Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

Normalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
Bebeğe isim koyma konusunda anne bir adım daha önde olmalı bence.
Bebeğime kendi adımı koydum😍,eşim de kabul etti yanıma bir isim daha ekledik.İkisini birlikte kullanıyoruz

Neymiş ki sabreden kadin anlamına gelen isim 🤔🤔 eskiler aslinda bunu biliyordu ama bilimsel enerjisel olarak bilmiyorlar ifade edemiyorlardı cocuga isim ağır geldi ismini taşıyamıyor falan diyorlardı. Vee evet anlamı aşırı etkiliyor. Ben ismimin anlamıyla resmen bütünlesmişim mesela. Mesela celal isminde hic sakin sessiz biri görmedim 😁
Benim de ismimin anlami en belirgin ozelligimdir 😁
Hifa idi galiba isim , hatırlamıyorum simdi

Yok canım bakmadım nasıl bakıcam😂9 ekimde doğacak dedi doktor
Sezeryan mi olacaksın. Ben sezeryan olacağım için onu hesaplamıştım ona gore tarih seçtim hahahahaha

Mesela 15.06.2020 bunu hesapliyorsun
16 etti. 1+6 =7
Bu çocuğun hayat yolu sayısı

Dogum günü sayısı 15 ya
1+5=6 kişilik enerji sayısı

7+6=13 1+3=4

Hayat dersi sayısı 4 oldu bak.
Eğer soyisim ve isim atıyorum Almila Demir de 4 se olmaz
2 si ayni olmayacak

Canım Durunun enerjisi biraz düşük geldi ben de istiyordum araştırınca.U harfleri ağır hareket etme işleri ağırdan almayken R harfi sertlik veriyormuş.Asel ise hem cennetteki bal ırmağı anlamında hem de harf olarak atılgan,enerjik,sanat enerjili,zorluklara karşı mücadeleci..O yüzden güzel bir isim
Kuzum asel cennetteki bal ırmağı demek değil
Arapça da bal demek
Yediğimiz bal var ya o.
Ben arapça biliyorum biraz.
Ben de kızım olursa gerci 2.yi düşünmüyorum şimdilik ama Asel ya da Asena koycam galiba😁

Ya 2 isim koymayın bence 😂 sonra evlenince insan rahatca kızlık soyadını kullanamıyor. 2 ismim var. Istesemde evlenmeden önceki soyadımı kullanamam. Acayip uzun bir isim oluyor 😂😂 şaka bi yana bence zaten sadece annenin veya babanın isim koyması yanlış. Birlikte karar vermeniz daha güzel
Yoo oluyor ben kullanıyorum :KK70:

Asel buğul koymayında 🙄 değişik olacak diye de bu isimlerden bana gına geldi ne soylenebiliyor ne bişey duru güzel

Kuzum asel cennetteki bal ırmağı demek değil
Arapça da bal demek
Yediğimiz bal var ya o.
Ben arapça biliyorum biraz.
Ben de kızım olursa gerci 2.yi düşünmüyorum şimdilik ama Asel ya da Asena koycam galiba😁
Asena güzel isim.Dansözden sonra soğuduk o isimden😂bi de siyasi isimleri vermek biraz tehlikeli bunun mülakatı oluyo sınavı oluyo zorluk çıkmasın yarın birgün

Asena güzel isim.Dansözden sonra soğuduk o isimden😂bi de siyasi isimleri vermek biraz tehlikeli bunun mülakatı oluyo sınavı oluyo zorluk çıkmasın yarın birgün
Evet ya biraz siyasi gercekten sen söyleyince farkettim desem yani o açıdan bakmamıştım. Hesapladın mi 9 ekim i😁

Back
X