Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik değil bu. İçten içe sen de huzursuzsun sanırım. Kocana alan açmışsın. Ben çok sevilen bir kadın olmadığım halde kocam her akşam beni yanında görmek isterdi özleyip. Bir de seven erkek mümkün mü bu kadar uzak kalsın. Evliliğin bir disiplini var gereklilikleri var. Bu gereklilikler de çok uzun süreler sonucunda oluşmuş demekki insan doğasına birlikteliğine en uygun buymuş. Umarım pişman olmazsın
 
Ama niye söylesin, eve bile getirebilir birini bulursa siz yokken. Zira bekar gibi yaşıyor. Söylemez ruhunuz da duymaz yani. Illaki baska birini sever demiyorum kacamaklar yapabilir pekala,yada kacamak gibi başlar,bir kere yapar devami gelir,siz nereden bileceksiniz?
Bakın evden çalışan biri eşiniz,her gün gidip gelme zorunluluğunda olsa kalsın İstanbul'da amenna ama bu durumda deniz göremiyorum diyerek gelmemesi çok saçma.
Ha aldatıyor diyemem ben ama kendine özgür alan bıraktığı aşikar. Ve evet insanoğlu çiğ süt emmiş,ummadık taş baş yarar vb söylemleri duydunuz mu bilmiyorum ama inanın asla % 100 kimseye güvenmeyin derim. Bilemezsiniz bir anlık gafletle herşey olabilir, kimsenin içini bilemeyiz.
 
Bazi insanlar bu kafada gercekten ben de anlayamiyorum. Benim icin hic onemli degil cunku.
Ama ayiptir soylemesi esim hergun deniz manzarasina uyaniyor

Eşiniz tam olarak İstanbul'un neresinde deniz manzarasına uyanıyor ? (Semtler örnek olarak verilmiştir.)Bebek'te oturup; deniz manzarasına uyanmakla Zeytinburnu'nda oturup deniz manzarasına uyanmak arasında maddi açıdan fark var çünkü.

Konunuzun geldiği son durum:

*Eşinizle farklı şehirlerde 2 ayrı ev kiralayıp; giderlerini karşılayacak kadar yüksek bir gelir düzeyine sahipsiniz.
*Ankara-İstanbul arasında sıkça seyahat edebilecek enerjiniz ve paranız var.
*"Alın, verin; ekonomiye can verin." kampanyasını; eşiniz ve sizin gibi hâlâ destekleyen insanlar varmış.
 
Deniz manzarası deyince aklıma evlenene kadar kaldığım baba evim geldi. Avcıların iç kısımlarında, balkondan bele kadar sarkınca deniz görünüyor. Deniz manzaralı olarak satıyorlardı Ben de deniz manzaralı evde büyüdüm yani kıskanmayın, bana orange ziyagil diyeceksiniz bundan sonra
 
Adam resmen bi sürü erkeğin hayalini yaşıyor
Benim bi arkadaşım ileri yoga kampına katılmıştı 40 gün sürüyormuş inzivaya çekilir gibi konuşmak telefon vs. her şey yasak. Sadece kendilerini dinleyeceklerdi. Evli bu arkadaşım da. Kocası da takılıyordu öyle kendi kendine kafasına göre.
Kocam duyunca ohh adam bulmuş yolunu sen de katılsana bu kampa demişti gsgsgsgsggs
 
Boşuna demiyorum adam başkalarının hayalini yaşıyor konu sahibi safım ya yok şöyle marjinalim yok mutluyuz faln faln, başkasından hoşlansa gelip söylermiş arkasından iş çevirmezmiş ben başka bir evrende yaşıyorm sanırım
 
Şener Şen'in sor bakalım niye yaptım dediği filmi bol bol izlemeli absvsv
 
Aynı yatakta yakalasa “aşkım anahtarı unutmuş, mecbur aldım. Sen misafir yatağında su içerken su dökül. Kız yerde mi yatsaydı, mecbur aldım yatağımıza ama araya yastık dizdik” dese konu sahibi. Aaa tabi canım olur öyle. Hem zaten kocam bana yapsalar söylerdi. Oh Allahım nasıl da cool çiftiz diyecek biliyor. Ondan içi de rahat adamın
 
Carrie bradshaw yanında halt etmiş yaaa en modern o..

Ankara’da nerede çalışıyor acayip merak ettim. Ne kafa ütülüyordur iş yerinde de
 
Nerde duyulmuş görülmüş ya bir erkeğin başkasından hoşlanabilirm lütfen arkandan iş çevirmeden boşanalm dediği! Hayaller dünyasında resmen. Benm çevremde de var gördüğüm karısını görmedim ama adam burda boş durmuyor, onun da karısı aramazmış eglenirken bir de övünüyor dangalak. Aman çeşit çeşit hayatlar. Kendini kandırmaktan başka bişy değil biraz realist bakmak gerekiyor.
 
İlk sevgili olduğunda söylenen klişe ve ahmakça sözler vardır. Biri de el ele göz sürerken “biri olursa aldatma bana söyle ayrılalım olur mu sevgilim” diyen tarafa (ki genelde kız söyler) erkeğin medeni ve aşık görünmek için “öyle şey olur mu aşkım senden başkası olmaz daaa hani olursa da ilk sana söylerim ayrılırız asla aldatmam” yalanıdır.
Keza ilişki ilerledikçe de zaten aldatma olayı da olursa gayet saklamaya gayret eder. Enayi değilse.
Buna bu kadar gönülden inanan ama bir konu sahibini gördüm. İnsan kendine bu kadar güvenmez. Ben kendimden bu kadar emin değilim bir de kocama bu kadar güvenip asla diyeceğim
 
Adam niye söylesin ki hem bekar hayatı yaşıyor hem bunu kabul eden karısı var. Ben de olsam söylemem valla. Kocasına bu kadar güvenmesini yaşının küçüklüğüne veriyorum. BACIM UNUTMA Kİ BİR ERKEĞE GÜVENEN BEDELİNİ ER YA DA GEÇ MUTLAKA ÖDEYECEKTİR.
 
“Ben sevmezsem bir dakika durmam kızım orada bitiririm ilişkiyi “
 
Willy insanlar deştikçe o kadar saçma ayrıntılar uyduruyosun ki başta bazı kısımları uydursa da anlattıkları gerçek herhalde diyordum ama şimdi tamamı senin fantezilerin, hayal dünyan gibi gelmeye başladı.

İnsanlar sanki istanbulda her gün deniz görüyor ne deniz aşkıymış yazınca evimiz deniz manzaralı ayrıntısı geldi. O kadar zenginseniz depreme önlem olarak müstakil ev tutsaydınız o zaman denilince yaa biz ucuza oturuyoruz bilgisi geldi (hem de evi yeni tutmuşsunuz ama ev sahibi önceki yılların kirasından vermiş ne kadar da yüce gönüllü bir insan)

Hangi erkek daha fazlasını yapma şansı varken 2 hafta sekssiz yaşamayı kabul eder denildi, 2 haftada bir buluştuğumuzu nerden çıkardınız dedin(ki sen söylemiştin bunu). Yani bir şeyleri sallıyosun da sallıyosun. İnsanlar deştikçe daha saçma ve çelişkili ayrıntılar veriyorsun. O kadar çok kişi ilişkiniz hakkında ağır ithamlarda bulunmuş. Buna rağmen bir gram da sinirlenmemişsin. Oturduğun yerde bizi yiyosun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…