Esimle birbirimize girdik ...

Ben de giderdim kesinlikle sonuçta hamileliğiniz de çok ilerlememiş oluyor 7-8 aylık hamile olsanız yaz aylarına denk gelse yolculuk sıkıntı olurdu. Ama zaten bebek de olunca yine gidip gelemeyeceksiniz 2 yıl ailesini görmemek için çok uzun bir süre eşinizin adına üzüldüm şahsen. Benim ailem de eşimin ailesi de çok yakın oturuyoruz , yine de 1 hafta görmesem eşimin annesini annemi özledim diyorum çocukları eşimi alıp gidiyoruz eşimin ve çocuklarımın mutluluğunu görmek beni de mutlu ediyor. Aranızda çok kötü birşey de yaşanmamış düğün günü herkesin vardır bazı sorunları istediği gibi gitmemiş olabilir yanlış okumadıysam tatile ailenizle gideceksiniz eşiniz ailenize bu kadar yakın davranırken gerçekten siz böyle uzak durunca içiniz nasıl rahat ediyor?

Sen ne saçmalıyorsun konuları karıştırıp saçma sapan yorumlar yapıyorsun . Ben seni konumdan kovdukça buralarda geziyorsun

zaten o bahane saçma
Gitmek istemiyrisa sebebini bilmiyorum
Bazen fena sebebler oluyor benim arkadaismi kyananan evden kovdu mesela bukiz daha gidermi oraya oyuzden sebebini sorguluyorum
Iyide hepimiz evliyiz cogunlukla herkes ayni şeyi yasamiyor. Niye durduk yere kaynana düşmanligi yapilsin. Biraz insafli vicdanli olmak lazim evlilikte 2 farkli hayatlar var.
Neyse uzun mevzu..
Yazilanlar neyse ona gore yapiliyor zateb

Kovma gibi bir lüksün ne bi işlevin var bu bir ikincisi neden karıştırmıyım eski konularını ne kadar çok saça insan olduğunu insanlar zaten gördü ÖĞRETMEN HANIMMMMM

Hadi ispatla . Seni rezil rüsva ederim . Hadi nerede yazmışım bana öğretmen hanım demiyorlar diye.

Benim bana öğretmen hanım demiyorlar dedigimi ispatla hemen. Boş boş konuşuyorsun rezil edicem seni yoksa hadi bütün konularımı sabaha kadar okumuşsun ya o kadarsin çünkü
Gerek duymadım nickınden hatırlıyorum tatlım sen öğretmensin ya bende öğretmenim direk yazdığın saçma şeyler dikkatimi çekmişti hafızam çok iyidir bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…