• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedi ve metresine ev tutup çocuk yaptı.
Benim dayımın birden bire bi kelebek merakı çıktı 50 yaşından sonra. Profil fotoğrafı, paylaşımları filan hep kelebek olmaya başladı. Tiktoktan kelebekli video bulup whatsapp durumunda paylaşıyor. Bi de tuttu kelebek dövmesi yaptırdı koluna. Tabi belli metresi var onla aralarında bi sembol. Ortaya çıkınca ben oğluma kelebek diyorum diye savundu kendini gsgsgsgsg. Oğlu da açık lişe mezunu zar zor belediyeye halk ekmeğe sözleşmeli olarak sokulmuş yurdum kekosu 😀 kelebeğe bak kelebeğe aynen dayı oğlun kelebek

Benim bi arkadaşım ileri yoga kampına katılmıştı 40 gün sürüyormuş inzivaya çekilir gibi konuşmak telefon vs. her şey yasak. Sadece kendilerini dinleyeceklerdi. Evli bu arkadaşım da. Kocası da takılıyordu öyle kendi kendine kafasına göre.
Kocam duyunca ohh adam bulmuş yolunu sen de katılsana bu kampa demişti gsgsgsgsggs
Bunu gulerek anlatmaniz o kadar uzucu bir sey ki :(((

Antalya’dakini kapamışlar Borellus sanırım. İstanbul’da ve Ankara’da evleri var. Ev hanesine aylık 80 bin filan giriyordur evleri kira ise. Bu tarz bir evlilikte de heralde herkes kendi oturduğu evi ödüyordur 🙂
Aylık 80 bin bu iki şehirdeki evleri kaldırabilmek için yeterli mi sizce

Bunu gulerek anlatmaniz o kadar uzucu bir sey ki :KK43:((
Şakaydı canım şaka hani kendi arasında şakalaşır ya çiftler. Gerçekten mevcut şartlar altında üzücü olan benim kocamın şakası mı ? Benim kocamın şakası senin gerçeğin olmuş ama 😔😔😔

Willy insanlar deştikçe o kadar saçma ayrıntılar uyduruyosun ki başta bazı kısımları uydursa da anlattıkları gerçek herhalde diyordum ama şimdi tamamı senin fantezilerin, hayal dünyan gibi gelmeye başladı.

İnsanlar sanki istanbulda her gün deniz görüyor ne deniz aşkıymış yazınca evimiz deniz manzaralı ayrıntısı geldi. O kadar zenginseniz depreme önlem olarak müstakil ev tutsaydınız o zaman denilince yaa biz ucuza oturuyoruz bilgisi geldi (hem de evi yeni tutmuşsunuz ama ev sahibi önceki yılların kirasından vermiş ne kadar da yüce gönüllü bir insan)

Hangi erkek daha fazlasını yapma şansı varken 2 hafta sekssiz yaşamayı kabul eder denildi, 2 haftada bir buluştuğumuzu nerden çıkardınız dedin(ki sen söylemiştin bunu). Yani bir şeyleri sallıyosun da sallıyosun. İnsanlar deştikçe daha saçma ve çelişkili ayrıntılar veriyorsun. O kadar çok kişi ilişkiniz hakkında ağır ithamlarda bulunmuş. Buna rağmen bir gram da sinirlenmemişsin. Oturduğun yerde bizi yiyosun.
Soylediklerim neden gercekci gelmiyor ben hala anlayamiyorum ama olsun kabul ettim :)
Birincisi, ben evimiz yali ve denize nazir demedim, sanki hergun deniz mi goruyor dediler evet gercekten deniz goren guzel bir manzaramiz var yalan mi soyleyecegim... Siz sordukca ben soyluyorum kirayi soran da yorumcular, deniz bilgisini soran da.
Kim dedi esimle 2 hafta hic gorusmuyoruz cinsellik yasamiyoruz diye bunu da hic anlamadim.
Yazdiklarim birkac sayfa sonra oyle bir yere evriliyor ki kulaktan kulaga gibi, gercekten ilginc.

Benim dayımın birden bire bi kelebek merakı çıktı 50 yaşından sonra. Profil fotoğrafı, paylaşımları filan hep kelebek olmaya başladı. Tiktoktan kelebekli video bulup whatsapp durumunda paylaşıyor. Bi de tuttu kelebek dövmesi yaptırdı koluna. Tabi belli metresi var onla aralarında bi sembol. Ortaya çıkınca ben oğluma kelebek diyorum diye savundu kendini gsgsgsgsg. Oğlu da açık lişe mezunu zar zor belediyeye halk ekmeğe sözleşmeli olarak sokulmuş yurdum kekosu 😀 kelebeğe bak kelebeğe aynen dayı oğlun kelebek
Kelebek nasıl bir sembol olabilir onu anlamadım.🥲 Bi de kıllı göbekli kazık kadar adamın genç kız gibi kelebeklere takması falan off hiç zeki değil ya. İnsan uğraşır, daha yaratıcı olur. Böyle aldatılsam gönül koyarım.

Bu hikayede dayiniza ayri, ogluna, esine hatta kelebege bile uzuldum.

Şakaydı canım şaka hani kendi arasında şakalaşır ya çiftler. Gerçekten mevcut şartlar altında üzücü olan benim kocamın şakası mı ? Benim kocamın şakası senin gerçeğin olmuş ama 😔😔😔
Ciftler kendi arasinda sakalasabiliyor mu ya? Cok komik bir sakaymis, bol bol gulmussunuzdur umarim.

yeni yorumlar sayfalarca yazılmış sabahtan beri. kadını niye linçlediniz bu kadar ya hu:KK64:gayet saygılı sakin. sadece bize göre tuhaf bir ilişki dinamikleri var o kadar

%100 gelir böyle bir yorum bakalım ne diyecek 😁
Dusundum dusunduuum , sizlere yazacak bir sey bulamadim gercekten. Kusuruma bakmayin artik.
Siz zaten kendiniz yazip kendiniz inaniyorsunuz ustune bir de onu yorumluyorsunuz, hic ben araya girmeyeyim. Siz devam
@Kibariyenin Annesi Katibin Ruhu Katibin Ruhu @Led_BiR_Vele_DisTiri
Şimdi size "ne güzel hikayeler yazmışsınız öyle, ama kötü bir haberim var asla sandığınız gibi değil. Bireysel eşimle hedehödö :)" tarzı bi cevap gelecek hazır mısınız? 🤓

Dur yemeğini yesin çayını koysun, girip yazar.

İnanmazsın beraber yemek bile yiyebiliyoruz
Beraber uyuyoruz geceleri, çift kişilik yatakta tek debelenmiyoruz mesela sabaha kadar. Yemek yerken duvara, penceredeki manzaraya ya da telefona falan çok bakmıyoruz, yüz yüze bakıyoruz. Garip bir şekilde sıkılmıyoruz.

yeni yorumlar sayfalarca yazılmış sabahtan beri. kadını niye linçlediniz bu kadar ya hu:KK64:gayet saygılı sakin. sadece bize göre tuhaf bir ilişki dinamikleri var o kadar
Ne linci ayol. Aşşırı memnun kaldığı hayatını burada tartışmaya kendi açtı, biz de güzel güzel tartıştık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back