• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

Kızlarımında çift ismi var, isimlerinden birini ben birini eşim koydu yinede birbirimizin fikrini sorduk. Duru ismi çok güzel, asel ve buğlem son zamanlarda çok duyuyorum ama buğlemin anlamı İçin iyi değil diyorlar.

Ben kızımı dogurdugumda kimse karışmadı.ben koydum ismini.
Sizde karıştırmayın kimseyi.tavrinizi koyun. Duru çok güzel bir isim.Hatta yanına Arya da koyabilirsiniz.

Eşim bir isme istemiyorum dese üstlenmem sebebini de illa ki söylüyordur. Annesi kadar babası da söz sahibi, çocuk müşterek. Başka isim bakarım. Bebeğiniz kızmış, kız bebekler isim konusunda daha çok seçenekli. Erkeklerde birkaç isim dönüp duruyor gibi geliyor bana zira.
Şu "benim adıma benziyor diye güç geçirmek gibi mi görüyor anlamadım" cümleniz beni şok etti. Niye bunu güç savaşı gibi gördünüz ki? Bir de niye net konuşulmuyor eşlerle bunu da bu forumda görüyorum. 🤷🏼‍♀️ Eşim ismime benzeyen bir ismi beğenmese "ama hayatım bak benim adıma da yakışıyor çok uyumlu olduk sence niye güzel değil ki" falan diye konuşurum. 🤷🏼‍♀️ İletişim kurmadan nasıl oluyor bu işler hiç anlam veremiyorum.
Öyle demediğimi nereden biliyorsunuz

Duruya duru yani diyo çok yalın geliyor sanırım.Ya da benim ismime benzer seçtiğim için istemiyordur bilmiyorum

Sizin isminizi merak eden tek kişi ben miyim:KK53:
Duru ya benzeyen ne var ki diye düşünüyorum bulamadım.
Yok bende varım. Hatta netten duruya uyumlu isimler bile baktım🤦

Konu sahibi ablamda duruyu önermişti eşi beğenmedi.(sabun markası diye) Ortak karar olsun diye vazgeçtiler. Bence ortak karar önemli babanın çocuğunu istemediği bir isimle çağırması da hoş değil..

2 ismim var kullanımı çok zor aklı olan koymasın. Bundan daha da önemlisi eski isme sahip çocuklar cocukluk yıllarında çok zorlanıyorlar. İsim konusundan çok çekmiş biri olarak eski isim aslaa önermiyorum. Ama kendi adıma çok yeni isimler de emanet geliyor buglem yerine 1 milyon kişi de koysa zeynep selin gibi isimler bence çok daha güzel. Tamamen şahsi fikrim:)
Canım aslında iki isim güzel bir şey.Çünkü harfler ve enerjileri çok fazla

Duru ismi güzel bencede.Ben size cevremden duydugum ve begendigim isimleri de yazayim istedim.
Sidelya , Talya , Likya ,İlkesu ,Diren ,Nupelda..Bu isimler çok hoşuma gidiyor.

Birde Buğlem Ecrin Melina gibi isimler var cevremde ama ben nedense hic begenmiyorum bu isimleri.Kizim olsa adini Buğlem koymazdim sanirim veya Melina:))Ama zevkler tartisilmaz .
O ne kız kendimi yabancı ülkede sandım😂

Yok bende varım. Hatta netten duruya uyumlu isimler bile baktım🤦

Konu sahibi ablamda duruyu önermişti eşi beğenmedi.(sabun markası diye) Ortak karar olsun diye vazgeçtiler. Bence ortak karar önemli babanın çocuğunu istemediği bir isimle çağırması da hoş değil..
Meğerse teyzem de Duru istemiş eşi beğenmemiş Ela koydular.Eşler beğenmiyor bu Duruyu ben anlamadım

İsim önerilerini ben yaptım, eşimle ortak noktada buluşabildik 😄 ben iki isim istiyordum kesinlikle karşı çıkınca tek isim oldu. Gökçe Ece istiyordum gökçe koyduk 😄😄😄

Back
X