• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başka bir şehre yerleşmek istiyoruz ama ailem karşı çıkıyor ?

Bir birey olarak kendi kararlarınızı verin , annenizle tatillerde görüşürsünüz, zavallı gurbetteki memurlar napsın herkes geçim derdinde, ailenize bağımlı yaşamayı bırakın, anneniz duygusal manipülasyon yapıyor ama bence kendi de farkında değil, zaman öyle bir zamanki tüm aile fertleri çalışsa ancak geçim oluyor, ekonomi berbat hayat daha da zor hale geldi, hayatınızla ilgili önemli şeyleri sadece eşinizle karar verin...
Çok doğru gerçekten bende böyle düşünüyorum güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. Kendisi de farkında değil manipüle ettiğinin evet.. ama sürekli ağlayıp dayanamam filan deyince insan gittiğimde çok üzülür bişey olursa benim yüzümden diye vicdan yapmadan edemiyor işte bu kadar dert etmemin sebebi bu 🥺 ama gidersem hayatımın daha iyi olacağını da biliyorum

Konuyu tersten okursanız hemen çözülür düşünün iş buldunuz kv niz sorun çıkarıyor aman oğluşum dayanamam gitme diye naparsiniz öyle saçmalık mi olur gidicez tabi ki diyip gidersiniz değil mi
Şimdi madem iş var gecinemiyorsunuz annenizi ikna etmeye gerek yok anne eşimle karar verdik gidiyoruz bu kadar
Beni manipüle ettiği için bu kadar zorlanıyorum sanırım farkındayım bunun, umarım kolay atlatırım bu süreci

Çok doğru gerçekten bende böyle düşünüyorum güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. Kendisi de farkında değil manipüle ettiğinin evet.. ama sürekli ağlayıp dayanamam filan deyince insan gittiğimde çok üzülür bişey olursa benim yüzümden diye vicdan yapmadan edemiyor işte bu kadar dert etmemin sebebi bu 🥺 ama gidersem hayatımın daha iyi olacağını da biliyorum
Merak etmeyin anneniz ölmez. Ama eşiniz biraz benim kafada ise sizi ananızla bırakıp gider otele çalışmaya. Siz de anam ölecek diye başını beklerken doğduğunuz yerden bir adım gidemeden ömrünüzü tamamlarsınız.

Geçinemiyoruz anne , bize maddi olarak destekte bulunabilecek misin ? Düzenli olarak bana her ay şu kadar para verebilecek misin ? Gibi sorular sorun . Ayrıca sizi birey olarak görmeyen , aile kurduğunuzun farkına varamayan ammeden uzak durmanız kendi karakterinizi oluşturmanız açısından da faydalı olacaktır.

Annenizle güzelce konuşun her tatilde bir araya geleceğinizi söyleyin, o da anlayacaktır zamanla, belli ki yanlızlık korkusu var ...

Olur mu öyle annem istemiyor diye bir şey. Sizin şuan asıl aileniz eşiniz ile kurduğunuz aile. Açık açık geçinemiyoruz, başka şehirde iş hazır, sık sık gelir gideriz diyeceksiniz. Bir şekilde kabullenecekler.
Kesinlikle açık açık konuşmayı düşünüyorum. Kararımız belli tabi ki ama destek görmeyi umut ederken böyle zorluklar olunca bizi psikolojik olarak etkiliyor biraz

annenizin yakınında mı oturuyorsunuz
ev işlerine çok mu yardım edersiniz annenizin
annelerin nazı kızına geçer ya hani :)
yoksa kocaman kızına böylesi duygusal davranmaması gerek
Yakın oturmuyorum aslında 2 otobüsle gidiyorum büyükşehirdeyiz. Ayda 2 sefer gidebiliyorum en fazla gittiğimde illaki ev işlerine yardım ediyorum :) Ben evlenirken de çok zorlamıştı beni hala da kabullenemedi hissediyorum bana karşı biraz toksik bi bağı olduğunu düşünüyorum annemin 🙁

Koskoca iki insan evlenmediniz mi? Çocuk musunuz siz de böyle izin alıyorsunuz. Anneniz alışacak yapacak bir şey yok, alışamazsa geçmiş olsun. Sizin şu an önceliğiniz eşinizle kurduğunuz aileniz.
İzin almak değil de kırmadan üzmeden yapmaya çalışıyoruz işte belki de bu kadar ince düşünmemek lazım :(

Merak etmeyin anneniz ölmez. Ama eşiniz biraz benim kafada ise sizi ananızla bırakıp gider otele çalışmaya. Siz de anam ölecek diye başını beklerken doğduğunuz yerden bir adım gidemeden ömrünüzü tamamlarsınız.
Ben o istemiyor diye yanında kalma taraftarı değilim elbette, sadece arkamda ağlayarak bırakmak istemediğim için vicdanen açık açık konuşup istese de istemese de gideceğime ikna etmek istiyorum

Ben o istemiyor diye yanında kalma taraftarı değilim elbette, sadece arkamda ağlayarak bırakmak istemediğim için vicdanen açık açık konuşup istese de istemese de gideceğime ikna etmek istiyorum
Her ay 20 bin lira isteyin ışık hızıyla ikna olur.

Annenizle güzelce konuşun her tatilde bir araya geleceğinizi söyleyin, o da anlayacaktır zamanla, belli ki yanlızlık korkusu var ...
Evet tamamen yalnızlık korkusu.. gidersem bir daha hiç eskisi gibi olmayacağız falan sanıyor unutucam sanıyor heralde anlamıyorum ama ben hayatımı bi yoluna koymak zorundayım, sizin beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum bu yüzden çok mutlu oldum

Back