- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
keske esinle ailesiyle yaşadıklarını anlatsaydınHihi evet
Yok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamazkeske esinle ailesiyle yaşadıklarını anlatsaydın
Simdi heeks sonuc odakli bakmis olaYa
Sureci anlatsaydin
Esinede bahane yerine görüşmeme sebebini söyleseydin.
Bana neden öğretmen hanım demiyorlar diye hayıflanan bu kişimiydiYok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamaz
bukadar detayli nerden taniyorsunuzYok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamaz
siz önceden yazilarinami sahitsinizYok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamaz
iyi de gerçekten eşinizin dediği gibiBen hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
Sen biliyorsun dasmer sanirim.keske esinle ailesiyle yaşadıklarını anlatsaydın
Simdi heeks sonuc odakli bakmis olaYa
Sureci anlatsaydin
Esinede bahane yerine görüşmeme sebebini söyleseydin.
Kendi yorumları bunlar bakın isterseniz herkes bunları neden yazdı sanıyorsunuz geçen ki konusuda 9 bin liralık gittiği kontrolbukadar detayli nerden taniyorsunuz
Siz şahitsiniz galiba pessiz önceden yazilarinami sahitsiniz
Hamileyken tatile gidiyorsunuz ama, ayrıca 5 aylık hamileyken uçakla yolculuk yapabilirsiniz. Olmadı arabayla gidin oraya da 500 km çok değil.Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
EvetBana neden öğretmen hanım demiyorlar diye hayıflanan bu kişimiydi
bende neden herks bukadar negatif bu şahsa dedim herkes aleyhine konusmus burda kaynana ile anlasamayan brton kisi var kimseye bukadar negatif cevab verilmiyorKendi yorumları bunlar bakın isterseniz herkes bunları neden yazdı sanıyorsunuz geçen ki konusuda 9 bin liralık gittiği kontrol
O degilde nicki bike öğretmen hanım
ben degilim oyuzden merak ettimSiz şahitsiniz galiba pes
zaten o bahane saçmaSen biliyorsun dasmer sanirim.
Olsaydi nefret ediyorum vs diye zaten saydirirdi.. niye bu kadar kendi dusuncelerinize uydurmaya calisiyorsunuz durumlari.
Belki sebeb yok? Burda kiimse kimseyi hakli haksiz cikarma gibi bi niyeti yok neyse onu soyluyoruz.
Kendi dunyamizla bir deģil herkesinki..
Hamile hamile gezen orayada gider deniyor..
Bunda zaten absurt birsey yok oyle degilmi.
Tatili eşinizin ailesi planlasa eminim gitmezdiniz. Haksızsınız net.Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Bilemiyorum inşallah konuları fakedir ama sanmıyorum yani çok sorunlu her yorumu sorunlu kocası eline bez bike aldırtmıyormuş valla bu adam bu kadar fedakar ama denk gelen insan bencilben degilim oyuzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?