• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oofff klasik willyy konusuna döndü işte.
Fikir almak için konu açtım diyip ölümüne mutlu olduğunu savunuyor .
İlk yorumumda da dedim en farklı en marjinal çift sizsiniz.
Aslında hayatımda gördüğüm en sal.. ıı şey saçma çift de sizsiniz.
Hatta şöyle, hayatımda okuduğum en saçma hikaye.
Dışardan cool gözükmüyor işte nasıl göründüğünü söylersem ban yerim dhzjsbd

Willy Allah senin iyiliğini versin deniz manzarası deniz manzarası dediğin pendik, tuzla dolayları mıydı? (Diğer yerlerden ankaraya kısa sürede git gel yapman zaten mantıklı değildi) Oralar istanbul bile değil. Bursa daha yakındır istanbula. Adam pendikte yaşamak için mi yanına gelmedi? Millet de bebek falan demiş. oralardan istanbulun herhangi bir yerine gidiş ankaradan gelişten daha kolay değil yarısı da hala çingene mahallesi. Aynen arkadaşlar bebek 🥲

Bağcılar'da bi apart odası 3000 olmuş, fikrim hala değişmedi, adam fururlar Pendik'te de.:63:

Oofff klasik willyy konusuna döndü işte.
Fikir almak için konu açtım diyip ölümüne mutlu olduğunu savunuyor .
İlk yorumumda da dedim en farklı en marjinal çift sizsiniz.
Aslında hayatımda gördüğüm en sal.. ıı şey saçma çift de sizsiniz.
Hatta şöyle, hayatımda okuduğum en saçma hikaye.
Dışardan cool gözükmüyor işte nasıl göründüğünü söylersem ban yerim dhzjsbd
Kocadan bıkmışlar beğendi bile.

Şuan her şey yolunda olabilir ama zamanla sıkıntılar ortaya çıkabilir. Ayrıca kendi kariyer planınız için eşinizde sizinle gelmiş istanbula keşke istanbulda devam etseydiniz. İnsanlar bir şeye karar verirken artısını eksisini iyi düşünmeli artık evlisiniz tek değilsiniz eşinizinde bir hayatı planı yeni şeylere alışma evresi var. Eşiniz olsam yorulurdun ordan oraya ordan oraya.

Yaşadiklariniz standart evlilik dışında olduğu için tabbiki monoton hayatları olanlar tepki gösterecek, siz eşinizle sorun yaşamıyorsaniz sıkıntı yok,sizi eleştiren arkadaşlarınız sizin gibi yaşama seçenekleri var mı? Olsa belki üstüne atlarlar. Evlilikte değil normal bekar hayatinda sevgili hayatında monoton olan herşey bir süreden sonra batar , sizinki heyecan verici sonuçta aylarca ayrı kalmıyorsunuz mesafede çok değil , sadece böyle bir düzene alışıp sonradan değiştirmek sorun çıkarabilir, yoksa kimse kusura bakmasın her gün iş yada hergun ev çocuklar kafa bir sureden sonra kaldırmıyor zaten ekonomi kötü tatil planları sosyal hayat yok insanlar çatacak yer arıyorlar çünkü karın tokluğu için çalışan insanlar ülkesi olduk, öncelik hep geçim derdi. Kimseye bakmayın eşiniz ve sizin fikriniz önemli çünkü hayat sizin hayatınız.
Tesekkur ederim yorumunuz icin haklisiniz.
Her ne kadar etkilenmek istemesem de insan etkileniyor herhalde.
Soylediklerinizi hak veriyorum, biraz daha kendiniz soyutlayacagim yorumlardan. Sonrasina da bakacagiz,

Şuan her şey yolunda olabilir ama zamanla sıkıntılar ortaya çıkabilir. Ayrıca kendi kariyer planınız için eşinizde sizinle gelmiş istanbula keşke istanbulda devam etseydiniz. İnsanlar bir şeye karar verirken artısını eksisini iyi düşünmeli artık evlisiniz tek değilsiniz eşinizinde bir hayatı planı yeni şeylere alışma evresi var. Eşiniz olsam yorulurdun ordan oraya ordan oraya.
Haklisiniz Istanbula tasinalim diye gelmedik ama deprem o kadar etkiledi ki Beni o haftalarda. Hic Istanbulda kalmak istemedim duygusal bir karardi tasinmak. Sonra da durum bu sekilde evrildi
Esim neyseki anlayisli birisidir, isi de musait oldugu icin sorun olmadi pek

Bak en kutsalimin üzerine yemin ederim ki laf sokmak için yazmıyorum.
Aç gözünü artık.
Aç.
Vallahi azıcık aç.
Az dibine gir. İçli dişli ol .
Evliliğin hakikaten normal olanını yaşamaya basla ve başlat bir de o şekilde gör gidişatını
Saf olma diyoruz.
Eyyorlamam bu kadar
Hic igneleyici anlamadim ki zaten mesajlarinizi basindan beri.
Yani neden icli disli olmak zorundayim sizin gibi davranmak zorundayim ki,
Saf oldugum nereden cikti?
Ne yapayim mesela esimle, merak ettim anlatin lutfen. Ne yaparsam gozum acik olacak?

Willyy,2-3 ay sonra İstanbul’daki evi kapatacaksınız arkadaşınızdan rica edebilir misiniz bana kiraya versin deniz manzaralı eve taşınmak istiyorum🥲her gün manzaraya uyanmak. Tuzlaya da razıyım İstanbul sayılmazsa sayılmasın şişliden sıkıldım🥲
Arkadaşınızla aramızda köprü olur musunuz lütfen?
Kiramı zamanında ödeyeceğime söz veriyorum :halay:
Kapatirsak haber veririm, ancak arkadasim bu tarz yorumda bulunan birini kiraci istemeyecektir kusura bakmayin:(((((

Hic igneleyici anlamadim ki zaten mesajlarinizi basindan beri.
Yani neden icli disli olmak zorundayim sizin gibi davranmak zorundayim ki,
Saf oldugum nereden cikti?
Ne yapayim mesela esimle, merak ettim anlatin lutfen. Ne yaparsam gozum acik olacak?
Alıntııyla uğraşmam istemedim. Ama aynen dediğin şuydu, eşim bir şeyler izlerken yemek yemeği seviyor. Ben yavaş yerim beni mi beklesin demiştin. Şimdi saat engeli fln diye konuyu yumuşatma. Adam sohbet ederek yemek yerine bir şeyler izlerken yemeği tercih ediyordu. Eski konunda aynı bu şekilde yazıyor tepki gelince yumuşatma.

Kapatirsak haber veririm, ancak arkadasim bu tarz yorumda bulunan birini kiraci istemeyecektir kusura bakmayin:KK43:((((
Belki ister ya, ne çok seviyorsunuz insanlar adına karar vermeyi. O onu yapmaz bu bunu demez.. Fikrini sorun isteyecek belki.

Alıntııyla uğraşmam istemedim. Ama aynen dediğin şuydu, eşim bir şeyler izlerken yemek yemeği seviyor. Ben yavaş yerim beni mi beklesin demiştin. Şimdi saat engeli fln diye konuyu yumuşatma. Adam sohbet ederek yemek yerine bir şeyler izlerken yemeği tercih ediyordu. Eski konunda aynı bu şekilde yazıyor tepki gelince yumuşatma.
Tum yorumlarimi tekrar mi yazayim buraya?
Evet saatler uyusmadigi icin genelde birbirimizi beklemeyi tercih etmiyoruz.
Evet Ben yavas yavas yiyorum, esim bilgisayar basinda atistiriyor bazen bir seyler izliyor.
Ben esime hayir gel Beni burada yarim saat belle, yemek yemesen de otur yanimda demiyorum.
Burada ne yalan var?

Boşver ya ona mı takılıyorsun? İlk kıvırması mı?
Neyi kiviriyorum ya :)) guluyorum artik.
Evet arkadasimin kendi evi, daha once kendisi EV sahibiyken hic kiraya vermedi, ilk biz. Bize de eski Kira fiyatlari gibi yardimci oldu. Eski kiracisina verdigi fiyat demedim, eski Kira fiyatlari gibi dedim.
İ
E bitir. Muneyi etiketle kapatır çok rahatsızsan.
Cok rahatsiz degilim, az rahatsizim henuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back