- Konu Sahibi GunesinKizii
-
Çok doğru gerçekten bende böyle düşünüyorum güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. Kendisi de farkında değil manipüle ettiğinin evet.. ama sürekli ağlayıp dayanamam filan deyince insan gittiğimde çok üzülür bişey olursa benim yüzümden diye vicdan yapmadan edemiyor işte bu kadar dert etmemin sebebi buBir birey olarak kendi kararlarınızı verin , annenizle tatillerde görüşürsünüz, zavallı gurbetteki memurlar napsın herkes geçim derdinde, ailenize bağımlı yaşamayı bırakın, anneniz duygusal manipülasyon yapıyor ama bence kendi de farkında değil, zaman öyle bir zamanki tüm aile fertleri çalışsa ancak geçim oluyor, ekonomi berbat hayat daha da zor hale geldi, hayatınızla ilgili önemli şeyleri sadece eşinizle karar verin...
Beni manipüle ettiği için bu kadar zorlanıyorum sanırım farkındayım bunun, umarım kolay atlatırım bu süreciKonuyu tersten okursanız hemen çözülür düşünün iş buldunuz kv niz sorun çıkarıyor aman oğluşum dayanamam gitme diye naparsiniz öyle saçmalık mi olur gidicez tabi ki diyip gidersiniz değil mi
Şimdi madem iş var gecinemiyorsunuz annenizi ikna etmeye gerek yok anne eşimle karar verdik gidiyoruz bu kadar
Merak etmeyin anneniz ölmez. Ama eşiniz biraz benim kafada ise sizi ananızla bırakıp gider otele çalışmaya. Siz de anam ölecek diye başını beklerken doğduğunuz yerden bir adım gidemeden ömrünüzü tamamlarsınız.Çok doğru gerçekten bende böyle düşünüyorum güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. Kendisi de farkında değil manipüle ettiğinin evet.. ama sürekli ağlayıp dayanamam filan deyince insan gittiğimde çok üzülür bişey olursa benim yüzümden diye vicdan yapmadan edemiyor işte bu kadar dert etmemin sebebi buama gidersem hayatımın daha iyi olacağını da biliyorum
Annenizle güzelce konuşun her tatilde bir araya geleceğinizi söyleyin, o da anlayacaktır zamanla, belli ki yanlızlık korkusu var ...Çok doğru gerçekten bende böyle düşünüyorum güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. Kendisi de farkında değil manipüle ettiğinin evet.. ama sürekli ağlayıp dayanamam filan deyince insan gittiğimde çok üzülür bişey olursa benim yüzümden diye vicdan yapmadan edemiyor işte bu kadar dert etmemin sebebi buama gidersem hayatımın daha iyi olacağını da biliyorum
Kesinlikle açık açık konuşmayı düşünüyorum. Kararımız belli tabi ki ama destek görmeyi umut ederken böyle zorluklar olunca bizi psikolojik olarak etkiliyor birazOlur mu öyle annem istemiyor diye bir şey. Sizin şuan asıl aileniz eşiniz ile kurduğunuz aile. Açık açık geçinemiyoruz, başka şehirde iş hazır, sık sık gelir gideriz diyeceksiniz. Bir şekilde kabullenecekler.
Yakın oturmuyorum aslında 2 otobüsle gidiyorum büyükşehirdeyiz. Ayda 2 sefer gidebiliyorum en fazla gittiğimde illaki ev işlerine yardım ediyorum :) Ben evlenirken de çok zorlamıştı beni hala da kabullenemedi hissediyorum bana karşı biraz toksik bi bağı olduğunu düşünüyorum anneminannenizin yakınında mı oturuyorsunuz
ev işlerine çok mu yardım edersiniz annenizin
annelerin nazı kızına geçer ya hani :)
yoksa kocaman kızına böylesi duygusal davranmaması gerek
Hayır tabi ki hiç sanmıyorumYarın öbür gün çocuk sahibi olsanız anneniz destek olabilecek mi?
Hayır biz kararlıyız gitmekte oda oturup konuşalım açık açık mecbur kabullenecek diyorAnneniz dayanamam diyor peki eşiniz ne diyor bu duruma,annen üzülmesin burda oturalım mı diyor
İzin almak değil de kırmadan üzmeden yapmaya çalışıyoruz işte belki de bu kadar ince düşünmemek lazımKoskoca iki insan evlenmediniz mi? Çocuk musunuz siz de böyle izin alıyorsunuz. Anneniz alışacak yapacak bir şey yok, alışamazsa geçmiş olsun. Sizin şu an önceliğiniz eşinizle kurduğunuz aileniz.
Hala evli olduğumu kabullenememesi ve hayatın benim hayatım olduğunu idrak edememesiErkek anası buju yapsa şeytan kaynana diyoruz burda. Kiz analari kendini ne saniyor anlamıyorum Evinizin huzurunu ve evliliginizi önceleyin her zaman tabi ki
Ben o istemiyor diye yanında kalma taraftarı değilim elbette, sadece arkamda ağlayarak bırakmak istemediğim için vicdanen açık açık konuşup istese de istemese de gideceğime ikna etmek istiyorumMerak etmeyin anneniz ölmez. Ama eşiniz biraz benim kafada ise sizi ananızla bırakıp gider otele çalışmaya. Siz de anam ölecek diye başını beklerken doğduğunuz yerden bir adım gidemeden ömrünüzü tamamlarsınız.
Her ay 20 bin lira isteyin ışık hızıyla ikna olur.Ben o istemiyor diye yanında kalma taraftarı değilim elbette, sadece arkamda ağlayarak bırakmak istemediğim için vicdanen açık açık konuşup istese de istemese de gideceğime ikna etmek istiyorum
Bunda kırılacak üzülecek bir şey yok.İzin almak değil de kırmadan üzmeden yapmaya çalışıyoruz işte belki de bu kadar ince düşünmemek lazım
Evet tamamen yalnızlık korkusu.. gidersem bir daha hiç eskisi gibi olmayacağız falan sanıyor unutucam sanıyor heralde anlamıyorum ama ben hayatımı bi yoluna koymak zorundayım, sizin beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum bu yüzden çok mutlu oldumAnnenizle güzelce konuşun her tatilde bir araya geleceğinizi söyleyin, o da anlayacaktır zamanla, belli ki yanlızlık korkusu var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?