- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 28
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Valla yeni gelinlerde istiyolarki adam evlenince kendi ailesini unutsun ama damadı da kendi anne babasına öz oğul gibi yapiyor..sende kaynana kayınbabana evlat olmaya çalış ..aldıkları nefes attıkları adimlar sana batmasın mesela burdan başlayabilirsinTatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
2 senedir hiç gitmemişsiniz ve tatile giderken arabayı BABANIZ kullanıyor. Yani sizin ailenizde tatile geliyor. Kilit nokta burası, eşiniz haklı...Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Offf ya. Ne gereksiz muhabbetler. Ailen olunca yok şöyle yaptılar böyle yaptılar. Bizim için. E iyi de hamile kalınca ya kadar 2 yıldır en az 4 bayram niye hiç gitmediniz? Kesin bütün bayramlar sizinkiler de geçirmişsinizdir.Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Haksızsınız kusura bakmayın ben eşimin ailesiyle aynı mahalledeyim ama eşim tarafında her bayram babaanne ve dedesine gidilir cümbür cemaat 1 gece kalınır ve köyde yaşıyorlar ben köye gitmeyi hiç sevmiyorum eşime ve ailesine belirtiyorum sevmediğimi uyuyamadığımı yemek bile yiyemediğimi ama eşime kıyamıyorum herkes oradayken biz gitmesek aklı kalacak bayramı zehir olacak biliyorum onun için bir güncük sıkıyorum dişimi, eşinizin ailesine gitmiyorsanız kendi ailenizle tatilede gitmeyin o zaman.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Valla herkes herşeyi bekler. Bende 8.haftama girdim. Zaten tedaviyle hamile kaldım. Tedavi sürecinde yanımda olmayan kv ameliyat olacak, yanıma biri lazım diye yer yapıyo şimdiden. Ayrıca ben mesela bebekten dolayı bu yaz tatile gitmemeyi düşünüyorum. Tatile gidiliyosa aile yanınada gidilebilir, eşin haklı.Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
ben eşimin ailesine bayılmıyorum ama 2 yılda hiç gitmememk ayıp.Emin olun kendi aileniz olsa gitmek isterdinizBugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?