• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliğinizden duygusal eksiklikleri maddi durumla mi kurtarıyorsunuz?
Tekrar söylüyorum. Durumu iyi ama uyumlu çiftler genelde ülke ülke geziyorlar, beraber anılar kazanıyorlar. Sizin ayrı ve yalnız evliliğiniz trilyoner olsanız kimseye cazip değil. Acıklı ama gerçek
Burada maddiyattan bahseden kim? Durumum derken ben kazancimdan bahsetmiyorum.
Buna gucum de var, ozgurlugum de var...
Biz de cok sukur bir suru ulke gezdik birlikte, tatile de birlikte gidiyoruz, bazen de birlikte uyumayip ayri evlerde uyuyoruz. Acikli degil ama gercek

Sizin cevrenizde hep boyle kadinlar var diye herkes boyle degil.
Sizi inandirma cabasina girmeyecegim ama istedigim her seyi bakin her seyi diyorum yapabilecek durumum var.
Ama siz bosverin bunlari, unlike devam
Elbetteki inanmıyorum sana. Açtığın bütün konularda bi yerden sonra saçmalıyorsun.

Ya sizin her şeyiniz abartı zaten,yazmayayım diyorum da.Yani biz zaten ilk konunuzdan itibaren tuhaf bulduk yaşadığınız evlilik adı altındaki tuhaf ilişkiyi ama siz her seferinde dozajı biraz daha arttırıp geldiniz.Böyle bir yaşantı için imzaya gerek yok ki,hee zaruri bir durum olur anlarım da,yok efendim koca kişisi denizi görmeden yaşayamazmiş falan,insan asıl sevdiği kişiye sarılmadan uyuyamaz ya.Aşırı saçma,kimseye laf anlatmak zorunda değilsiniz ki Willy,herkese cevap vermeye çalışıyorsunuz bir taraftan,mutlu iseniz bize ne sizin ne tarz bir evlilik yasadiginizdan?
Ben de anlamadım valla her şeye bir cevabı var. Madem böyle çok eminsin neyi sorup duruyorsun. Sokaktan 10 kişi çevirsem 10 tanesi de saçma bulur şu yaşantıyı. Deniz detayı ayrı komik. Ben böyle yaşıyorum mutluyum diyene de saygı duyarım ama mutluyum deyip zırt pırt konu açana da herkes şahsi fikrini söyler. Kadıköy barlar sokağında özgürlüğünü kanıtlamaya çalışan gençler gibi davranıyor

Burada maddiyattan bahseden kim? Durumum derken ben kazancimdan bahsetmiyorum.
Buna gucum de var, ozgurlugum de var...
Biz de cok sukur bir suru ulke gezdik birlikte, tatile de birlikte gidiyoruz, bazen de birlikte uyumayip ayri evlerde uyuyoruz. Acikli degil ama gercek
Geçen konunuzda bu sene beraber yaz tatili yapmadık. Ayrı üçer tatile gittik diyordunuz. Şimdi bir sürü tatillere döndü 😂😂

Sorun bu iste, siz cevrenizde sanirim birbirine bir sey soyleyemeyen ciftleri hep goruyorsunuz.
O yuzden Boyle yorumluyorsunuz.
Ben esime bunu soylemeyi tercih etmiyoruz, benim icin Beni bekleyecegine gitsin kendi isleriyle ilgilensin daha guzel.
Nasilki Ben onunla kahvalti etmek icin uykumdan uyanmiyorum, o da bunu beklemiyor. Ay taktiniz ama
Hep imalı konuşuyorsun ama yanılıyorsun benim çevremde ben de dahil senin kadar beklentisiz Bi eş hiç görmedim. İyi aferin sakın hiç söylenenlerden ders alma, sakın sorgulama mükemmel evliliğini, sakın acaba doğru mu söylüyorlar diye düşünme, böyle devam et, bi gün pişman olduğunda buraya yazma ama çok fena linçlenirsin.

Ben de anlamadım valla her şeye bir cevabı var. Madem böyle çok eminsin neyi sorup duruyorsun. Sokaktan 10 kişi çevirsem 10 tanesi de saçma bulur şu yaşantıyı. Deniz detayı ayrı komik. Ben böyle yaşıyorum mutluyum diyene de saygı duyarım ama mutluyum deyip zırt pırt konu açana da herkes şahsi fikrini söyler. Kadıköy barlar sokağında özgürlüğünü kanıtlamaya çalışan gençler gibi davranıyor
Emin değil. Çevresi de yargılıyor. Huzursuz.

Ben de ayrı yatacaksam, ayrı yiyeceksem, ayrı gezeceksem ayrı güleceksem aptal mıyım evleneyim diyorum sorun yok 😄
Tek eşli kalmak isteyen kimse böyle bir evlilik yapmaz. Üzgünüm gerçekler.

Bunu defalarca yazdim ama bir kez daha yazacagim.
Konu acma amacim su; bizim durumumuz bu sekilde ben ve esim mutluyuz bir sorun gormuyoruz ama bizim cevremizdeki herkes goruyor bir sorun, siz ne dusunuyorsunuz diye fikir sordum.
Gelen cok olumsuz fikir oldu, onlara kendimi anlatiyorum. Olumlu fikirler de icimi rahatlatti bu kadar yani.
Olumlusu yok bu durumun bizde size bunu yazıyoruz.
Gayet sadakatsiz kapıları açık, evlilik sorumluluğu olmayan, iki ayrı hayat süren insanlarsınız.

He derseniz ki bizde libido düşük yılda iki kez ciftleşme şeklinde cinsellik olur o yüzden bizde sadakatsizlik durumunu ele eleyelim….

Ben de ayrı yatacaksam, ayrı yiyeceksem, ayrı gezeceksem ayrı güleceksem aptal mıyım evleneyim diyorum sorun yok 😄
E tamam siz boyle dusunuyorsunuz diye ben sizi hayir birlikte yeme, birlikte yatma... mi diyorum.
Tamam o sizin fikriniz siz boyle hissediyorsunuz o zaman deyip geciyorum. Siz neden onlarca mesajla beni yargiliyorsunuz?

Olumlusu yok bu durumun bizde size bunu yazıyoruz.
Gayet sadakatsiz kapıları açık, evlilik sorumluluğu olmayan, iki ayrı hayat süren insanlarsınız.

He derseniz ki bizde libido düşük yılda iki kez ciftleşme şeklinde cinsellik olur o yüzden bizde sadakatsizlik durumu ele eleyelim….
Sadakatsizlik kapilari sonuna kadar acik olsun benim icin hicbir sorun yok. Ben kendime ve esime istedigi her seyi yapabilme ozgurlugu veriyorum, ama yapmamayi tercih etmemizi seviyorum.
Cinsel hayatimizda da hicbir sorun yok merak etmeyin :)

Evet haklisiniz dediniz ya evlenince insan sevmeye alismaya caba gosterir diye.
Ben acikcasi kimse benim icin Boyle bir cabaya girsin istemiyorum, Ben de esim icin girmiyorum.
Boyle bir ihtiyac hissetmiyoruz, gercekten guler yuz ve huzurdan baska bir beklentim yok.
Bu simdilik Bana yetiyor fazlasiyla sevildigimi hissediyorum ve cok seviyorum. Ilerfe degisir mi ihtiyac duyar miyim, gorecegiz.
Mesafeler de burada biraz abartildi evet.

Ya biliyor musunuz ben sizi biraz anlıyorum. Benim de duygusal ve fiziksel bagin çok güçlü olduğu ama zihinsel bağımin biraz daha zayıf olduğu bi ilişkim var. Çok benziyor duygusal dunyamiz tepkilerini vs çok iyi anlıyorum. Çok gülüp eğleniyorum uzun uzun konuşabiliyorum ve sanki sarılmak öpüşmek bana evimde hissettiriyor. Ama mesela kardeşimle veya arkadaşlarımla bazen daha akıcı muhabbet. Çünkü biraz farklı insanlarız. Mesela ben hukuk okudum o güzel sanatlar. Benim en güçlü olduğum alan sözel alan, saatlerce podcast dinleyeyim, yazayim, konusayim, tez antitez sentez yapayım. O görsel alanda çok iyi film izlesin resim yapsın evde raf çaksın filan. Tabi çok fazla şey konuşuyoruz yapıyoruz ama hani böyle iletişim tarzimizda sevdiğimiz şeylerde daha büyük bi farklılık olunca özel alan ihtiyacımız da artıyor. Ama bence biraz da ortak alanlar yaratmak için cabalamamiz lazım yani çaba bana olması gereken bir şey gibi geliyor cünkü zevkli ge yakın bir evlilik istiyorum gidip başkasını bulmak da istemiyorum aşık olduğum insanla beraber olmak istiyorum o zaman da bazen ortak alanlar için çaba lazım gibi geliyor. Ama benim sadece 1 senelik bir ilişkim var sizin 8 sene olmuş burada yazan kadınların da uzun süreli evlilikleri olmuş o yüzden doğrusu şudur diyemiyorum okuyorum ilginç bir tartışma.

E tamam siz boyle dusunuyorsunuz diye ben sizi hayir birlikte yeme, birlikte yatma... mi diyorum.
Tamam o sizin fikriniz siz boyle hissediyorsunuz o zaman deyip geciyorum. Siz neden onlarca mesajla beni yargiliyorsunuz?
Fikir sormuşsun ya söylüyorum. Sormazsan yargılanmazsın.

Bunu defalarca yazdim ama bir kez daha yazacagim.
Konu acma amacim su; bizim durumumuz bu sekilde ben ve esim mutluyuz bir sorun gormuyoruz ama bizim cevremizdeki herkes goruyor bir sorun, siz ne dusunuyorsunuz diye fikir sordum.
Gelen cok olumsuz fikir oldu, onlara kendimi anlatiyorum. Olumlu fikirler de icimi rahatlatti bu kadar yani.
Siz yaşam şeklinizden memnunsanız insanların fikirlerini neden merak ediyorsunuz ki?
Bizim kültürümüzde büyük çoğunluk o çevrenizdeki görüşlere sahip ve burada da aynı tepkiyi alacağınızı biliyor olmalısınız.
Tercih ettiğiniz şekilde yaşamak evet güzel ve rahat ama aranızdaki resmi işleme gerek yok bu durumda.

Aralarında müthiş bir iletişim eksikliği var. Beraber neyi paylaşıyorlar acaba? Biz 4 kişilik aileyiz. 1.5 yaşındaki çocuğum mama sandalyesiyle masada durur. 2 aylık bebeğim pusetiyle yanımızda durur. Yemek ailece yapılan bir şeydir. İhtiyaç gidermek değil, beraber olmak amaç.

Sinir degil ya yalvaris.
Sinir.:) Eskisi kadar soğukkanlı değilsin artık. Gardın düştü. Sen düşün artık şu saatten sonra.
Sadakatsizlik kapilari sonuna kadar acik olsun benim icin hicbir sorun yok. Ben kendime ve esime istedigi her seyi yapabilme ozgurlugu veriyorum, ama yapmamayi tercih etmemizi seviyorum.
Cinsel hayatimizda da hicbir sorun yok merak etmeyin :)
Kadının biri gelip karnını gösterip bu çocuk kocandan dediği gün anlarsın yapmamayı tercih etmeyi.😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back