Nasıl davranayım mesela gerçekten bilmiyorumç aile terapisine gidelim dicem
Tamam bakıcı buldum işe döndüm, sonra o aileye nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranabilirim ki böyle mi olmalı
Siz o aile apartmanında bunları yapacaksınız ve size eyvallah diyecekler rahat koyacaklar sanıyorsunuz. Cidden enteresan.Hayır. Ailesini savunuyor beni suçluyor. Eve almak istemiyorum. Ben evimden çıkmak istemiyorum o çıksın istiyorum
Şimdiye kadar ettiğimiz kavga sebepleri sadece onun ailesi. Ailesi söz konusu olmasa öyle mantıksız birisi değil anlıyor ama bilerek işine gelmiyor ya da çok etki altında kalıyo. Normalde başka sorunumuz olmaz genelde benzeriz hoşuma gitmeyeb şeyler yapmaz. Birlikte temizlik yaparız yemek yaparız canımız ne isterse oraya gideriz. Kendi almaz bazı şeyleri bana almak ister sadık olduğunu düşünüyorum bi sorunumuz yok. Ama pasif birisi ben daha asiyim. Aileme hadi ordan diyebilirim ama o diyemiyor duygusal düşkün. Birde babası çok sert bi adam korkuyo benceSiz haklısınız kim olsa öyle kocanın ağzının ortasına çarpıp sövmek gelir içinden, bu çocuk bakma olayı dışında bu adam nasıl biri? Herşey iyiyse boşanmayın derim. Sırf ailesi sözünde durmadı diye, adamda aslında sizi biliyor haklı olduğunuzu ama çoğu erkek aynı sizin kocanız gibi davranır emin olun
Şimdiye kadar ettiğimiz kavga sebepleri sadece onun ailesi. Ailesi söz konusu olmasa öyle mantıksız birisi değil anlıyor ama bilerek işine gelmiyor ya da çok etki altında kalıyo. Normalde başka sorunumuz olmaz genelde benzeriz hoşuma gitmeyeb şeyler yapmaz. Birlikte temizlik yaparız yemek yaparız canımız ne isterse oraya gideriz. Kendi almaz bazı şeyleri bana almak ister sadık olduğunu düşünüyorum bi sorunumuz yok. Ama pasif birisi ben daha asiyim. Aileme hadi ordan diyebilirim ama o diyemiyor duygusal düşkün. Birde babası çok sert bi adam korkuyo bence
[/QUOT. Babadan korkuyordur tavir yapsa kök ailesine babası onu duman eder, bunu bilip sizede bişey diyemiyordur , erkeklik gururu var . Oyuzden onların suçu yok herşey süt liman gibi davranmaya çalışıyordur, sen haklısın dese olmayacak,kendide farkindadir ama merak etmeyin. Kavgalari bağırış cagisirisi birbirinizi yemeyi bitirin , bebeğe yazık çok hassas herşeyi anlıyor onlar. Daha açmayın bu mevzuyu sakinlesin . Çalışmak isterseniz de sarı siteye bakın, ilan verin, yada biraz daha büyüsün kreş yaşını bekleyin.
Huyu bu, bundan sonra ailesine birşey diyemez. Öyle yetişmemiş...Şimdiye kadar ettiğimiz kavga sebepleri sadece onun ailesi. Ailesi söz konusu olmasa öyle mantıksız birisi değil anlıyor ama bilerek işine gelmiyor ya da çok etki altında kalıyo. Normalde başka sorunumuz olmaz genelde benzeriz hoşuma gitmeyeb şeyler yapmaz. Birlikte temizlik yaparız yemek yaparız canımız ne isterse oraya gideriz. Kendi almaz bazı şeyleri bana almak ister sadık olduğunu düşünüyorum bi sorunumuz yok. Ama pasif birisi ben daha asiyim. Aileme hadi ordan diyebilirim ama o diyemiyor duygusal düşkün. Birde babası çok sert bi adam korkuyo bence
Faydaları olacak diye oturduk. Şimdide faydamız yok olmayacak denildi. Çok zoruma gidiyor bende kapatmaya çalışıyorum olmuyorŞimdi kira evden çıktınız kaça kiradasınız. Yeni ev tutunca iki katı kira vereceksiniz. Zaten böyle şeyler olacağı belliydi baştan kabul etmeyecektiniz. Ettiniz madem durun... Boşuna yuva yıkıp dırdırcı oluyorsunuz. Ne bu inat.
Aynı ildeyse annen size gelip baksın çocuğa.
Aile apartmanında nasıl bir yaşam hayal ediyordunuz ki?Baştan kabul etmeyip,yaşlı başlı insanlara güvenipte çocuk yapmayacaktınız.Öyle ben asiyim,yakarım yıkarımla bir yere varamazsınız.Şimdiye kadar ettiğimiz kavga sebepleri sadece onun ailesi. Ailesi söz konusu olmasa öyle mantıksız birisi değil anlıyor ama bilerek işine gelmiyor ya da çok etki altında kalıyo. Normalde başka sorunumuz olmaz genelde benzeriz hoşuma gitmeyeb şeyler yapmaz. Birlikte temizlik yaparız yemek yaparız canımız ne isterse oraya gideriz. Kendi almaz bazı şeyleri bana almak ister sadık olduğunu düşünüyorum bi sorunumuz yok. Ama pasif birisi ben daha asiyim. Aileme hadi ordan diyebilirim ama o diyemiyor duygusal düşkün. Birde babası çok sert bi adam korkuyo bence
Bacım haklı olduğunu biliyor bilmiyor değil, isine öyle geliyor, tekmeyi bas gör bak nasıl da hak verip anlamaya çalışıyor seni, benim kuzenimin eşi de böyleydi, kuzenim uzaklaştırma alıp boşanma davası açtı, adamı defetti, ve kesinlikle boşanma davasından vazgeçmiyor, suanda davası sürecinde ama kafası çok rahat , 2 çocuğu ile evinde rahat rahat oturuyor, mahkeme mal paylaşımı yapana kadar beklemede sonra kendine bir düzen kuracak, bu adamı ve saçma ailesini daha fazla sineye çekme sinir hastası olursun demedi deme ...Çocuk bakma konusu boşanma davasına dönüştü
Merhaba önceki konumu alıntıladım. Şuan da bulunduğumuz durum eşim asla bana hak vermiyor taşınmak istediğim için plancı, intikam almak isteyen , sürekli kavga çıkartan kişiyim.
Ailesi çocuğa bakamam , bakıcı tutun dememiş bakacaz demişler. Ben sorun yaratıyormuşum.
Kafayı yemek üzereyim bu kadar net olan şeyleri nasıl olurda görmez ailesinin yaptıklarını da hâlâ beni suçlar. İçimde bi alev yanıyor resmen bu kadar haklı olup da sen kafan da kuruyorsun bilerek sorun çıkartıyosun onlar kötü değil sen kötüsün moduna sokulmayı sindiremiyorum.
Hiç bir şey olmamış gibi ailesiyle mıç mıç devam ediyor. Ediyor çünkü adam onları asla suçlamıyor. Nasıl böyle olabilir anlamıyorum.
Çok şiddetli kavgalar etmeye başladık, bebek var evde çok üzülüyorum başımı alıp gitmek istiyorum yaşadıklarımı sindiremiyorum hadi eş ailesi önemli değil eşim beni anlasın yanımda olsun dedim oda meğer neler düşünüyormuş.
Çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. Polisi arayıp uzaklaştırma aldırsam. İnanın çok korkuyorum hiç güçlü birisi değilim. Bir akıl fikir verin ne yapayım nasıl davranıyım
Zaman geçer, köprünün altından sular geçer, işler değişir. Hep ikinci planın olmalı. Bunun için dırdır etmeyin artık. Sadece sorun bu anladığım kadarıyla... Bi salın. Ya bakıcı yada işi bırakın, eşiniz size baksın. Mesafe koyarsınız biter. Hasta olursunuz, o kadar strese inan değmez. Bebekte anlıyordur. Huysuzdur kuzun. Yazık yani...Faydaları olacak diye oturduk. Şimdide faydamız yok olmayacak denildi. Çok zoruma gidiyor bende kapatmaya çalışıyorum olmuyor
Boşa bu embesili bacım nefesini tüketme, imkanın varsa ailene git davanı aç , o evden tasinmadikca da asla affetme , iki aileye de mesafeli olup bakıcı tutacaksın başka yolu yok ...Ben ondan ailenin isteklerini değil, kendi çekirdek ailenin menfaatlerini düşün dedim. Ben uzak kalınca çok iyi anladım sen ve çocuğum nasıl mutlu olacaksa o kararları birlikte alıcaz söz vs. Sonra 3/5 gün geçti. Ailesiyle samimi gayet üstüne onlar tavırlı bu yalakalık yapıyor. Bende dedim ki neden sadece ben küsüyorum bu çocuk sadece benim mi ? Ve sen bana sürekli annem bakacak dedin yalan mı söyledin amacın neydi dedim bağırarak tepkiler veriyor. Sürekli sus diyor
Sadece konu buymuş. Diğer konularda eşi destekçi anladığım kadarıyla. Boşanmaya da değmez. Sadece ailesine "önceden bakacağım dediniz, neden bakmıyorsunuz" diyememiş sorun bu... Ablasının bebeğe bakıyormuş k. validesi. Buna da bakamam demiş. Bi kişinin sözü ile kuyuya inilmez, en fazla mesafe koyup bakıcı bulur yada kendisi bakacak tamam... Bi yere varamıyor böyle.Boşa bu embesili bacım nefesini tüketme, imkanın varsa ailene git davanı aç , o evden tasinmadikca da asla affetme , iki aileye de mesafeli olup bakıcı tutacaksın başka yolu yok ...
Babasından kaynaklı ondan çekiniyor, benim eşim de çok korkardı Babasından, ben boşanmaya kalkınca hepsi duruldu ama ...Şimdiye kadar ettiğimiz kavga sebepleri sadece onun ailesi. Ailesi söz konusu olmasa öyle mantıksız birisi değil anlıyor ama bilerek işine gelmiyor ya da çok etki altında kalıyo. Normalde başka sorunumuz olmaz genelde benzeriz hoşuma gitmeyeb şeyler yapmaz. Birlikte temizlik yaparız yemek yaparız canımız ne isterse oraya gideriz. Kendi almaz bazı şeyleri bana almak ister sadık olduğunu düşünüyorum bi sorunumuz yok. Ama pasif birisi ben daha asiyim. Aileme hadi ordan diyebilirim ama o diyemiyor duygusal düşkün. Birde babası çok sert bi adam korkuyo bence