- 30 Aralık 2009
- 22.972
- 89.807
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir derdi yokmuş o zaman sorun da yok. Niye açtı o zaman bu konuyu ?Korkarım birinin başına bir şey gelirse, aman haber vermeyeyim tatili oyunu keyfi neyse bozulmasın der, kendi başlarının çaresine bakarlar.
Eşiniz size uyup şehir değiştirmiş sonrasında siz yine başka bir şehire gecmişsiniz. Bir felaket yaşanacaksa şu an bulunduğunuz yerde de yaşanabilir. Deprem olmaz başka bir şey olur. Eğer birinizin başına bir şey gelirse anında müdahale etme şansınız da yok.
Eşinden daha çok değer veriyor bize kıymet bil biraz.Şuraya acikladigin kadarını eşine açıklasan hem Denizi hem kendini sana getirirdi shdbsg
Olumlu yorumları okumak içinmiş. 750mesajda 3 tane var yok onlar da ya bekardır ya katipin dediği gibi kocasından bezmiştir. İnsan 3 5 olumlu mesaj okuyacam diye 750 olumsuz mesajı neden okur bilemedim.Bir derdi yokmuş o zaman sorun da yok. Niye açtı o zaman bu konuyu ?
İşte sayfalarca bütün mesele bu.Bir derdi yokmuş o zaman sorun da yok. Niye açtı o zaman bu konuyu ?
Kaşınıyor anam. Çok uyardım. Benden günah gitti valla.Olumlu yorumları okumak içinmiş. 750mesajda 3 tane var yok onlar da ya bekardır ya katipin dediği gibi kocasından bezmiştir. İnsan 3 5 olumlu mesaj okuyacam diye 750 olumsuz mesajı neden okur bilemedim.
Ev işi yapmayan eş konusu daha aksiyonlu. Görüşürüzİşte sayfalarca bütün mesele bu.
Çok romantizm katıyor olaya ya. Benim hiçbir beklentim yok, tamamen ilişkiye teslimiz ve sonsuuuz güveniyoruz modunda. Hayatın akışına ve mantığa ters şeylerin sonu hep aynı bitiyor. Ben genel olarak farklı yaşayışlara saygılıyımdır. Çevremde radikal takılıp mutlu olan insanlar görünce “aa demek ki böyle de olabiliyormuş” diyorum. Ama o mutluluk uzun sürmüyor. Sonuç yine bilindik olana bağlanıyor. Burada da çoğu kişinin yaşam tecrübesi+gözlemleri var. 100 yorum geldiyse 90’ı olumsuz karşıladı kalan 10’u da saygı duyarız ya kafanız rahattır en azından falan gibiydi. Kimse wow mükemmel işte aranan evlilik demedi. İnsanların bir bildiği vardır değil mi? Bir kişi değil iki kişi değil onlarca kişi ve çevresindekiler aynı şeyi söylüyor. Ama karşıt yorumlara argüman üretip duruyor. Sorunca da kendimi açıklıyorum diyor. Gelen olumlu yorumlardan sonra içim rahatlıyor diyor. Gelen olumlu yorum sayısı da dediğim gibi işte. O yüzden ben anlamadım amacını.Heh iste bu cevabı arıyordum.
Ben yazmak istemedim.
Siz bize AÇIK İLİŞKİ güzellemesi yapıyorsunuz aklınızca, kk olarak bizde çok salağız anlamadık.
“Vur kaç yapabiliriz” zihniyeti olan kişiler evlilik kurumunda olmamalı.
Tercihleriniz bi gün hayata geçer.
Hiç öpmiiim canım doğama ters diye ağlıyor evlilik cüzdanınız….
Sürekli kendini açıklamak, sürekli savunma hali, sürekli bi tetikte bekleme. Hayatı çok zor. Bu da yeter ona zaten.Çok romantizm katıyor olaya ya. Benim hiçbir beklentim yok, tamamen ilişkiye teslimiz ve sonsuuuz güveniyoruz modunda. Hayatın akışına ve mantığa ters şeylerin sonu hep aynı bitiyor. Ben genel olarak farklı yaşayışlara saygılıyımdır. Çevremde radikal takılıp mutlu olan insanlar görünce “aa demek ki böyle de olabiliyormuş” diyorum. Ama o mutluluk uzun sürmüyor. Sonuç yine bilindik olana bağlanıyor. Burada da çoğu kişinin yaşam tecrübesi+gözlemleri var. 100 yorum geldiyse 90’ı olumsuz karşıladı kalan 10’u da saygı duyarız ya kafanız rahattır en azından falan gibiydi. Kimse wow mükemmel işte aranan evlilik demedi. İnsanların bir bildiği vardır değil mi? Bir kişi değil iki kişi değil onlarca kişi ve çevresindekiler aynı şeyi söylüyor. Ama karşıt yorumlara argüman üretip duruyor. Sorunca da kendimi açıklıyorum diyor. Gelen olumlu yorumlardan sonra içim rahatlıyor diyor. Gelen olumlu yorum sayısı da dediğim gibi işte. O yüzden ben anlamadım amacını.
Şu anlattıklarınızla konunun gram alakasının olmamasına ne demeli pekiW willyy , ne garip garip, sana psikolojik yüklenen, suçlayan yorumlar olmuş, şaşırdım yaa. Gerçi o kadarda şaşırmadım bu sitenin çoğu empati yapamayan klavye ağası.
Benimde bir sevgilim oldu, - en son yavaş yemek yorumlarını okuduğumdan söylüyorum - dışarı yemeğe çıkıyoruz, adam 15dk da herşeyi silip süpürüyordu, ben hala yavaş yavaş yemeye devam.. Ve o sırada yemek yemeye devam ettiğimden ve o kendininkini bitirdiğinden dakikalarca bir sessizlik oluyor, sıkılıyorduk. Evde yiyorsakta aynı şey oluyordu, ve ben ' ah bence sen git dizimizi izlemeye başla ben yemeye devam ediyorum' diyordum. Bazen yoğun bir günde açlık krizine girdiğimden, saat 4 te akşam yemeğini yemiş bile oluyordum ve o geldiğinde tek başına yiyordu..
Yada o ofisten çalışan biri olduğu için sabah saat 6 da kalkıyordu, bense online çalışanım ve saat 9-10 arası uyanmaya alışığım. Ben ona 'rahatça dolabı aç ve istediğini ye' diyebiliyordum. Niye o 6 da uyanıp işe gidiyor diye bende normal düzenimden 3-4 saat önce uyanmalıyım??? Ki, uyansam bile bünyem o saatte birşeyler yemeyi kabul etmiyor, sadece onun gelmiş geçmiş düzeni öyle ve kahvaltısını saat sabah 6 civarı yapmaya alışkın. Niye kendimi buna zorlayıp, işkence çekip, hatta bir süre sonra adamdan soğuyayım..?? 2 yıl beraber yaşamamıza rağmen neredeyse tüm öğünlerimizi ayrı ayrı yiyorduk.... Eeeeh o benden hızlı yemek yiyor, sabahın 6 sında aç uyanıyor ama ben yapamıyorum diye ayrılacak halimiz yok. Bu bir ayrılık nedeni değil.
Ve bence idare edilemeyecek büyük bir meselede değil.
Onunla evlenmiş olsaydım bile; ya o benimkine ya ben onun düzenine ayak uydururduk zamanla, olmuyorsa da büyük bir problem değil bence..zorlamamak lazım.. bünye ne zaman ne olacağına karar verir.
Ortada farklı iş standardları varken, neden kendimizi diğer kişi için zorlamalıyız? anlamadım..
Türk filmi edasıyla mı ah diyordunuz peki? Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan sahnesi gibi?ah bence sen git dizimizi izlemeye başla
İnsanlar evi ayırmış evi, hayatı ayırmış, yemek yerken bile dayanamaz haldeler, siz ne anlatıyorsunuz? Memnun da değil ayrıca bundan, memnun olan zaten hayatını tartışmaya açmaz. Bundan bahsediyoruz dünden beri. Memnun değil. İçi huzursuz. Siyam ikizleri gibi olmalı çiftler demiyoruz, bu insanların ayrı hayatları olmuş artık, arada buluşuyorlar flört gibi o kadar. Evli demesin kendine bari, nikahlı desin. Sonra kendi kafası karışıyor bize bişey olduğundan değil.W willyy , ne garip garip, sana psikolojik yüklenen, suçlayan yorumlar olmuş, şaşırdım yaa. Gerçi o kadarda şaşırmadım bu sitenin çoğu empati yapamayan klavye ağası.
Benimde bir sevgilim oldu, - en son yavaş yemek yorumlarını okuduğumdan söylüyorum - dışarı yemeğe çıkıyoruz, adam 15dk da herşeyi silip süpürüyordu, ben hala yavaş yavaş yemeye devam.. Ve o sırada yemek yemeye devam ettiğimden ve o kendininkini bitirdiğinden dakikalarca bir sessizlik oluyor, sıkılıyorduk. Evde yiyorsakta aynı şey oluyordu, ve ben ' ah bence sen git dizimizi izlemeye başla ben yemeye devam ediyorum' diyordum. Bazen yoğun bir günde açlık krizine girdiğimden, saat 4 te akşam yemeğini yemiş bile oluyordum ve o geldiğinde tek başına yiyordu..
Yada o ofisten çalışan biri olduğu için sabah saat 6 da kalkıyordu, bense online çalışanım ve saat 9-10 arası uyanmaya alışığım. Ben ona 'rahatça dolabı aç ve istediğini ye' diyebiliyordum. Niye o 6 da uyanıp işe gidiyor diye bende normal düzenimden 3-4 saat önce uyanmalıyım??? Ki, uyansam bile bünyem o saatte birşeyler yemeyi kabul etmiyor, sadece onun gelmiş geçmiş düzeni öyle ve kahvaltısını saat sabah 6 civarı yapmaya alışkın. Niye kendimi buna zorlayıp, işkence çekip, hatta bir süre sonra adamdan soğuyayım..?? 2 yıl beraber yaşamamıza rağmen neredeyse tüm öğünlerimizi ayrı ayrı yiyorduk.... Eeeeh o benden hızlı yemek yiyor, sabahın 6 sında aç uyanıyor ama ben yapamıyorum diye ayrılacak halimiz yok. Bu bir ayrılık nedeni değil.
Onunla evlenmiş olsaydım bile; ya o benimkine ya ben onun düzenine ayak uydururduk zamanla, olmuyorsa da büyük bir problem değil bence..zorlamamak lazım.. bünye ne zaman ne olacağına karar verir.
Ortada farklı iş standardları varken, neden kendimizi diğer kişi için zorlamalıyız? anlamadım..
Ay lütfen yaaaa. Yemek yerken konuşacak konu bulamayıp sıkıldığınız insanlarla beraber olup bir de bunu yaptığınız zaten en doğru gibi yazmanız çok komik olmuşW willyy , ne garip garip, sana psikolojik yüklenen, suçlayan yorumlar olmuş, şaşırdım yaa. Gerçi o kadarda şaşırmadım bu sitenin çoğu empati yapamayan klavye ağası.
anlamadım..
Bazı insanlar evliliğe müsait değil demek ki, herkes evlilik insanı olmayabilir bunu anlarım. Çabuk sıkılan soğuyan bir yapısı vardır onu da anlarım. Evliliğin ideali bu değil, o bambaşka bir yapı, bunları kaldırmaz. Kuralları biz koymadık. Söyleyince de üzülmesinler, ikna edilmeye çalışılmayalım bunlara gerek yok.Ay lütfen yaaaa. Yemek yerken konuşacak konu bulamayıp sıkıldığınız insanlarla beraber olup bir de bunu yaptığınız zaten en doğru gibi yazmanız çok komik olmuş