- 31 Mayıs 2022
- 270
- 765
- 33
- Konu Sahibi GunesinKizii
Kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz. Biz gidiyoruz diyeceksiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vicdan yaptığım için aslında kendini üzer hastalanırsa falan sorumlusu olmayım diyeAnne çalışmamı istemiyorsan ev kiramızı bi ödesen herşey düzelir de yani neden ikna etmekle uğraşıyorsunuz siz zaten eşinizle karar almışsınız
Size kızmıyorum bende bencillik ettiğini düşünüyorum. Anlayış gösterip büyük fedakarlıklar yapmak her anneye gelmiyor malesef böyle yük altında bırakmak daha kolay geliyor sanırım onlaraAnneniz kendi duygularını sizin refahınızdan daha çok önemsiyor. Kusura bakmayın ama bencil bir kadın. Sizin iyiliğiniz için duygularını bastırmayı ve sizi öyle bir yük altında bırakmamayı bilmesi lazımdı
Ben değilim de o fazla bağımlı gibi o yüzden böyle hayatımı etkileyecek şeylere bile sebep olabiliyorAnneniz bağımlı cocuk yetistirmediyse sizin geleceğiniz icin olani tercih etmeniz en iyi olan durum mantıklı olan da gitmeniz
Allah bir kolaylık verir , nelere alışılmıyor ki, evet sizi anlıyorum çünkü geri dönülmez bir şekilde gurbetteyim ...Evet tamamen yalnızlık korkusu.. gidersem bir daha hiç eskisi gibi olmayacağız falan sanıyor unutucam sanıyor heralde anlamıyorum ama ben hayatımı bi yoluna koymak zorundayım, sizin beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum bu yüzden çok mutlu oldum
madem aileler istemiyor o zaman oturup yardim etcekler size .siz evlisiniz .siz istermisiniz evinizi yurdunuzu degiştirmeyi ama maalesef imkanlar el vermiyor bana kalirsa gidin güzel bir hayat yaşamak icin tabi ailelerinizin kalbini kirmadanArkadaşlar eşim asgari ücretle çalışıyor ben çalışmıyorum iş arıyorum ama bulunduğum şehirde istediğim gibi bir iş bulamıyorum gerçekten geçinemiyoruz maddi manevi bu yüzden.
Eşimin kardeşi bekar başka bir şehire yerleşti otelde çalışıyor ve bize de otelde iş ayarlamak istiyor. Eşimle ikimiz çalışacağız daha rahat güzel bir hayatımız olacak inşallah.
Ama benim ailem özellikle annem sorun çıkarıyor dayanamam naparım ben vs. diyerek bende en çok anneme dayanamam ama geleceğimi düşünüp kendi hayatımı düzene sokmam gerekiyor. Önceliğim kendi hayatım ve geleceğim diye düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun ailemi nasıl ikna ederim? Nasıl konuşsam onlarla
Yok canım artık bide bayılsın olmadıVicdan yaptığım için aslında kendini üzer hastalanırsa falan sorumlusu olmayım diye
Haklısınız bu zamana kadar ben hep onların düşüncelerine önem vererek yaşamak zorunda kaldım ama herkes bir yerde kendini düşünüyor, bende gitmeyi çok istiyorum zaten çok bunaldım artık yaşadığım yerde sadece bu ikna etme süreci biraz zorlu olacak sanırım
Aylık 15.000 verirsen gitmem diyin. Verecek mi bakalım. Annenizin yaptığı aşırı bencilce. Kendini düşünüyor. Ben olsam basar giderim. Bu devirde tek maaşla yaşamak çok zorArkadaşlar eşim asgari ücretle çalışıyor ben çalışmıyorum iş arıyorum ama bulunduğum şehirde istediğim gibi bir iş bulamıyorum gerçekten geçinemiyoruz maddi manevi bu yüzden.
Eşimin kardeşi bekar başka bir şehire yerleşti otelde çalışıyor ve bize de otelde iş ayarlamak istiyor. Eşimle ikimiz çalışacağız daha rahat güzel bir hayatımız olacak inşallah.
Ama benim ailem özellikle annem sorun çıkarıyor dayanamam naparım ben vs. diyerek bende en çok anneme dayanamam ama geleceğimi düşünüp kendi hayatımı düzene sokmam gerekiyor. Önceliğim kendi hayatım ve geleceğim diye düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun ailemi nasıl ikna ederim? Nasıl konuşsam onlarla
Düşünmüyorlar maalesef ama biz yine de onları düşünerek hareket ediyoruz işte salak gibi kusura bakmayın bunu söylediğim içinNe kadar da bencil bir aileniz var.
Bu devirde asgari ücretle geçinilir mi , hiç mi düşünmüyorlar sizin geleceğinizi ?
Kimseden izin almak zorunda değilsiniz biz gidiyoruz dersiniz olur biter.
Allah size de kolaylık versin o halde, sizde de giderken benzer sorunlar oldu muAllah bir kolaylık verir , nelere alışılmıyor ki, evet sizi anlıyorum çünkü geri dönülmez bir şekilde gurbetteyim ...
Zaten etseler nereye kadar edecekler, bende kırmadan içim rahat bir şekilde gitmek istiyorummadem aileler istemiyor o zaman oturup yardim etcekler size .siz evlisiniz .siz istermisiniz evinizi yurdunuzu degiştirmeyi ama maalesef imkanlar el vermiyor bana kalirsa gidin güzel bir hayat yaşamak icin tabi ailelerinizin kalbini kirmadan