• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ...

Gerçekten öğretmen mısınız adalet duygunuz bu kadar az gelişmiş olamaz
2 yıl ailesini göremeyen siz olmayı kabul eder mısınız cidden
Uçak seyahati tehlikeli ama araba değil öyle mi vallahi kimseye demeyin bunu size gülerler
Eşiniz yerden göğe haklı zavallı adam birde anlatıyorsunuz merhametli yardımcı bana vs vs e bu da mı size bir vicdan aşılamıyor bu adam iyi bir adam gideyim ne olacak demiyor musunuz cidden?
Erkek kardeşiniz var mı? Onun evlendiğini ve gelinin sizin gibi davrandığını bi düşünün bakalım ne hissedersiniz

500 km ne ki ya. Sanki 1500 km. Gayette araba ile seyahet edebilirsiniz oraya giderkende. Ayrıca 5 aylık hamileyken uçağa binilmiyor mu sanki 9 aylıksınız.
Bence sonuna kadar haksızsınız.
2 yıllık evlilikte toplam min4 bayram geçmiştir birinde bile gitmemek ne ayıp.
eşinizin yerinde olsam ben sizi bırakır giderdim.
her konuda da şu hamililiği bahane eden kadınlar yok mu çıldırıyorum. Tatile gelince hamile değilsiniz, bayram ziyaretine gelince hamilesiniz. Ne iyi.

keske esinle ailesiyle yaşadıklarını anlatsaydın
Simdi heeks sonuc odakli bakmis olaYa
Sureci anlatsaydin
Esinede bahane yerine görüşmeme sebebini söyleseydin.
Yok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamaz

Yok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamaz
Bana neden öğretmen hanım demiyorlar diye hayıflanan bu kişimiydi 😮

bukadar detayli nerden taniyorsunuz

siz önceden yazilarinami sahitsiniz

Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
iyi de gerçekten eşinizin dediği gibi
tatile gitmek oldu mu ona hazırsınız

2 sene olmuş gerçekten ayıp
kanamadan sonra kavga olması iyi olmamış tabi
ben sizin yerinizde olsam giderdim eşimin ailesine

keske esinle ailesiyle yaşadıklarını anlatsaydın
Simdi heeks sonuc odakli bakmis olaYa
Sureci anlatsaydin
Esinede bahane yerine görüşmeme sebebini söyleseydin.
Sen biliyorsun dasmer sanirim.
Olsaydi nefret ediyorum vs diye zaten saydirirdi.. niye bu kadar kendi dusuncelerinize uydurmaya calisiyorsunuz durumlari.
Belki sebeb yok? Burda kiimse kimseyi hakli haksiz cikarma gibi bi niyeti yok neyse onu soyluyoruz.
Kendi dunyamizla bir deģil herkesinki..
Hamile hamile gezen orayada gider deniyor..
Bunda zaten absurt birsey yok oyle degilmi.

Kendi yorumları bunlar bakın isterseniz herkes bunları neden yazdı sanıyorsunuz geçen ki konusuda 9 bin liralık gittiği kontrol
bende neden herks bukadar negatif bu şahsa dedim herkes aleyhine konusmus burda kaynana ile anlasamayan brton kisi var kimseye bukadar negatif cevab verilmiyor

Sen biliyorsun dasmer sanirim.
Olsaydi nefret ediyorum vs diye zaten saydirirdi.. niye bu kadar kendi dusuncelerinize uydurmaya calisiyorsunuz durumlari.
Belki sebeb yok? Burda kiimse kimseyi hakli haksiz cikarma gibi bi niyeti yok neyse onu soyluyoruz.
Kendi dunyamizla bir deģil herkesinki..
Hamile hamile gezen orayada gider deniyor..
Bunda zaten absurt birsey yok oyle degilmi.
zaten o bahane saçma
Gitmek istemiyrisa sebebini bilmiyorum
Bazen fena sebebler oluyor benim arkadaismi kyananan evden kovdu mesela bukiz daha gidermi oraya oyuzden sebebini sorguluyorum

Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Tatili eşinizin ailesi planlasa eminim gitmezdiniz. Haksızsınız net.
Eşinizin ailesi ile sorun yaşasanız, sizi huzursuz etseler, rahat vermeseler haklısınız derdim.

Back