• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay Allah korusun. Hem bireysel olmaya hem de evlilige onem veriyoruz. Ikisi bir arada olamaz diye bir kural mi var.

Oneri icin tesekkurler ama asssla yapmayacagim bir sey. Bunu yapacagima gidip bosanirim daha iyi
Evet sizin yasadiginiz sekilde evlilik, evliligin dogasina ters.
Sokak röportajı yap istersen bilinçli kesimle, sonuç ne çıkacak.
Konu ülke degistirme vs vs ya da nasa da mecburi vatanın için iş yapmak vs ayrı düşmekte değil.

Boşu boşuna mallarınıza ortak oluyorsunuz.
Böyle evlilik sürmez…

Anama kalmaya gidiyorum evimi, düzenimi, eşimi özlüyorum. Koşa koşa evime geliyorum.
Sizin ortada bir düzeni birakin iki ayri hayatiniz var.
Cocugunuz da yok şu an, evlilik birliği degil sizin ki…

Kesinlikle.
Ben eşimi en iyi tanıyan insan olmak isterim. Keza o da benim sesimden anlasın ne oldu diye sorabilsin isterim. Her derdimi anlayabildiğim sırdaşım da olabilmeli. Bu olmuyorsa o ilişki gerçek değildir. İyi gün ilişkisidir. İnsan iyide kötüde yanında göreceği insanla evlenir.
Bana tatildeyken eşim hastalanmış söylemedi demesi bile ilginç gelmişti. Eşimle telefonda konulurken bile morali mi bozuk yoksa sinirli mi anlarım. Üzgün sesiyle sinirli sesini dahi ayırt ederken hasta sesinden anlamaması bile kopuk olmalarını gösteriyor.
İnsan derdinde ilk koştuğu kişi eşi değilse mutlu haber aldığında hemen aradığı insan eşi değilse hayatında tutmamalı
Arkadasim, zaten boyle biri olmazsa insan neden sevsin ki bu kadar?
Tabi ki iyi gunde kotu gunde yaninda olurum, esim moralim bozuk dese bile tum tatilimi birakip onun yanina giderim.
Ama bizim uyumumuzda, esim benim boyle bir sey yapmami gec biraz keyfimin kacmasini bile istemedigi icin hastaneye gittigini soylemedi bana.
Her an mesajlasan telefonda konusan bir cift degiliz, ne var bunda?Bir iliskide benim acimdan olmasi gereken her duyguya sahibiz, ama siz olmadigimizi ispatlama cabasindasiniz. Anlayamiyorum

Daha ne kadar anlamamakta israr edeceksiniz cok merak ediyorum.
Bunu sistemli bir sekilde yapiyorsunuz, her ama her mesajimdan boyle yanlis anlamlar cikarip oradan tutuyorsunuz.
Cabayi yorum yapan kisi soyledi evlenince boyle bir cabaya girilir gibi geliyor dedi, ben de onun uzerine diyorum ben girmiyorum diye.
Siz boyle davranin ben size davranmayin mi diyorum?
Esim icin gerekirse yillarca en zor fedakarlik ve cabaya girerim, o baska bir sey.
Az daha konuşun da içinizdeki huzursuzluğu herkes görsün.

Evet sizin yasadiginiz sekilde evlilik, evliligin dogasina ters.
Sokak röportajı yap istersen bilinçli kesimle, sonuç ne çıkacak.
Konu ülke degistirme vs vs ya da nasa da mecburi vatanın için iş yapmak vs ayrı düşmekte değil.

Boşu boşuna mallarınıza ortak oluyorsunuz.
Böyle evlilik sürmez…

Anama kalmaya gidiyorum evimi, düzenimi, eşimi özlüyorum. Koşa koşa evime geliyorum.
Sizin ortada bir düzeni birakin iki ayri hayatiniz var.
Cocugunuz da yok şu an, evlilik birliği degil sizin ki…
Tamam siz oyle diyorsaniz oyle olsun ne diyeyim.

Evet haklisiniz dediniz ya evlenince insan sevmeye alismaya caba gosterir diye.
Ben acikcasi kimse benim icin Boyle bir cabaya girsin istemiyorum, Ben de esim icin girmiyorum.
Boyle bir ihtiyac hissetmiyoruz, gercekten guler yuz ve huzurdan baska bir beklentim yok.
Bu simdilik Bana yetiyor fazlasiyla sevildigimi hissediyorum ve cok seviyorum. Ilerfe degisir mi ihtiyac duyar miyim, gorecegiz.
Mesafeler de burada biraz abartildi evet.
Ya sizin her şeyiniz abartı zaten,yazmayayım diyorum da.Yani biz zaten ilk konunuzdan itibaren tuhaf bulduk yaşadığınız evlilik adı altındaki tuhaf ilişkiyi ama siz her seferinde dozajı biraz daha arttırıp geldiniz.Böyle bir yaşantı için imzaya gerek yok ki,hee zaruri bir durum olur anlarım da,yok efendim koca kişisi denizi görmeden yaşayamazmiş falan,insan asıl sevdiği kişiye sarılmadan uyuyamaz ya.Aşırı saçma,kimseye laf anlatmak zorunda değilsiniz ki Willy,herkese cevap vermeye çalışıyorsunuz bir taraftan,mutlu iseniz bize ne sizin ne tarz bir evlilik yasadiginizdan?

Tabi ki iyi gunde kotu gunde yaninda olurum, esim moralim bozuk dese bile tum tatilimi birakip onun yanina giderim.
Ama bizim uyumumuzda, esim benim boyle bir sey yapmami gec biraz keyfimin kacmasini bile istemedigi icin hastaneye gittigini soylemedi bana.
Her an mesajlasan telefonda konusan bir cift degiliz, ne var bunda?Bir iliskide benim acimdan olmasi gereken her duyguya sahibiz, ama siz olmadigimizi ispatlama cabasindasiniz. Anlayamiyorum
Yemek yerken bile beklenmeye layık görmüyorsunuz kendinizi, denizin size tercih edildiği bir evliliğiniz var, siz onları aşın da elbet birbirinize destek olacağınız günler de gelir.

Sevgisini nasıl hissediyorsunuz peki? Benim için sevgi tanımlarından biri de öncelikli olmaktır. Duygularımın, sağlığımın onun için çok şeyden önce gelmesini isterim.
Siz de arada tuhaf bi mesafe var.
Yada sizin için hiç bir basit fedakarlıkta dahi bulunmaması da sevgi tanımında eksiklik bana göre. Mesela eşimin en sevdiği yemeği sevmem ama onun için pişirir beraber afiyetle yerim. Ayrı bir yemek pişirmem. Aynı şekilde o da sevmediği bazı şeyleri benim için sevdi yada yapmaya çalıştı.
Bunlar basit sevgi gösterileridir söylemekten daha etkilidir.

Kocası bile ciddiye almıyorken bizim ciddiye almamızı bekliyor.
Kocasına bile kabul ettirememişken bazı şeyleri, bizim kabul etmemizi bekliyor.
Kocası bi yol çizmiş o çizgiden çıkamıyor ve buna da özgür alan, fikirlere saygı vs diyor.
Eminim "istesem eşim buraya gelir, istesem yemek yerken beni bekler vs vs " Diye sallıcak ama istemeye haddi bile yok kocasına karşı.
Bi istese ahhh bi isteyebilse görecek belki de gerçekleri ama dediğin gibi kendini o kadar değersiz görüyor ki istemiyor değil isteyemiyor
Sizin cevrenizde hep boyle kadinlar var diye herkes boyle degil.
Sizi inandirma cabasina girmeyecegim ama istedigim her seyi bakin her seyi diyorum yapabilecek durumum var.
Ama siz bosverin bunlari, unlike devam

Sizi inandirma cabasina girmeyecegim ama istedigim her seyi bakin her seyi diyorum yapabilecek durumum var.
Doğru siz evvel ailenizi ve çevrenizi inandırın, biz eksik kalsak da olur.

Sorun görmüyorsanız mutluysanız neyi sorup duruyorsunuz anlamadım ki. Biz evet sorun böyle evlilik olmaz desek taşınacak mısınız? Yoksa gelen yorumları okuyup kıskıs gülüyor musunuz? Bana ikincisi gibi geliyor.
Hayatından memnun olup konu açması ayrı bi ruh durumu.
Kurumun doğasına ters durumuda can hıraş savunuyor.
Ülkemin icinde bulundugunu yanlis durumu savunanlar gibi …

Sevgisini nasıl hissediyorsunuz peki? Benim için sevgi tanımlarından biri de öncelikli olmaktır. Duygularımın, sağlığımın onun için çok şeyden önce gelmesini isterim.
Siz de arada tuhaf bi mesafe var.
Yada sizin için hiç bir basit fedakarlıkta dahi bulunmaması da sevgi tanımında eksiklik bana göre. Mesela eşimin en sevdiği yemeği sevmem ama onun için pişirir beraber afiyetle yerim. Ayrı bir yemek pişirmem. Aynı şekilde o da sevmediği bazı şeyleri benim için sevdi yada yapmaya çalıştı.
Bunlar basit sevgi gösterileridir söylemekten daha etkilidir.
Siz boyle hissediyorsunuz ne guzel, herkes ayni sekilde hissetecek diye bir sey yok ki.
Bir de su acidan bakabilir misiniz?
Ben kimse benim icin sizin fedakarlik dediginiz seyi yapsin istemiyorum ki, ben de yapmiyorum.
Esim bana dese ki ben bu yemegi sevmiyorum, sen seviyorsun ve yaptin diye yiyorum dese derim ki sen aptal misin, neden boyle bir sey yapiyorsun kendine... bu bana sevildigimi gostermez.
O yuzden herkesin farkli olabilir, benim esimin bana yaptigi seyler de sizin icin anlam ifade etmiyor olabilir, ama ben sizi yargilamiyorum.

Evliliğinizden duygusal eksiklikleri maddi durumla mi kurtarıyorsunuz?
Tekrar söylüyorum. Durumu iyi ama uyumlu çiftler genelde ülke ülke geziyorlar, beraber anılar kazanıyorlar. Sizin ayrı ve yalnız evliliğiniz trilyoner olsanız kimseye cazip değil. Acıklı ama gerçek

Hayatından memnun olup konu açması ayrı bi ruh durumu.
Kurumun doğasına ters durumuda can hıraş savunuyor.
Ülkemin icinde bulundugunu yanlis durumu savunanlar gibi …
Bunu defalarca yazdim ama bir kez daha yazacagim.
Konu acma amacim su; bizim durumumuz bu sekilde ben ve esim mutluyuz bir sorun gormuyoruz ama bizim cevremizdeki herkes goruyor bir sorun, siz ne dusunuyorsunuz diye fikir sordum.
Gelen cok olumsuz fikir oldu, onlara kendimi anlatiyorum. Olumlu fikirler de icimi rahatlatti bu kadar yani.

Siz boyle hissediyorsunuz ne guzel, herkes ayni sekilde hissetecek diye bir sey yok ki.
Bir de su acidan bakabilir misiniz?
Ben kimse benim icin sizin fedakarlik dediginiz seyi yapsin istemiyorum ki, ben de yapmiyorum.
Esim bana dese ki ben bu yemegi sevmiyorum, sen seviyorsun ve yaptin diye yiyorum dese derim ki sen aptal misin, neden boyle bir sey yapiyorsun kendine... bu bana sevildigimi gostermez.
O yuzden herkesin farkli olabilir, benim esimin bana yaptigi seyler de sizin icin anlam ifade etmiyor olabilir, ama ben sizi yargilamiyorum.
Aptal fln demeye gerek yok bu kadar sinirlenmeyin 😂😂

Evliliğinizden duygusal eksiklikleri maddi durumla mi kurtarıyorsunuz?
Tekrar söylüyorum. Durumu iyi ama uyumlu çiftler genelde ülke ülke geziyorlar, beraber anılar kazanıyorlar. Sizin ayrı ve yalnız evliliğiniz trilyoner olsanız kimseye cazip değil. Acıklı ama gerçek
Konu ailesinin ve çevresinin kendisinin evliliğini yargıladığı yönündeydi, şimdi sizin mahalle bizim mahalle edebiyatına başladı.😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back