Eşimle başka bir şehre yerleşmek istiyoruz ama ailem karşı çıkıyor ?

GunesinKizii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
30
20
3
28
Arkadaşlar eşim asgari ücretle çalışıyor ben çalışmıyorum iş arıyorum ama bulunduğum şehirde istediğim gibi bir iş bulamıyorum gerçekten geçinemiyoruz maddi manevi bu yüzden.
Eşimin kardeşi bekar başka bir şehire yerleşti otelde çalışıyor ve bize de otelde iş ayarlamak istiyor. Eşimle ikimiz çalışacağız daha rahat güzel bir hayatımız olacak inşallah.
Ama benim ailem özellikle annem sorun çıkarıyor dayanamam naparım ben vs. diyerek bende en çok anneme dayanamam ama geleceğimi düşünüp kendi hayatımı düzene sokmam gerekiyor. Önceliğim kendi hayatım ve geleceğim diye düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun ailemi nasıl ikna ederim? Nasıl konuşsam onlarla

Aranızda ne kadar mesafe var ki insanlar ülke değiştiyor artık evlisiniz ayrı bir eviniz yuvanız var anneniz bunu kabullenememiş sanırım

Ya saçmalamayın.Artik evlisiniz.Eviniz köyünüz ayrı ailelerinizi karıştırmayin.Evliliginize

Bir birey olarak kendi kararlarınızı verin , annenizle tatillerde görüşürsünüz, zavallı gurbetteki memurlar napsın herkes geçim derdinde, ailenize bağımlı yaşamayı bırakın, anneniz duygusal manipülasyon yapıyor ama bence kendi de farkında değil, zaman öyle bir zamanki tüm aile fertleri çalışsa ancak geçim oluyor, ekonomi berbat hayat daha da zor hale geldi, hayatınızla ilgili önemli şeyleri sadece eşinizle karar verin...

Konuyu tersten okursanız hemen çözülür düşünün iş buldunuz kv niz sorun çıkarıyor aman oğluşum dayanamam gitme diye naparsiniz öyle saçmalık mi olur gidicez tabi ki diyip gidersiniz değil mi
Şimdi madem iş var gecinemiyorsunuz annenizi ikna etmeye gerek yok anne eşimle karar verdik gidiyoruz bu kadar

İnsanlar başka ülkelerde yaşıyor ya,bana çok saçma geliyor illa ailenin dibinde oturmak

Anneniz dayanamam diyor peki eşiniz ne diyor bu duruma,annen üzülmesin burda oturalım mı diyor

Koskoca iki insan evlenmediniz mi? Çocuk musunuz siz de böyle izin alıyorsunuz. Anneniz alışacak yapacak bir şey yok, alışamazsa geçmiş olsun. Sizin şu an önceliğiniz eşinizle kurduğunuz aileniz.

annenizin yakınında mı oturuyorsunuz
ev işlerine çok mu yardım edersiniz annenizin
annelerin nazı kızına geçer ya hani :)
yoksa kocaman kızına böylesi duygusal davranmaması gerek

Anneniz bağımlı cocuk yetistirmediyse sizin geleceğiniz icin olani tercih etmeniz en iyi olan durum mantıklı olan da gitmeniz

Haklısınız bu zamana kadar ben hep onların düşüncelerine önem vererek yaşamak zorunda kaldım ama herkes bir yerde kendini düşünüyor, bende gitmeyi çok istiyorum zaten çok bunaldım artık yaşadığım yerde sadece bu ikna etme süreci biraz zorlu olacak sanırım

ailenize sizin ve eşinizin otelden alacağı paranın toplamından şimdiki gelirinizi çıkarıp aradaki farkı verirlerse kalabileceğinizi söyleyin. sevgi karın doyurmuyor çünkü artık

Annenizin ağzına bakarsanız aç kalırsınız, bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…