Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalimdeki evlilik.Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Onu bunu bırakın, en güzeli uzak mesafe evliliği. Zırt, pırt kavga etmek yok. Yemek, ütü, çamaşır v.s hersey kafana göre yaparsın. Kimseye hesap verme derdi yok . Sevgili gibi , haftasonu kaçamağı yaparsın, sonra herkes evlerine dağılır. Sevgili hayatı yaşamak adamı zinde tutar. Adam her akşam evde ,dibinde her halta karışır ay böyle hayat mı geçer? En iyisi mesafeAnkaraya deniz gelene kadar.
aahahahahjajajajajaj bu ne yaKonu sahibin eşi bu arada her sabah karaköy tarafında bir apartta
Neyi soruyorsunuz? cevap vermeye deger bir mesajinizi gormedim henuz, varsa gozumden kacmis kusura bakmayin"Ben öyle bir şey demedim ki onu da nereden çıkardınız :)) peki madem siz öyle dediniz diye öyle olsun :)))"
Asfasgas
Baştan beri soruyorum ama verecek cevabı olmadığından sallamıyor beni![]()
Cok sagolun.
Cok haklisin yine.Dimi ya?
Fikir almak için açıyor konuyu, herkes kendi doğrusuna göre yorum yapınca da saçma sapan ikna çabalarına giriyor. Yok bu uzaklık komik geliyormuş da yok çok mutluymuş da. Eeee? Bize ne o zaman?
Bizim fikirlerimizin ne önemi var ki?
Ben daha önce de yazdım bu kişinin konularının gerçek olduğuna inanmıyorum.
Çok fazla saçmalık var söylediklerinde. Hele hele eşinin aldatmayacağına, başkası olduğu zaman gelip dürüstçe söyleyeceğine öyle canı gönülden inanıyor ki shshshj hangi kadın böyle bir şeye inanır yaa? İnanmış gibi yapar ama tetikte de olur yaniiiii
Tamam.Yaaa hangimizi sallıyor ki?Bir de fikrimiz çok önemliymiş gibi konu açıyor.Neyini onaylayayim,biri Anya da Biri Konya'da.Böyle evlilik mi olur.Minnoş yorumlar da bir yere kadar
.
Siz konu verdiniz ya uzerinde calisiyorum.Yazmaz bundan sonra. Yeni bir konuyla giriş yapar tekrar
Biraz da buradan hikaye uydursunlar simdi, esi kaptanmis soyle olmus boyle demis :))Eşiniz kaptan mı ?bu deniz sevdası ondan mı yoksa her limanda bi … asdfff![]()
İmza atarımEtrafındaki insanlar zaten canını sıkmis. Bi de biz sikalim diye mi açtın konuyu??
Bence, şahsi fikrim eşlerin birbirinden ayrı yaşaması saçmalık . Hani annen hastadır her ay gidip iki hafta başında durursun , ya da eşin askeri personeldir arasira goreve gider falan anlarım ama bu şekilde bana ters.
Mutsuz hissettiğimde beni kucaklayamayacaksa, kucağına oturamayacaksam , ayaklarımı isitmayacaksa, uyurken k.çım başım değmeyecekse, canım her istediğinde fingirdesmeyeceksem, beraber yemek yemeyeceksek ne yapayım ben öyle kocayı?
Onu bunu bırakın, en güzeli uzak mesafe evliliği. Zırt, pırt kavga etmek yok. Yemek, ütü, çamaşır v.s hersey kafana göre yaparsın. Kimseye hesap verme derdi yok . Sevgili gibi , haftasonu kaçamağı yaparsın, sonra herkes evlerine dağılır. Sevgili hayatı yaşamak adamı zinde tutar. Adam her akşam evde ,dibinde her halta karışır ay böyle hayat mı geçer? En iyisi mesafe
Balıkçı mı?Biraz da buradan hikaye uydursunlar simdi, esi kaptanmis soyle olmus boyle demis :))
Istanbul icin esya almamiza gerek kalmadi, hem kendi esyalarimiz vardi hem arkadasimiz evden tasindigi icin baya esya birakmislardi.Şimdi ben şeyi anlamadım her seferinde yeniden ev mi diziyorsunuz eşyalı ev mi tutuyorsunuz![]()
Yok, gemi.Balıkçı mı?
Bir deneyin belki siz de seversiniz :))Ya ben bazen kocama diyorum aynı apartmanda yan dairelerde yaşasak, sevgili gibi takılsak sonra herkes kendi evine dönüp kendi işine baksa daha az yorulurdum diye, kocam da bu hayalime kızıyordu çok rahat hayaller kuruyorum diyeAma sizinkisi biraz fazla olmuş, uzak mesafe ilişkisi sevgililikte evet kolay ama evlilikte gerçekçi değil malesef.
Ayrı şehirlerde yaşayacaksanız, zamanla birbirinize yabancılaşırsınız, tekrar birlikte yaşamaya zorlanırsınız ilerde. Eninde sonunda birinizin duygusal bir boşluğuna denk gelir.
Ayrıca eşim çok dürüsttür bana asla yalan söylemez diyen nice kadınlar aldatıldı kandırıldı. Ben güvenmem kimseye, babama bile güvenmemHayat hep en ummadık yerden vurur malesef
Siz ayri kalmayin o zaman :) biz de boyle bir durum olmadi, henuz! :)Bu kadar ayrı kaldığım bi insandan soğurdum