Esimle birbirimize girdik ...

Kalbi durduğu için zorunlu kürtaj olduğum günün ertesi günü, geçen kurban arefesinde 600 km uzaklıktaki eşimin ailesine uçakla gittik. Neden biliyor musunuz? Eşimi sevdiğim için. Bebeğimizi kaybettik, üzerine bir de anne, babasından ayrı kalsın istemedim. Şimdi kısmetse Ramazan Bayramı'nda tekrar gideceğiz.

Daha önceki konunuza da yazmıştım. Fazla naz aşık usandırır. Yorganı alıp gitmesi bunun ilk adımı olabilir ama en önemli adımı. Devamını getirmeniz durumunda karşılaşacaklarınızı kaldırabilecek misiniz?

Hamile uçağa binemez diye bir kural yok. Ancak doktor uçağa binme derse gerçekçe olarak riskli gebelik vb bir durumu gösterirse uçağa binmeniz uygun olmaz. Siz bahane öne sürmüşsünüz eşiniz de gayet farkında. Kendi ailenizle tatile gitmeye o kadar yolu sıkıntı yok ama konu eş ailesi olunca hemen bahane bulmuşsunuz. Dahası araba yolculuğu daha riskli ve yorucu. Küfür konusuna gelince elbette ki hoş değil ama iki yıllık evlisiniz adam bu gece böyle olmadı herhalde. İki senede bu sorunu çözmek aklınıza gelmedi kavga ettiğiniz gece mi hatırladınız? Bu da meseleyi uzatmak için bahaneniz olmuş. Siz bu kafayla giderseniz eşiniz daha çok yatak ayırır

2 yıl boyunca hiç gitmediyseniz haksızsınız, hamile olsanız da haksızsınız, araba yolculuğu gebeler için daha risklidir babam istediğim yerde duracak diye bunu aklamaya çalışmayın. Bence eşiniz çok sabırlı davranmış. Evlilik yeri gelir sevdiğin için sabır, katlanmak olur... Kusura bakmayın sizi eşinize karşı biraz bencil gördüm, yarın öbür gün gitmemek için çocuğu bahane edersiniz siz.

Üzgünüm ama haksızsınız. Ailesine gitmek istemesinden daha normal ne var ki, size tatile nasıl gideceksin demekte de çok haklı. Biraz fazla hassassınız gibime geldi.

Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
Tatile gideceksiniz ama kusura bakmayın haksızsınız....
Evlilik fedakarlık ister eşini büyüten insanlar sevmesende eşin için saygı duymalısın...
Git güzelce ye iç hamilesin nolacak

Burda eş veya ailesi pek haklı bulunmaz. Birşekilde evirilip çevrilir ama suçlu çıkarılır. Ama sizin konunuzda böyle olmamış.
Tavsiyem şapkayı önünüze koyup biraz düşünün...
Bukadar naza hiç bir erkek gelemez çünkü, eşinizde fire vermeye başlamış zaten.

2 yıldir hiç gitmemişsiniz, bilemedim ya. Eş ailesini benimseyemiyoruz haklısınız ama yinede yarim elma gönül alma 1 haftalik ziyaretten birşey olmazdı. Arada çok büyük kavgalar yoksa biraz ayıp olmuş gitmemeniz.

Ama eşinizde kanamadan sonra keşke daha sakin olsaydı.

Uçakla gitmek daha rahat zaten neden bu kadar abarttınız?hamilelik sıkıntısı varsa doktora danışırsınız sıkıntı olursa gitmezsiniz.adam haklı yani kimse isteyerek eşinin ailesinin yanına gitmiyor.

eşiniz haklı kendi ailenizle tatile gitmek için araba yolculuğunu göze alıyorsunuz max 2-3 saatlik uçak yolculuğunu göze alamıyorsunuz. Uçakta da gayet rahat wc'ye vs. gidebilirsiniz. zaten hamilelikte sıkıntı olursa doktor uyaracaktır.

Bariz aile ayrımcılığı yapıyorsunuz. İki yıldır hiç gitmemek nedir? kendi aileniz ile tatil planı yapıp diğer tarafı hiç düşünmemek ne kadar adil? Gitmeyeli olmuş iki yıl eşiniz gidelim artık deyince dayatma yapiyoru diyorsunuz komik değil mi? Ayrıca 5 aylikik hamilelikte uçak yolculuğunun hicbri zararı yok 6aylikken yaptım gayet rahatti. İlk kez hamile olarak uçağa binecek olan siz değilsiniz hani bilgilendirme yapayım da bu bahaneyi sunmaktan da vazgeçin

Adam küfür etmiş vah vah ne büyük mevzu, koskoca yetişkin insanlarız tamam küfür hoş değilde etmeyen insan az, bunun için kocanızı azarlamanız ayıp, elinizdeki terbiye edilecek bir çocuk değil, keza aile ziyareti konusunda da haklı.
Biraz başınızı ellerinizin arasına alıp düşünün, nerede hata yapıyorum diye. Bu adamlar hep istediğimiz gibi olup, mum gibi yaşayacaklar diye bir kaide yok, kusura bakmayın hatalısınız

Hayır bide araba yolculuğunda 1 saatte bir durursun hadi 45 dakika olsun .zaten uçak 500 km yolu o kadar zamanda gitmiş oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…