Esimle asiri problemlerimiz var

Siddet gosterip tedavi gorunce duzelen var mi biliyor musunuz. Biliyorum haklusiniz. Kizmakta bana. Suan cok kotuyum. Umutlarim tukenmis. Iyi degilim. Sadece sunu merak ediyorum siddet destekle duzeltilebilior mu
Adam tedavi olmaya yanaşmıyor ki.
Sizin terapiste gitmenizle düzelecek birşey değil bu. Eşiniz istemezse siz onu düzeltemezsiniz.

akşam eve dayak yiyeceğimi bile bile nasıl giderim yaa, cidden canınız da mı yanmıyor?

neden kendinizi harcatıyorsunuz ? dünyaya kaç kere geleceğinizi düşünüyorsunuz ?

Şiddet olmasaydi dene derdim düzelmesi için. Ama o el bir defa kalktiysa ve bir daha inmediyse şiddet aliskanlik olur , artik vazgecmez bundan.

Siz eşinizin tedavi olmaya yanaşacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Biz burdan anladık da olmayacağını.
Bir de tedavi sürecinde karakter enjekte etmiyorlar, adamın karakteri bozuk, nesi düzelecek tam olarak?
Ama bence de susun, alttan alın, evliliğe zarar vermeyin.
Zira boşanmayacağınız açık.

Adam boşanmaktan korkmuyor, talak hakkı vermek falan o demek değil mi?
E tedavi demissiniz, sizi yollamış, kendinde sorun görmüyor.
Daha tedavi ile çözülür mü merakiniz neden?
Evet çözülür.
Ama sizin durumunuzda değil.

Sürekli dayak yemek için mi evlendiniz ben anlamadim ki hoşunuza mi gidiyor kendinize zarar verilmesi .yazık etmeyin kendinize darp raporu alıp bosayin bu adamı ömrünüz dayak yiyerek mi geçicek?

geçenki konunuzdan hatırlıyorum bence sıkı sıkıya korunun hamile kalmayın bu adamdan.. ayrıca kendınıze de yazık etmeyin ve boşanın.. inanın ki hayat o kadar güzel ve kısa ki.. günlerinizi dayak yiyerek, üzülerek geçirmeye değer mi? seneler ilerledikçe şöyle bir dönüp arkanıza baktığınız da keşke deyip mutsuz bir hayata mı bakmak istersiniz yoksa iyi ki deyip geçirdiğiniz mutlu yıllara mı.. seçim sizin

Son düzenleme:
Siz histereskopi ameliyatı olmayı düşünüyormuşsunuz çocuk için

Böyle hasta bir insanla ömür geçirmek çok saçma. Bir kez geldiniz bu dünyaya,onuda bu adam için telef etmeyin bence.
Bide kültür farkı diye bişey yok inanın. Ben türküm,eşim kürt. İkimizde o kadar farklıyız ki anlatamam. Ama saygı olduktan sonra orta yolu illaki buluyoruz.sizin eşiniz sıkıntılı,orta yolu bulmanıza imkan yok,çare aramayın kendi haline bırakın

Siddet gosterip tedavi gorunce duzelen var mi biliyor musunuz. Biliyorum haklusiniz. Kizmakta bana. Suan cok kotuyum. Umutlarim tukenmis. Iyi degilim. Sadece sunu merak ediyorum siddet destekle duzeltilebilior mu
canım el alemin psikolojisi bozuk adamını düzeltmek sana mı kaldı yazık sana gençliğine yazık. Ben eşimle şiddet aldatma vs gibi şeyler olmadığı halde kaç kere ciddi ciddi boşanmayı düşündüm, büyük konuşmayım şiddet olsaydı bir an bile düşünmem. Nolur bunu kendine reva görme kendinin kıymetini bil sal onun ipini de ne hali varsa görsün.

Talak hakki ne?
İlk dayakta boşanmaliydiniz.
Bebek de yok, neden boşanmiyorsunuz?
O kim ki, sizi dovuyor?
Kendinize az saygi duyun lutfen, sizden onemli biri degil.
Keske darp raporu alip sikayet etseydiniz.

Hadı sıddetıde yuttun ama annene hakeretı nasıl sındırdın ya bu baslı basına bosanma sebebı sıddet hakarette bırer bosanma sebebı. Sence baska yol varmı bı dusun bakalım sana kıyan uzen vuran kufreden bı adamla aynı evde nasıl hala kalabılıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…