Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etrafımda iş gereği gurbet ellerde çalışan eşler çok.ama benim eşim hiç gitmedi hep beraberdik.bu saatten sonra da gitmek istemez beni ve çocukları bırakmak istemez.sizinki de biraz keyfi bir durum.ben böyle evlilik istemem mesela.ne o bensizliğe alışsın ne ben onsuz olmaya.şu an siz mutluyuz diyorsunuz hayat sizin sonuçta ama bana göre değil.

Ya full sıkıyor yazık acıyorum kıza.

Bir arkadaşımın eşi çalışmak için yurtdışına gitmişti.arkadaşım kesinlikle onaylamıyordu gitmesini kavga etti falan.adam aylar sonra döndüyünde şart koydu bi daha gidersen boşanalım öyle git diye.herkes kabul etmez bu durumu evlisin ama bekar gibi yaşıyorsun.

Kuzenim - öğretmen - evlendikten hemen sonra ataması çıktı bir doğu şehrine. Eşide assubaydı. Sanırım 2 yıl ayrı yaşadılar, kuzenim hatta ilk gittiği sıra hamileymiş, orada doğurdu, eş sadece doğuma gelebildi ama diğer herşeyi kendi kendine ve aile desteği ile halletti. Tabi bu 12 yıl öncenin şeyi. Evliliğin ilk 2 yılını ayrı geçirdikten sonra yine birleştiler aynı şehirde ve evde. Oluyor yani.. Böyle evlilik yaşayan ve yürütebilen insanlar var..
Ha ama sizin eşiniz deniz seviyor diye İstanbulda kalmaya devam etmesi garip, zaten evden çalışıyormuş, oradaki evi kapatmıyorsanız bile çoğunluğunu sizin yanınızda geçirebilir gibi. Haklı bir neden değil onun orda olması. Çünkü İstanbula geri döneceğiniz bir tarih var ve Ankarada geçici misiniz? O yüzden mi bu rahatlık?

Hayalimdeki evlilik

Evliliklerde tabiki kişinin kendine ait özel alanı olmali ama sizinki bu durumu aşmış.
Mecburiyetler ve kısa sureli ayrılıklar dışında evliliklerde ayrı sehirlerde keyfi yaşamak mantıklı degil.
Ben bir de bu kadar ayrı kalmaktan hoslaniyorsa iki taraf kesin o evlilikte sikintilar vardir.
Sağlıklı evlilik değil bu.

Yaaa bizim fikrimizin ne önemi var ki?Böyle absürt konular açıyor,cevap verince biz suçlu oluyoruz.Tamam kardeşim,en özel,en güzel,en tutkulu çift sizsiniz.Oldu mu?
"Ben öyle bir şey demedim ki onu da nereden çıkardınız :)) peki madem siz öyle dediniz diye öyle olsun :)))"
Asfasgas

Baştan beri soruyorum ama verecek cevabı olmadığından sallamıyor beni

Bu ne perhiz ,bu ne lahana turşusu

"Ben öyle bir şey demedim ki onu da nereden çıkardınız :)) peki madem siz öyle dediniz diye öyle olsun :)))"
Asfasgas

Baştan beri soruyorum ama verecek cevabı olmadığından sallamıyor beni
Yaaa hangimizi sallıyor ki?Bir de fikrimiz çok önemliymiş gibi konu açıyor.Neyini onaylayayim,biri Anya da Biri Konya'da.Böyle evlilik mi olur.Minnoş yorumlar da bir yere kadar.

Yaaa hangimizi sallıyor ki?Bir de fikrimiz çok önemliymiş gibi konu açıyor.Neyini onaylayayim,biri Anya da Biri Konya'da.Böyle evlilik mi olur.Minnoş yorumlar da bir yere kadar.
Dimi ya?
Fikir almak için açıyor konuyu, herkes kendi doğrusuna göre yorum yapınca da saçma sapan ikna çabalarına giriyor. Yok bu uzaklık komik geliyormuş da yok çok mutluymuş da. Eeee? Bize ne o zaman?
Bizim fikirlerimizin ne önemi var ki?
Ben daha önce de yazdım bu kişinin konularının gerçek olduğuna inanmıyorum.
Çok fazla saçmalık var söylediklerinde. Hele hele eşinin aldatmayacağına, başkası olduğu zaman gelip dürüstçe söyleyeceğine öyle canı gönülden inanıyor ki shshshj hangi kadın böyle bir şeye inanır yaa? İnanmış gibi yapar ama tetikte de olur yaniiiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…