- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 28
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Valla yeni gelinlerde istiyolarki adam evlenince kendi ailesini unutsun ama damadı da kendi anne babasına öz oğul gibi yapiyor..sende kaynana kayınbabana evlat olmaya çalış ..aldıkları nefes attıkları adimlar sana batmasın mesela burdan başlayabilirsinTatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Ailem çok fedakarlık ettide para verdiler falan karşı tarafa bu imkanları hiç vermessiniz..onlarla birlikte bir tatil ayarlayın onlarında fedakarliklarini görürsün
Ve şunu hiç bir zaman unutma ilk başta karşındakinden bekleme iyiliği sen iyi ol sonrasını Allah'a bırak..bak çok şükür annem bizi hep bu fikirde büyüttü şimdi onun bir damadı ve bir gelini var evlatlarından daha saygililar bana der her zaman..benim kayınvalidem çok sıkıntılı bir insandı bende ona zıt gittim tabiki ama baktım ki sonu yok ..onun gönlünü yapacak bir iki şey yaptım hiç içimden gelmeyerek şu anda çok iyiyiz..aramız kötü olup eşim arada kalacağına varsın ben onun gönlünü yapayım ne olacak sanki dünyanın sonu değil ya.. şu anda tam aksine bir araya gelince çok güzel geçiyor.