Eşimle birbirimizi yiyoruz

Çok abartarak evliliğinizi tüketiyorsunız.

Çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. Polisi arayıp uzaklaştırma aldırsam. İnanın çok korkuyorum hiç güçlü birisi değilim.

Eşiniz size şiddet mi uyguladı; eşiniz için neden uzaklaştırma alacaksınız ?

Kayınvalideniz kızının çocuğuna baktığı ve bu nedenle sizin çocuğunuza bakamayacağı için eşinizden boşanacak mısınız gerçekten ?

Yaa işte insanın parası olacak. Paran yoksa hiçbir şeyin yok. Şu an ben olsam gider istediğim yerde evimi tutarım, gelen gelir gelmeyene geçmiş olsun. Essek gibi gelecekti peşimden. Ama sizin bu durumu çözme şansınız bence yok. En fazla ailesiyle bir daha gorusmezsiniz o kadar.

Ben hala aldığım para bakıcıya gidecek diye çalışmamanı anlamadım.
Aldığın para bakıcıya gidecek ama sigortan işleyecek kariyerinde süreklilik olacak zaten 1-2 sene sonra kreşe vereceksin. 1-2 sene bu şekilde idare edebilirsin. Sonra zaten kreş çağı gelecek. Bu sebepten ailenizi dağıtmayın bence.

Polisi vs karıştırmayın ya ne alaka darp yok tehdit yok

Çocuk bakmak değil mesele. Artık evliyiz bir ailemiz var ortak kararlar alalım birlikte karar verelim yok. O ailesi ne isterse onu uyguluyor. Ve beni suçluyor. Hani anne bakar bakmaz bakıcı tutarız tutmayız ya da benim aileme yakın taşınırız bunların kararını birlikte alamıyoruz burda oturmak zorundayız çünkü ailesi öyle istiyor.

Konu kocamın kafası tavırları. Ailesinin yaptıklarını görmüyor onlarla kaldığı yerden devam ediyor. Niye ben tek başıma tepki gösteriyorum bu çocuk sadece benim mi ? Menfaatlerimiz nerdeyse orda oluruz diyemiyor hâlâ ailesinin isteklerini yapıyor

Hayır. Ailesini savunuyor beni suçluyor. Eve almak istemiyorum. Ben evimden çıkmak istemiyorum o çıksın istiyorum

E ne konustunuz?
Eve gel dedi dur cantami alayim mi dedin?
Soyleseydin cozene kadar konussaydin yani gidip eve geri donup kavgaya kaldigin yerden devam etmek akil isi degil cunku
Senin yanında olucam kendi kararlarımızı alıcaz sen onlara bakma söz veriyorum biraz daha bekleyelim vs vs.

Uzaklaştırmayı böyle kafanıza göre alabiliyor musunuz? Boşanmayi göze aldıysanız yapın bunu ki, ailesi üst katta olan kocaya uzaklaştırma almak çok manasız. Sanki evde huzurla oturabileceksiniz evinizde.
Ailemin yanına gittim, eşim gelip aldı demişsiniz. Ne konuşarak geri döndünüz? Esiniz biraz gönlünüzü alacak şekilde davranmalı bu süreçte haklısınız. Bir karar alacaksanız birlikte olmalı bu ama öfkeyle sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.

Ben ondan ailenin isteklerini değil, kendi çekirdek ailenin menfaatlerini düşün dedim. Ben uzak kalınca çok iyi anladım sen ve çocuğum nasıl mutlu olacaksa o kararları birlikte alıcaz söz vs. Sonra 3/5 gün geçti. Ailesiyle samimi gayet üstüne onlar tavırlı bu yalakalık yapıyor. Bende dedim ki neden sadece ben küsüyorum bu çocuk sadece benim mi ? Ve sen bana sürekli annem bakacak dedin yalan mı söyledin amacın neydi dedim bağırarak tepkiler veriyor. Sürekli sus diyor

bu tarz manipulasyonlara maruz kalmış biri olarak sizden rica ederim siz kalmayın ve boşanın.

Ya şimdi evet teorikte öyle olmalı ama pratikte hiçbirimizin eşi öyle mükemmel asla ailesinden etkilenmeyen insanlar değil. Konu belki çocuk bakma olmaz başka bir şey olur öyle ya da böyle belki ben de hepimiz bir miktar bir şeylerden etkileniyoruz.
Aile konusu olmasa başka problem çıkıyor yani evlilikte illa problemler çıkıyor maksat az hasarla çözmeye çalışmak yine olmadı sonra boşanma fikrini düşünmek.
Önce sen çalışmaya devam et bir bakıcı bul eline maaşından 2000-3000 bile kalsa bir iki sene bu şekilde idare et. Sonra kreş falan derken işler yoluna girer. 2-3 sene sonra çözülecek problem için değmez boşanmaya bence.

Ailesi yanlış yaptı bu ortada. İstiyorum ki bizi bu kadar kafanıza göre yönlendirdiniz yıprattınız mağdur ettiniz artık çocuğumu karımı düşünmek istiyorum diyip bu güveni bana vermesini bekledim. Ben tek başıma ailesine tavır yapıyorum niye ? Sadece bana mı yanlış yapıldı. Hâlâ beni suçluyor nasıl aynı evde hiç sorun yokmuş gibi yapabilirim bilmiyorum sindiremiyorum

bu tarz manipulasyonlara maruz kalmış biri olarak sizden rica ederim siz kalmayın ve boşanın.
Evet tamda adı manipülasyon. Bazen aklımdan şüphe ediyorum gözüme soka soka yaptıkları şeyleri karşıma geçip biz karışmadık ki diyebildiler. Tahammül edemiyorum gerçekten boşanmak istiyorum yapamıyorum Allah kahretsin

Böyle inatlasip kavga ederekte sadece birbirinizden koparsiniz evlilik biter, siz bagirdikca adam iyice inat yapıyor , çocuğunuzu düşünüp kavga etmeyi , ailesini kötülemeyi bırakın, tutumunuzu degistrin bu saatten sonra

Tamam bakıcı buldum işe döndüm, sonra o aileye nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranabilirim ki böyle mi olmalı

neden yapamayasınız ki? açın boşanma davası. aileniz yok mu size destek olmaz mı? ben 2 yaşında kızımla boşandım ve inanın çok zor durumdaydım cebimde param bile yoktu. gidip iş buldum kızımı kreşe yazdırdım boşandım kendi düzenimi kurdum. şimdi de kendi işim var. inanın çabalayınca birşeyler oluyor iş bulup çalışırsanız bence herşey düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…