• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ...

Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Valla yeni gelinlerde istiyolarki adam evlenince kendi ailesini unutsun ama damadı da kendi anne babasına öz oğul gibi yapiyor..sende kaynana kayınbabana evlat olmaya çalış ..aldıkları nefes attıkları adimlar sana batmasın mesela burdan başlayabilirsin😂😂😂😂

Ailem çok fedakarlık ettide para verdiler falan karşı tarafa bu imkanları hiç vermessiniz..onlarla birlikte bir tatil ayarlayın onlarında fedakarliklarini görürsün:KK66::KK66::KK66::KK66:

Ve şunu hiç bir zaman unutma ilk başta karşındakinden bekleme iyiliği sen iyi ol sonrasını Allah'a bırak..bak çok şükür annem bizi hep bu fikirde büyüttü şimdi onun bir damadı ve bir gelini var evlatlarından daha saygililar bana der her zaman..benim kayınvalidem çok sıkıntılı bir insandı bende ona zıt gittim tabiki ama baktım ki sonu yok ..onun gönlünü yapacak bir iki şey yaptım hiç içimden gelmeyerek şu anda çok iyiyiz..aramız kötü olup eşim arada kalacağına varsın ben onun gönlünü yapayım ne olacak sanki dünyanın sonu değil ya.. şu anda tam aksine bir araya gelince çok güzel geçiyor.

Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .

Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
2 senedir hiç gitmemişsiniz ve tatile giderken arabayı BABANIZ kullanıyor. Yani sizin ailenizde tatile geliyor. Kilit nokta burası, eşiniz haklı...

Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Offf ya. Ne gereksiz muhabbetler. Ailen olunca yok şöyle yaptılar böyle yaptılar. Bizim için. E iyi de hamile kalınca ya kadar 2 yıldır en az 4 bayram niye hiç gitmediniz? Kesin bütün bayramlar sizinkiler de geçirmişsinizdir.
Kocanın da Bi ailesi var bilmem farkında mısın??

Hamileliğinizin 7 haftasındasınız ve kanama geçirdiniz, dolayısıyla hamileliğinizin bundan sonraki süreci tamamen doktorunuzun risk değerlendimesine göre ilerleyecektir. daha şimdiden mayıs sonu ve haziran planları yapmak için erken. ben ikinci hamileliğimi 41 yaşında geçirdim ama herhangi bir risk taşımadım 2000 km arabayla 2 defa da uçakla yurt dışına çıktım. ama dediğim gibi bu durumlar ilerleyen hamileliğinizin risk oranına göre planlanabilir.

Bir diğer husus, uçakla yolculuk arabayla yolculuğa göre çok daha güvenli ve konforlu, eşinizin ailesini bunu bahane ederek göremeyeceğinizi söylemek eşinize samimi gelmemiş olabilir. unutmayın sizin aile size kıymetli olduğu kadar, kendisi için de kendi ailesi kıymetli ve kutsaldır.
Anne olmak üzeresiniz oğlunuz olabilir :anne: ve ilerleyen yaşlarda sizde bayramlarda çocuğunuzla birlikte olmayı isteyeceksiniz:emir_bebek::nazar:

Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .

Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Haksızsınız kusura bakmayın ben eşimin ailesiyle aynı mahalledeyim ama eşim tarafında her bayram babaanne ve dedesine gidilir cümbür cemaat 1 gece kalınır ve köyde yaşıyorlar ben köye gitmeyi hiç sevmiyorum eşime ve ailesine belirtiyorum sevmediğimi uyuyamadığımı yemek bile yiyemediğimi ama eşime kıyamıyorum herkes oradayken biz gitmesek aklı kalacak bayramı zehir olacak biliyorum onun için bir güncük sıkıyorum dişimi, eşinizin ailesine gitmiyorsanız kendi ailenizle tatilede gitmeyin o zaman.

Çok abartmissiniz kusura bakmayin ama ben hamileligim boyunca 3 kez memlekete gittim 750 km gidis 750 gelis 1500 km bu kadar abartmaya gerek yok sakin olun .. eger sizin aileniz o sehirde olsaydi ne yapardiniz 2 yildir adamlarin evine dogru duzgun gitmemissiniz hamileligi bahane ediyorsunuz bu gercekten çok sinir bozucu esiniz size ayni seyi yapsaydi nede olsa annem babam yanimda senin annene babanada gitmeyelim deseydi büyük kavgalar çıkardı degil mi bu kadar kötü insan olmayın etme bulma dünyası karninizdaki çocuğun hayırsiz kötü bi çocuk olmasini istemiyorsaniz yanlis yaptiginizin farkina varıp kendinize gelin yazik günah gerçekten

Haksızsınız ve bahaneniz de çok alakasız olmuş .uçakla 1 saat yol gideceksiniz hadi olsun 1,5 saat ve uçak konforlu .Araba yolculuğunu daha iyi göstererek istediğim yerde dururuz vs ile gayet saçma olmuş .
Ayrıca neden ailenizle tatile gidiyorsunuz da eşinizle gitmiyorsunuz ?belki eşiniz sizinle Başbaşa tatil yapmak istiyor .
2 sene içerisinde 1 kere bile adam ailesini görmemiş ,gitmemişsiniz .kusura bakmayın ama o adam da ağaç kovugundan çıkmadı .

Küçük mesele mi?
Gayet mesele.
Dayatma demenizi anlamadım, bayılmasak da ara ara ziyaret etmemiz gerektiğini biliyoruz hepimiz, dayatma mı bu?

Arabaya tamam, uçağa hayır.
Bahane sunduğunuz çok bariz.
Doktora sorarsınız, problem yok derse gidersiniz.
5 aylık hamilelik çoğunlukla belli bile olmuyor hu.

Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
Valla herkes herşeyi bekler. Bende 8.haftama girdim. Zaten tedaviyle hamile kaldım. Tedavi sürecinde yanımda olmayan kv ameliyat olacak, yanıma biri lazım diye yer yapıyo şimdiden. Ayrıca ben mesela bebekten dolayı bu yaz tatile gitmemeyi düşünüyorum. Tatile gidiliyosa aile yanınada gidilebilir, eşin haklı.

Eşinizin tv izlerken küfür etmesini konuşmanın ne acelesi vardı? Ben anlamadım.
Başka bir konuya kızıp, bunu gündeme getirmek hiç hoş değil.
Eş ailesini ziyaret etmekte isteksiz olmanızı anlarım ama bunu bu kadar belli ederseniz eşinizin bozulması normal.
Hamilelik öncesi gidebilirdiniz ziyaretlerine.
Ben yapı olarak soğuk biriyim, düğün önceleri bir şeylere kırıldım vb. bana göre geçerli sebepler değil.
Düğün esnasında karşı tarafa kızıp,
kırılmayan mı var?
Ben sizi biraz kaprisli ve geçimsiz buldum kusura bakmayın.

Hamileliğiniz sıkıntılı geçmiyorsa uçak yolculuğunda ne gibi bir peoblem olabilir? Araba yolculuğundan daha kısa sürüyor neticede, durma ihtiyacınız falan olana kadar uçak iniyor.
Benim problemsizdi, 5 aylıkken tatile gittim ve 5-6 saat durmadan araba kullandım.
Eşinizin ailesine şimdiye kadar gitmemeniz garip gerçekten, çocuk olunca da ilk seneler gitmeniz çok mümkün olmayabilir.
Eşiniz haklı kısacası.

ben

ben eşimin ailesine bayılmıyorum ama 2 yılda hiç gitmememk ayıp.Emin olun kendi aileniz olsa gitmek isterdiniz

İki yıllık evlilikte eş ailesine hiç gidilmemesi normal görülecek birşey değil maalesef. Evet bazı şeyler dayatmayla yada hatırla olmaz olmuyorda.Ama iki taraf içinde böyle belki eşinizde sizin ailenizle görüşmek tatile gitmek istemiyor ama sizin hatrınıza gidiyordur kim bilir.

Açıkçası eşinize hak verdim tabi bu hamile iken kanamaya sebep olacak tavrını doğruladığım anlamına gelmiyor güzel bir dille de sorun çözülebilirdi.

İki yıldır eş ailesine gitmiş olsaydınız hamile olduğunuz için eşiniz anlayışla karşılayabilirdi diye düşünüyorum ama siz başından beri böyleymişsiniz. Bence dışarıdan bir gözle kendinizi değerlendirmelisiniz.

Back