Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedi ve metresine ev tutup çocuk yaptı.
Benim dayımın birden bire bi kelebek merakı çıktı 50 yaşından sonra. Profil fotoğrafı, paylaşımları filan hep kelebek olmaya başladı. Tiktoktan kelebekli video bulup whatsapp durumunda paylaşıyor. Bi de tuttu kelebek dövmesi yaptırdı koluna. Tabi belli metresi var onla aralarında bi sembol. Ortaya çıkınca ben oğluma kelebek diyorum diye savundu kendini gsgsgsgsg. Oğlu da açık lişe mezunu zar zor belediyeye halk ekmeğe sözleşmeli olarak sokulmuş yurdum kekosu kelebeğe bak kelebeğe aynen dayı oğlun kelebek

Bunu gulerek anlatmaniz o kadar uzucu bir sey ki ((

Aylık 80 bin bu iki şehirdeki evleri kaldırabilmek için yeterli mi sizce

Bunu gulerek anlatmaniz o kadar uzucu bir sey ki ((
Şakaydı canım şaka hani kendi arasında şakalaşır ya çiftler. Gerçekten mevcut şartlar altında üzücü olan benim kocamın şakası mı ? Benim kocamın şakası senin gerçeğin olmuş ama

Soylediklerim neden gercekci gelmiyor ben hala anlayamiyorum ama olsun kabul ettim :)
Birincisi, ben evimiz yali ve denize nazir demedim, sanki hergun deniz mi goruyor dediler evet gercekten deniz goren guzel bir manzaramiz var yalan mi soyleyecegim... Siz sordukca ben soyluyorum kirayi soran da yorumcular, deniz bilgisini soran da.
Kim dedi esimle 2 hafta hic gorusmuyoruz cinsellik yasamiyoruz diye bunu da hic anlamadim.
Yazdiklarim birkac sayfa sonra oyle bir yere evriliyor ki kulaktan kulaga gibi, gercekten ilginc.

Kelebek nasıl bir sembol olabilir onu anlamadım. Bi de kıllı göbekli kazık kadar adamın genç kız gibi kelebeklere takması falan off hiç zeki değil ya. İnsan uğraşır, daha yaratıcı olur. Böyle aldatılsam gönül koyarım.

Bu hikayede dayiniza ayri, ogluna, esine hatta kelebege bile uzuldum.

Ciftler kendi arasinda sakalasabiliyor mu ya? Cok komik bir sakaymis, bol bol gulmussunuzdur umarim.

yeni yorumlar sayfalarca yazılmış sabahtan beri. kadını niye linçlediniz bu kadar ya hugayet saygılı sakin. sadece bize göre tuhaf bir ilişki dinamikleri var o kadar

%100 gelir böyle bir yorum bakalım ne diyecek
Dusundum dusunduuum , sizlere yazacak bir sey bulamadim gercekten. Kusuruma bakmayin artik.
Siz zaten kendiniz yazip kendiniz inaniyorsunuz ustune bir de onu yorumluyorsunuz, hic ben araya girmeyeyim. Siz devam

Dur yemeğini yesin çayını koysun, girip yazar.

İnanmazsın beraber yemek bile yiyebiliyoruz
Beraber uyuyoruz geceleri, çift kişilik yatakta tek debelenmiyoruz mesela sabaha kadar. Yemek yerken duvara, penceredeki manzaraya ya da telefona falan çok bakmıyoruz, yüz yüze bakıyoruz. Garip bir şekilde sıkılmıyoruz.

yeni yorumlar sayfalarca yazılmış sabahtan beri. kadını niye linçlediniz bu kadar ya hugayet saygılı sakin. sadece bize göre tuhaf bir ilişki dinamikleri var o kadar
Ne linci ayol. Aşşırı memnun kaldığı hayatını burada tartışmaya kendi açtı, biz de güzel güzel tartıştık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…