Dur yemeğini yesin çayını koysun, girip yazar.Kibariyenin Annesi Katibin Ruhu Led_BiR_Vele_DisTiri
Şimdi size "ne güzel hikayeler yazmışsınız öyle, ama kötü bir haberim var asla sandığınız gibi değil. Bireysel eşimle hedehödö :)" tarzı bi cevap gelecek hazır mısınız?
%100 gelir böyle bir yorum bakalım ne diyecekKibariyenin Annesi Katibin Ruhu Led_BiR_Vele_DisTiri
Şimdi size "ne güzel hikayeler yazmışsınız öyle, ama kötü bir haberim var asla sandığınız gibi değil. Bireysel eşimle hedehödö :)" tarzı bi cevap gelecek hazır mısınız?
Ama niye söylesin, eve bile getirebilir birini bulursa siz yokken. Zira bekar gibi yaşıyor. Söylemez ruhunuz da duymaz yani. Illaki baska birini sever demiyorum kacamaklar yapabilir pekala,yada kacamak gibi başlar,bir kere yapar devami gelir,siz nereden bileceksiniz?Yalniz buradaki yanlis anlasilma su sekilde, benim esime sonsuz guvendigim sey baska kimseye bakmaz, benden baskasini gozu gormez, asla kimseyle bir sey yasamaz demiyorum, hepimiz insaniz basimiza her sey gelebilir,duygulari da degisebilir, baskasindan da hoslanabilir beni istemeyebilir de, bunlarin hepsi olasilik.
Benim %100 guven duydugum sey su, boyle bir sey aklindan bile gecse gelip benimle konusur ve ayriliriz, beni affedersiniz aptal yerine koyup arkamdan is cevirmez, yalan soylemez...Ama bu konuda da yanilma payim var mi, yok gibi hissetsem de belki dunyanin sonu gelmistir yasanabilir :) Umarim anlatabildim, arkadasiniza da gecmis olsun.
Bazi insanlar bu kafada gercekten ben de anlayamiyorum. Benim icin hic onemli degil cunku.
Ama ayiptir soylemesi esim hergun deniz manzarasina uyaniyor
Benim bi arkadaşım ileri yoga kampına katılmıştı 40 gün sürüyormuş inzivaya çekilir gibi konuşmak telefon vs. her şey yasak. Sadece kendilerini dinleyeceklerdi. Evli bu arkadaşım da. Kocası da takılıyordu öyle kendi kendine kafasına göre.Adam resmen bi sürü erkeğin hayalini yaşıyor
Boşuna demiyorum adam başkalarının hayalini yaşıyorBenim bi arkadaşım ileri yoga kampına katılmıştı 40 gün sürüyormuş inzivaya çekilir gibi konuşmak telefon vs. her şey yasak. Sadece kendilerini dinleyeceklerdi. Evli bu arkadaşım da. Kocası da takılıyordu öyle kendi kendine kafasına göre.
Kocam duyunca ohh adam bulmuş yolunu sen de katılsana bu kampa demişti gsgsgsgsggs
Şener Şen'in sor bakalım niye yaptım dediği filmi bol bol izlemeli absvsvBoşuna demiyorum adam başkalarının hayalini yaşıyorkonu sahibi safım ya yok şöyle marjinalim yok mutluyuz faln faln, başkasından hoşlansa gelip söylermiş arkasından iş çevirmezmiş ben başka bir evrende yaşıyorm sanırım
Aynı yatakta yakalasa “aşkım anahtarı unutmuş, mecbur aldım. Sen misafir yatağında su içerken su dökül. Kız yerde mi yatsaydı, mecbur aldım yatağımıza ama araya yastık dizdik” dese konu sahibi. Aaa tabi canım olur öyle. Hem zaten kocam bana yapsalar söylerdi. Oh Allahım nasıl da cool çiftiz diyecek biliyor. Ondan içi de rahat adamınBoşuna demiyorum adam başkalarının hayalini yaşıyorkonu sahibi safım ya yok şöyle marjinalim yok mutluyuz faln faln, başkasından hoşlansa gelip söylermiş arkasından iş çevirmezmiş ben başka bir evrende yaşıyorm sanırım
Carrie bradshaw yanında halt etmiş yaaa en modern o..Boşuna demiyorum adam başkalarının hayalini yaşıyorkonu sahibi safım ya yok şöyle marjinalim yok mutluyuz faln faln, başkasından hoşlansa gelip söylermiş arkasından iş çevirmezmiş ben başka bir evrende yaşıyorm sanırım
Bomba bir türk filmi trajijomikŞener Şen'in sor bakalım niye yaptım dediği filmi bol bol izlemeli absvsv
Nerde duyulmuş görülmüş ya bir erkeğin başkasından hoşlanabilirm lütfen arkandan iş çevirmeden boşanalm dediği! Hayaller dünyasında resmen. Benm çevremde de var gördüğüm karısını görmedim ama adam burda boş durmuyor, onun da karısı aramazmış eglenirken bir de övünüyor dangalak. Aman çeşit çeşit hayatlar. Kendini kandırmaktan başka bişy değil biraz realist bakmak gerekiyor.Aynı yatakta yakalasa “aşkım anahtarı unutmuş, mecbur aldım. Sen misafir yatağında su içerken su dökül. Kız yerde mi yatsaydı, mecbur aldım yatağımıza ama araya yastık dizdik” dese konu sahibi. Aaa tabi canım olur öyle. Hem zaten kocam bana yapsalar söylerdi. Oh Allahım nasıl da cool çiftiz diyecek biliyor. Ondan içi de rahat adamın
İlk sevgili olduğunda söylenen klişe ve ahmakça sözler vardır. Biri de el ele göz sürerken “biri olursa aldatma bana söyle ayrılalım olur mu sevgilim” diyen tarafa (ki genelde kız söyler) erkeğin medeni ve aşık görünmek için “öyle şey olur mu aşkım senden başkası olmaz daaa hani olursa da ilk sana söylerim ayrılırız asla aldatmam” yalanıdır.Nerde duyulmuş görülmüş ya bir erkeğin başkasından hoşlanabilirm lütfen arkandan iş çevirmeden boşanalm dediği! Hayaller dünyasında resmen. Benm çevremde de var gördüğüm karısını görmedim ama adam burda boş durmuyor, onun da karısı aramazmış eglenirken bir de övünüyor dangalak. Aman çeşit çeşit hayatlar. Kendini kandırmaktan başka bişy değil biraz realist bakmak gerekiyor.
Adam niye söylesin ki hem bekar hayatı yaşıyor hem bunu kabul eden karısı var. Ben de olsam söylemem valla. Kocasına bu kadar güvenmesini yaşının küçüklüğüne veriyorum. BACIM UNUTMA Kİ BİR ERKEĞE GÜVENEN BEDELİNİ ER YA DA GEÇ MUTLAKA ÖDEYECEKTİR.Boşuna demiyorum adam başkalarının hayalini yaşıyorkonu sahibi safım ya yok şöyle marjinalim yok mutluyuz faln faln, başkasından hoşlansa gelip söylermiş arkasından iş çevirmezmiş ben başka bir evrende yaşıyorm sanırım
“Ben sevmezsem bir dakika durmam kızım orada bitiririm ilişkiyi “İlk sevgili olduğunda söylenen klişe ve ahmakça sözler vardır. Biri de el ele göz sürerken “biri olursa aldatma bana söyle ayrılalım olur mu sevgilim” diyen tarafa (ki genelde kız söyler) erkeğin medeni ve aşık görünmek için “öyle şey olur mu aşkım senden başkası olmaz daaa hani olursa da ilk sana söylerim ayrılırız asla aldatmam” yalanıdır.
Keza ilişki ilerledikçe de zaten aldatma olayı da olursa gayet saklamaya gayret eder. Enayi değilse.
Buna bu kadar gönülden inanan ama bir konu sahibini gördüm. İnsan kendine bu kadar güvenmez. Ben kendimden bu kadar emin değilim bir de kocama bu kadar güvenip asla diyeceğim
Dedi ve metresine ev tutup çocuk yaptı.“Ben sevmezsem bir dakika durmam kızım orada bitiririm ilişkiyi “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?