- Konu Sahibi selenahmet
eşimle bir haftadır küsüz sebebi çok küçük aslında.yakında taşınıcaz ve ev topluyoruz kızım var o uyuduğunda geceleri kullanmadığımız şeylerden toplanmaya başladık.neyse kadir gecesinde eşim hadi iş yapalım dedi bende bugün kadir gecesi ben bişeyler yapıcam dedim eşim sinirlendi falan, sen topla bugün dedim yokya dedi sen işten kaçmak için böyle yapıyosun dedi biraz tartıştık birbirimize hakaret ettik falan ben kırıldım beni bu şekilde görmesine,yani bizi aile olarak görmemesine.tartışmalardan sonra genelde ben giderim yanına bu seferde ondan bekledim ama yok 1 hafta oldu adamda tık yok ben konuşmuyorum oda konuşmuyor inat ettim bende.neyse bugün gelmiş bana cilveleniyor 1 haftadır umurunda değildim iş oraya gelince yanıma geliyor bende bi özür dile bari kırgınım dedim neymiş benim özür dilemem gerekiyormuş gene bir ton kavga benim psikolojim bozukmuş tedavi olmalıymışım kötü bir insanmışım tabi başka konularda açıldı ben yarın annemlere gidiyorum dedim git dedi.
sonra gene gittim yanına bak iyi olalım dedim ama rahatsız olduğum bişey daha var dedim aileme biraz daha saygılı ol dedim her ailede olurmuş böyle şeyler hepkendini haklı görüyor tamam dikkat ederim demiyor ya gene bi kavga gene hakaretler kendini haklı görmeler annemleri aradım yarın gelip beni alacaklar dedim (aslında aramadım tepkisini merak ettim) tamam dedi televizyon izlemeye devam etti.
birçok kez boşanmayı düşündüm ama eşim hiç değişmedi eşim çok inatçı dediğim dedik bi tip onun kendi doğruları vardır sabaha kadarda konuşsam ikna edemem sinirlidir bana değer verdiğini hissetmiyorum.5 yıllık evliyiz ama yoruldum bir iyiyiz bir kötüyüz düzen tutturamadık onda istemediğim davranışları söylediğimde kabul etmiyor kendini haklı görüyor boşanmak için illa şiddet içki falanmı olması lazım ailemide üzmek istemiyorum önceki boşanma kararımda çok üzülmüşlerdi hasta oldular ,işin içinden çıkamıyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapmalıyım?
sonra gene gittim yanına bak iyi olalım dedim ama rahatsız olduğum bişey daha var dedim aileme biraz daha saygılı ol dedim her ailede olurmuş böyle şeyler hepkendini haklı görüyor tamam dikkat ederim demiyor ya gene bi kavga gene hakaretler kendini haklı görmeler annemleri aradım yarın gelip beni alacaklar dedim (aslında aramadım tepkisini merak ettim) tamam dedi televizyon izlemeye devam etti.
birçok kez boşanmayı düşündüm ama eşim hiç değişmedi eşim çok inatçı dediğim dedik bi tip onun kendi doğruları vardır sabaha kadarda konuşsam ikna edemem sinirlidir bana değer verdiğini hissetmiyorum.5 yıllık evliyiz ama yoruldum bir iyiyiz bir kötüyüz düzen tutturamadık onda istemediğim davranışları söylediğimde kabul etmiyor kendini haklı görüyor boşanmak için illa şiddet içki falanmı olması lazım ailemide üzmek istemiyorum önceki boşanma kararımda çok üzülmüşlerdi hasta oldular ,işin içinden çıkamıyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapmalıyım?