Yok ciddi sormustum gercekten ne demek, bir taktiniz cool moolSabahtan beri takındığınız tavır, iyi bilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ciddi sormustum gercekten ne demek, bir taktiniz cool moolSabahtan beri takındığınız tavır, iyi bilirsiniz.
Gülün efendim Allah gülmelerden ayırmasın. Ama sakın merak etmeyin dışardan nasıl görünüyoruz diye, dışardan gözle bakmayın hayatınıza. Üzülürsünüz.Neyi kiviriyorum ya :)) guluyorum artik.
Evet arkadasimin kendi evi, daha once kendisi EV sahibiyken hic kiraya vermedi, ilk biz. Bize de eski Kira fiyatlari gibi yardimci oldu. Eski kiracisina verdigi fiyat demedim, eski Kira fiyatlari gibi dedim.
Cok rahatsiz degilim, az rahatsizim henuz.
O mesajda coola takmanızın sebebi içinize düşen ateş. Hazır değilsiniz gerçekten eşinizin kötü şeyler yapmış olma ihtimaline.Yok ciddi sormustum gercekten ne demek, bir taktiniz cool mool
Ay cool falan değilsin zaten ya. Kendine değer bile vermiyorsun. Kocana otur da birlikte yiyelim bile diyemiyorsun sen yavaş yiyorsun diye beni beklemesin diyorsun. Kendini beklenmeye layık görmüyorsun. Ya da senin olduğun şehre gelmesine, keyfini senin için bozmasına. Kendini o kadar değersiz görüyorsun ki benim için denizden mi vazgeçsin diyorsun.Yok ciddi sormustum gercekten ne demek, bir taktiniz cool mool
İşte biz ona masa kültürü diyoruz. Aileler beraber neşeli uzun sohbetlerin olduğu masalarda sohbet ederek yerler.Tum yorumlarimi tekrar mi yazayim buraya?
Evet saatler uyusmadigi icin genelde birbirimizi beklemeyi tercih etmiyoruz.
Evet Ben yavas yavas yiyorum, esim bilgisayar basinda atistiriyor bazen bir seyler izliyor.
Ben esime hayir gel Beni burada yarim saat belle, yemek yemesen de otur yanimda demiyorum.
Burada ne yalan var?
Cool demedim zaten cool yapma dedim. Değil zaten, kasıyor sadece. Komik duruyor.Ay cool falan değilsin zaten ya. Kendine değer bile vermiyorsun. Kocana otur da birlikte yiyelim bile diyemiyorsun sen yavaş yiyorsun diye beni beklemesin diyorsun. Kendini beklenmeye layık görmüyorsun. Ya da senin olduğun şehre gelmesine, keyfini senin için bozmasına. Kendini o kadar değersiz görüyorsun ki benim için denizden mi vazgeçsin diyorsun.
Kesinlikle en doğru yorumlardan biri bu. Yarım saat yememi mi beklesin diyor. Onu bekletmeyi bile kendine hak görmüyor. Adam resmen konu sahibini kendi çıkarlarına göre şekillendirmiş. Beklentileri yok. İnsanın hayat arkadaşından beklentisi olmaz mı? Beklentiye giremiyor. Hiç ir şey talep edememesini özgürlük gibi göstermiş adam. Halbuki karşılıklı beklentilerin olması ortak bir yaşam sürmek zaten insani olandır.Ay cool falan değilsin zaten ya. Kendine değer bile vermiyorsun. Kocana otur da birlikte yiyelim bile diyemiyorsun sen yavaş yiyorsun diye beni beklemesin diyorsun. Kendini beklenmeye layık görmüyorsun. Ya da senin olduğun şehre gelmesine, keyfini senin için bozmasına. Kendini o kadar değersiz görüyorsun ki benim için denizden mi vazgeçsin diyorsun.
Sokakta kaldım o zamanKapatirsak haber veririm, ancak arkadasim bu tarz yorumda bulunan birini kiraci istemeyecektir kusura bakmayin((((
İkna edemedikçe hırs yaptı, hırs yaptıkça konuştu, konuştukça battı. Başta çoğumuz böyle düşünmüyorduk. Ama eminiz artık. Amacına da hizmet edemedi konu, başta çok eminken şimdi kafası karıştı. Yazık oldu. Bi ara uyardım da üzüleceksin bak deşme diye. Günah gitti benden.Kesinlikle en doğru yorumlardan biri bu. Yarım saat yememi mi beklesin diyor. Onu bekletmeyi bile kendine hak görmüyor. Adam resmen konu sahibini kendi çıkarlarına göre şekillendirmiş. Beklentileri yok. İnsanın hayat arkadaşından beklentisi olmaz mı? Beklentiye giremiyor. Hiç ir şey talep edememesini özgürlük gibi göstermiş adam. Halbuki karşılıklı beklentilerin olması ortak bir yaşam sürmek zaten insani olandır.
Duygu yok da sanki bir iş ortaklığı gibi bahsediyor evlilikten. Tamamen mantıkla devam eden bir şey. Kaybeden de kadın burada. Adam hiç bir keyfinden ödün vermezken kadın yavaş yediği için tek başına oturan, tatillere tek giden biri. evlilik içinde yalnızlığa mahkum.
Cool yapmak ne demek?
Kesinlikle en doğru yorumlardan biri bu. Yarım saat yememi mi beklesin diyor. Onu bekletmeyi bile kendine hak görmüyor. Adam resmen konu sahibini kendi çıkarlarına göre şekillendirmiş. Beklentileri yok. İnsanın hayat arkadaşından beklentisi olmaz mı? Beklentiye giremiyor. Hiç ir şey talep edememesini özgürlük gibi göstermiş adam. Halbuki karşılıklı beklentilerin olması ortak bir yaşam sürmek zaten insani olandır.
Duygu yok da sanki bir iş ortaklığı gibi bahsediyor evlilikten. Tamamen mantıkla devam eden bir şey. Kaybeden de kadın burada. Adam hiç bir keyfinden ödün vermezken kadın yavaş yediği için tek başına oturan, tatillere tek giden biri. evlilik içinde yalnızlığa mahkum.
Yaşadiklariniz standart evlilik dışında olduğu için tabbiki monoton hayatları olanlar tepki gösterecek, siz eşinizle sorun yaşamıyorsaniz sıkıntı yok,sizi eleştiren arkadaşlarınız sizin gibi yaşama seçenekleri var mı? Olsa belki üstüne atlarlar. Evlilikte değil normal bekar hayatinda sevgili hayatında monoton olan herşey bir süreden sonra batar , sizinki heyecan verici sonuçta aylarca ayrı kalmıyorsunuz mesafede çok değil , sadece böyle bir düzene alışıp sonradan değiştirmek sorun çıkarabilir, yoksa kimse kusura bakmasın her gün iş yada hergun ev çocuklar kafa bir sureden sonra kaldırmıyor zaten ekonomi kötü tatil planları sosyal hayat yok insanlar çatacak yer arıyorlar çünkü karın tokluğu için çalışan insanlar ülkesi olduk, öncelik hep geçim derdi. Kimseye bakmayın eşiniz ve sizin fikriniz önemli çünkü hayat sizin hayatınız.
Tatlı dil güler yüz ihtiyacımı şurda tipini görmediğim tonla insandan da karşılayabiliyorum, eş olmak çoook başka bir şey, insanın eşine karşı böyle düşük beklentileri olması çok acıklı.Birbirimizden tatlı söz ve güler yüzden başka beklentimiz yok demişti ilk konusunda, o beni düşündürmustu. Çünkü ben de tatlı dilli ve güler yüzlü biriyim çok depresif takılmak istemem ama bazen moralim çok bozuluyor destek görmek istiyorum hani bazen simartilmak ister insan, aynı şekilde sevgilime de destek olabilmek isterim. En derin korkularımı kaygilarimi açabilmek isterim. Ha arada yalnız tatile de gidebilirim tabi, sevgilimin kafasının o kadar almayacağı arkadaşlarım da olabilir onlarla da yalnız buluşabilirim iki farklı insanız. Onun da hiç ortak yanımın olmadığı dostlari var. Ama evlenince sanki bunlara alışırız ve birbirimizin sevdiği şeyleri de zamanla sevip benimsemek için çaba gösteririz ya da böyle olmalıymış gibi geliyor. Tabi ki insan sürekli dip dibe olmak istemez bazen başka şeyler yapar özel alani olur. Ama hepten kopuk ve paylasimsiz da olmaz, ve sıfır beklenti ile de yaşanmaz ki insan kocasindan istemicek Kimden isteyecek? Bence burda sorun konu sahibinin sürekli yanında değiliz, ne kadar yakınlar ne kadar kopuklar, vakitlerinin ne kadarı beraber, ne kadar ortak yanları var filan tam bilemiyoruz. Belki burada abarttıgi kadar değildir uzaklıklari. Ama bana bu beklentisiz olma halinin tarif edilişi bana uymuyor.
Kocası bile ciddiye almıyorken bizim ciddiye almamızı bekliyor.Ay cool falan değilsin zaten ya. Kendine değer bile vermiyorsun. Kocana otur da birlikte yiyelim bile diyemiyorsun sen yavaş yiyorsun diye beni beklemesin diyorsun. Kendini beklenmeye layık görmüyorsun. Ya da senin olduğun şehre gelmesine, keyfini senin için bozmasına. Kendini o kadar değersiz görüyorsun ki benim için denizden mi vazgeçsin diyorsun.
Kesinlikle.Birbirimizden tatlı söz ve güler yüzden başka beklentimiz yok demişti ilk konusunda, o beni düşündürmustu. Çünkü ben de tatlı dilli ve güler yüzlü biriyim çok depresif takılmak istemem ama bazen moralim çok bozuluyor destek görmek istiyorum hani bazen simartilmak ister insan, aynı şekilde sevgilime de destek olabilmek isterim. En derin korkularımı kaygilarimi açabilmek isterim. Ha arada yalnız tatile de gidebilirim tabi, sevgilimin kafasının o kadar almayacağı arkadaşlarım da olabilir onlarla da yalnız buluşabilirim iki farklı insanız. Onun da hiç ortak yanımın olmadığı dostlari var. Ama evlenince sanki bunlara alışırız ve birbirimizin sevdiği şeyleri de zamanla sevip benimsemek için çaba gösteririz ya da böyle olmalıymış gibi geliyor. Tabi ki insan sürekli dip dibe olmak istemez bazen başka şeyler yapar özel alani olur. Ama hepten kopuk ve paylasimsiz da olmaz, ve sıfır beklenti ile de yaşanmaz ki insan kocasindan istemicek Kimden isteyecek? Bence burda sorun konu sahibinin sürekli yanında değiliz, ne kadar yakınlar ne kadar kopuklar, vakitlerinin ne kadarı beraber, ne kadar ortak yanları var filan tam bilemiyoruz. Belki burada abarttıgi kadar değildir uzaklıklari. Ama bana bu beklentisiz olma halinin tarif edilişi bana uymuyor.
Evet haklisiniz dediniz ya evlenince insan sevmeye alismaya caba gosterir diye.Birbirimizden tatlı söz ve güler yüzden başka beklentimiz yok demişti ilk konusunda, o beni düşündürmustu. Çünkü ben de tatlı dilli ve güler yüzlü biriyim çok depresif takılmak istemem ama bazen moralim çok bozuluyor destek görmek istiyorum hani bazen simartilmak ister insan, aynı şekilde sevgilime de destek olabilmek isterim. En derin korkularımı kaygilarimi açabilmek isterim. Ha arada yalnız tatile de gidebilirim tabi, sevgilimin kafasının o kadar almayacağı arkadaşlarım da olabilir onlarla da yalnız buluşabilirim iki farklı insanız. Onun da hiç ortak yanımın olmadığı dostlari var. Ama evlenince sanki bunlara alışırız ve birbirimizin sevdiği şeyleri de zamanla sevip benimsemek için çaba gösteririz ya da böyle olmalıymış gibi geliyor. Tabi ki insan sürekli dip dibe olmak istemez bazen başka şeyler yapar özel alani olur. Ama hepten kopuk ve paylasimsiz da olmaz, ve sıfır beklenti ile de yaşanmaz ki insan kocasindan istemicek Kimden isteyecek? Bence burda sorun konu sahibinin sürekli yanında değiliz, ne kadar yakınlar ne kadar kopuklar, vakitlerinin ne kadarı beraber, ne kadar ortak yanları var filan tam bilemiyoruz. Belki burada abarttıgi kadar değildir uzaklıklari. Ama bana bu beklentisiz olma halinin tarif edilişi bana uymuyor.
Sorun bu iste, siz cevrenizde sanirim birbirine bir sey soyleyemeyen ciftleri hep goruyorsunuz.Ay cool falan değilsin zaten ya. Kendine değer bile vermiyorsun. Kocana otur da birlikte yiyelim bile diyemiyorsun sen yavaş yiyorsun diye beni beklemesin diyorsun. Kendini beklenmeye layık görmüyorsun. Ya da senin olduğun şehre gelmesine, keyfini senin için bozmasına. Kendini o kadar değersiz görüyorsun ki benim için denizden mi vazgeçsin diyorsun.
Çok fenasın Katip ya.O mesajda coola takmanızın sebebi içinize düşen ateş. Hazır değilsiniz gerçekten eşinizin kötü şeyler yapmış olma ihtimaline.
Size kötü bir haberim var, çaba gerektiren şeyler değil bunlar, öyle güçlü duygular ki insanın içinden gelse yeter, çaba kelimesini hak edecek kadar zorluğu yok, yeter ki sev yeter ki iste çorap söküğü gibi geliyor, bişey yapmış bile hissetmiyorsun kendini. Kendiliğinden oluyor zaten, sürükleniyorsun.Evet haklisiniz dediniz ya evlenince insan sevmeye alismaya caba gosterir diye.
Ben acikcasi kimse benim icin Boyle bir cabaya girsin istemiyorum, Ben de esim icin girmiyorum.
Boyle bir ihtiyac hissetmiyoruz, gercekten guler yuz ve huzurdan baska bir beklentim yok.
Bu simdilik Bana yetiyor fazlasiyla sevildigimi hissediyorum ve cok seviyorum. Ilerfe degisir mi ihtiyac duyar miyim, gorecegiz.
Mesafeler de burada biraz abartildi evet.
Daha ne kadar anlamamakta israr edeceksiniz cok merak ediyorum.Size kötü bir haberim var, çaba gerektiren şeyler değil bunlar, öyle güçlü duygular ki insanın içinden gelse yeter, çaba kelimesini hak edecek kadar zorluğu yok, yeter ki sev yeter ki iste çorap söküğü gibi geliyor, bişey yapmış bile hissetmiyorsun kendini. Kendiliğinden oluyor zaten, sürükleniyorsun.