- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Sen ne saçmalıyorsun konuları karıştırıp saçma sapan yorumlar yapıyorsun . Ben seni konumdan kovdukça buralarda geziyorsunYok ki neden söylesin dünya kendi etrafında dönsün istediği için böyle bütün etrafından öğretmen hanım diye seslenilmesini bekleyen biri ya Allah aşkına akraba arkadaş çevre herkes öyle diyecekmiş bu kadar bencil saçma bir insan mı olur . Yok çok nazlıymış herkes ailesine nazlıdır bunda ki şımarıklık adam zaten yakında dayanamaz
Iyide hepimiz evliyiz cogunlukla herkes ayni şeyi yasamiyor. Niye durduk yere kaynana düşmanligi yapilsin. Biraz insafli vicdanli olmak lazim evlilikte 2 farkli hayatlar var.zaten o bahane saçma
Gitmek istemiyrisa sebebini bilmiyorum
Bazen fena sebebler oluyor benim arkadaismi kyananan evden kovdu mesela bukiz daha gidermi oraya oyuzden sebebini sorguluyorum
Allah aşkına ac konuları bunu yazdigimi ispatla yoksa seni rezil edicem! Hadi ispatla her yere sacma sapan bunu yaziyorsun
Kovma gibi bir lüksün ne bi işlevin var bu bir ikincisi neden karıştırmıyım eski konularını ne kadar çok saça insan olduğunu insanlar zaten gördü ÖĞRETMEN HANIMMMMMSen ne saçmalıyorsun konuları karıştırıp saçma sapan yorumlar yapıyorsun . Ben seni konumdan kovdukça buralarda geziyorsun
Bunu diyen bir ben miyim çoğu kişi bu o diye yazanları görmedin herhaldeAllah aşkına ac konuları bunu yazdigimi ispatla yoksa seni rezil edicem! Hadi ispatla her yere sacma sapan bunu yaziyorsun
Kovma gibi bir lüksün ne bi işlevin var bu bir ikincisi neden karıştırmıyım eski konularını ne kadar çok saça insan olduğunu insanlar zaten gördü ÖĞRETMEN HANIMMMMM
ayy merak ettim konuları da sınırlamış
O değilde rezil edemezsin sen rezil oldun bile istersen nickine bi bakAllah aşkına ac konuları bunu yazdigimi ispatla yoksa seni rezil edicem! Hadi ispatla her yere sacma sapan bunu yaziyorsun
Benim bana öğretmen hanım demiyorlar dedigimi ispatla hemen. Boş boş konuşuyorsun rezil edicem seni yoksa hadi bütün konularımı sabaha kadar okumuşsun ya o kadarsin çünküBunu diyen bir ben miyim çoğu kişi bu o diye yazanları görmedin herhalde
Eeee baktı rezil oluyorum sınırladı ama nickden herkes hatırlar zatenayy merak ettim konuları da sınırlamış
bulabiliyir musunuz konuyu
Hemen açıyorum. Hadi bakalım bulmazsan insan değilsinEeee baktı rezil oluyorum sınırladı ama nickden herkes hatırlar zaten
Diğer konusuda varmış ama sınırlama getirmiş profiline bakamıyorum onuda merak ettimEeee baktı rezil oluyorum sınırladı ama nickden herkes hatırlar zaten
Gerek duymadım nickınden hatırlıyorum tatlım sen öğretmensin ya bende öğretmenim direk yazdığın saçma şeyler dikkatimi çekmiştiBenim bana öğretmen hanım demiyorlar dedigimi ispatla hemen. Boş boş konuşuyorsun rezil edicem seni yoksa hadi bütün konularımı sabaha kadar okumuşsun ya o kadarsin çünkü
Şey ya 9 bin liralık kontroluydü mıllet galıba bır sey demiş burda ki gibi herkese ateş püskürmüştü dedikleride niye o kadar tuttu demeleri heeDiğer konusuda varmış ama sınırlama getirmiş profiline bakamıyorum onuda merak ettim
Bu o üye mi? Yorum yapacaktım vazgeçtim şu an.Yoo yapmıyorum.
Ben öğretmenim akrabalar bana adımla hitap ediyor diye konu açan siz değil miydiniz geçenlerde?
Ispatlasana! Hani nereye yazmışım hangi hafıza?Gerek duymadım nickınden hatırlıyorum tatlım sen öğretmensin ya bende öğretmenim direk yazdığın saçma şeyler dikkatimi çekmiştihafızam çok iyidir bu arada
Bunu diyen bir ben miyim çoğu kişi dedi amma bana taktın hee bulmuşsundur bir yolunu gayette sendin salak mı burda ki insanlarBuyrun açtım eski konularımı. Hadi bakalım nereye yazmışım bana öğretmen hanım demiyorlar diye . Hadi elektra dünden beri cins cins konuşuyorsun. Bulmazsan seni rezil ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?