Çocuk bakma konusu boşanma davasına dönüştü Merhaba önceki konumu alıntıladım. Şuan da bulunduğumuz durum eşim asla bana hak vermiyor taşınmak istediğim için plancı, intikam almak isteyen , sürekli kavga çıkartan kişiyim.
Ailesi çocuğa bakamam , bakıcı tutun dememiş bakacaz demişler. Ben sorun yaratıyormuşum.
Kafayı yemek üzereyim bu kadar net olan şeyleri nasıl olurda görmez ailesinin yaptıklarını da hâlâ beni suçlar. İçimde bi alev yanıyor resmen bu kadar haklı olup da sen kafan da kuruyorsun bilerek sorun çıkartıyosun onlar kötü değil sen kötüsün moduna sokulmayı sindiremiyorum.
Hiç bir şey olmamış gibi ailesiyle mıç mıç devam ediyor. Ediyor çünkü adam onları asla suçlamıyor. Nasıl böyle olabilir anlamıyorum.
Çok şiddetli kavgalar etmeye başladık, bebek var evde çok üzülüyorum başımı alıp gitmek istiyorum yaşadıklarımı sindiremiyorum hadi eş ailesi önemli değil eşim beni anlasın yanımda olsun dedim oda meğer neler düşünüyormuş.
Çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. Polisi arayıp uzaklaştırma aldırsam. İnanın çok korkuyorum hiç güçlü birisi değilim. Bir akıl fikir verin ne yapayım nasıl davranıyım