Esimle asiri problemlerimiz var

Şiddet ister sözlü ister fiziki bir kere olduysa her zaman devamı gelir.Ve düzelmez.Burada sizde de gariplik var siz de şiddet gösterdiğinizi söylüyorsunuz.Bunun evlilikle alakası yok evlilik böyle birşey değil.Bir an önce yolunuza bakın.Ama biliyorum ki sizin yapınızda birisi asla boşanmaz.Bunu burada çok gördük.

ahhhhh Allah'ımmm ahhhhhh neden ya nedennnnn ?? Neden kendinize bunu yaptırıyorsunuz ? O adama verdiğiniz kıymetin azıcığını kendinize verin yaa. Ne demek sürekli şiddet !! Ayyy sinirden ne yazacağımı bilemiyorum. Düzelmez ablacım düzelmez. Bu nasıl evlilik ? Nasıl aşk ? Nasıl sevgi ? Nasıl seviyorum dediklerinize kıyabiliyorsunuz ?
Susun daha çok susun daha çok sineye çekin. Canınızın hiç mi kıymeti yok ?

Şiddet gırla, sayının kırıntısı yok. Buna evlilik denmez ki, hala talak hakkı, bizi uçuruma sürüklemesin filan diyorsunuz. Uçurum derken, ne mesela? Böyle sürekli karşılıklı dayak atıp, hadsizleşmekten daha berbat ne olabilir bir ilişkide? Boşanmak uçurum değil, kurtuluş olur. Gerçekten merak ettim; ilk günden beri şiddet gördüğünüz bu birliktelikte neye tutunuyorsunuz da, hala umut var mı arayışındasınız?

Iyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
Üniversiteyi boşa okumuşsun arkadaşım.
Boşanmaktan başka çare elbette var; mesela ölmek.
Ülkemizde senin gibi kadınlar kocan gibi erkekler tarafından öldürülüyor.

Belki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Banlanacağım ama yazacağım.
Aptal mısın?
Hergün dayak yediğin bir evlilikte rahim ameliyatı derdine düşmüşsün. Çünkü üniversite mezunu her cahil kadın gibi çocukla süsleyeceksin bu zindan evliliği. Aman kocişin boşamasın yeter ki.
Beddua eden biri değilim ama senin gibiler hakediyor.

Belki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Sizce böyle bir adam tedaviyi kabul eder mi? Bir de üniversite okumuşsunuz bunun için mi okudunuz? Ya da üniversite mezunu olarak bu soruları mı soruyorsunuz? Bazı kadınların neden kafalarını çalıştıramadığını anlayamıyorum gerçekten. Hele ki bir de üniversite okudum diyorlar ya hangi kafayla okudunuz diye sorasım geliyor.

Siddet gosterip tedavi gorunce duzelen var mi biliyor musunuz. Biliyorum haklusiniz. Kizmakta bana. Suan cok kotuyum. Umutlarim tukenmis. Iyi degilim. Sadece sunu merak ediyorum siddet destekle duzeltilebilior mu
Niye sordunuz bunu? Karşınızda tedavi görüp şiddeti bırakarak evliliğinizi kurtarmak isteyen bir adam mı var?

bence tam tersi ölmeyi beklesin madem boşanmaktan başka çare soruyor bigün kocası öldürürse al işte çare
ne diyim ki sadece anne babası üzülecek, konu sahibine üzüldüm. sevgiden ötürü bu dayağı sindirmiş ama sonu kötü

Banlanacağım ama yazacağım.
Aptal mısın?
Hergün dayak yediğin bir evlilikte rahim ameliyatı derdine düşmüşsün. Çünkü üniversite mezunu her cahil kadın gibi çocukla süsleyeceksin bu zindan evliliği. Aman kocişin boşamasın yeter ki.
Beddua eden biri değilim ama senin gibiler hakediyor.
Ben rahim deki polipi bebegim olmadigi icin ogrenmedim. Enfeksiyon oldugumda doktor muayenesinde ortaya cikti. Yoksa cocuk denedigim icin teshis konulmadi.

Boşanmaktan başka çare yok. Dayak yiyerek yaşamak istemiyorsanız tabi. Yok eğer yeter ki kocam olsun yeter ki evli kalayım derseniz dayak yemeyi göze alacaksınız

Daha kaç 27 yıl yaşayacağının garantisi yokken bu çile çekilir mi diyesim geldi..
Yazık değil mi canına gençliğine..

Bana kizginliginizi anliyorum.ben cok mutsuz ailede buyidum. Babam hic sevgidini gostermedi surekli kavga ortamindaydim.ben ona cok guvendim. Yillarfir gormedigim sevgiyi buldum sandim. Biliyorum bu bendeki belkide saplanti. Ailemin yanina gittigimde ailem sahip cikmadi . Acizlik belki ama suan yapayalniz farkli bir sehirde bu derdi tadiyorum.derdimi anlatip sohbet edebilecegim kimsem bile yok. Lutfen hak etmissin diye hakaret etmeyin.iyi degilim hic

bu konular bizi sınamak için mi açılıyor ben anlamıyorum yahu..
sürekli şiddet gördükten sonra düzelir umudu ile soluğu mezarlıkta almak mı niyetin?
senin kendine özsaygın nerede? Stockholm sendromu mu bu sürekli şiddet gösterene hala aşık kalmak felan?
cidden aşşırı sinirleniyorum böyle mevzulara ya.
boşanacaksın bu kadar net. yoksa buraları meşgul etmeyin.

Lutfen hak etmissin diye hakaret etmeyin

Hiç kimse şiddeti, dayağı, insan değilmiş gibi davranılmayı hak etmez buradakiler size hak etmişsin derse zaten kendi zihniyeti de öyledir aldırmayın ama bence bir an önce boşanın hatta arkanıza bakmadan kaçın, 1 dkka daha durmayın o evde. Ailenizin yanına gidin hayatınızı kurun, boşanın KURTARIN KENDİNİZİ O KENDİNİ BİLMEZDEN!

Eşiniz olaylara mantıkla yaklaşan biri öyle mi?
Tartışırken ağzını, elini kontrol edemeyen bir adamın neresi mantıkla yaklaşan insan acaba?

Hâlâ düzelir mi diye soruyorsunuz ya çok şaşırıyorum.
15 ayda düzeldi mi?
Terk edip gittiğinizde düzeldi mi?
Şimdi neden düzelsin?

Adamın karakteri bozuk. Düzelmesi için yeniden doğması lazım.
Can güvenliğiniz yok, boşanmaktan başka çareniz de yok.

Ben rahim deki polipi bebegim olmadigi icin ogrenmedim. Enfeksiyon oldugumda doktor muayenesinde ortaya cikti. Yoksa cocuk denedigim icin teshis konulmadi.
Bir de psikologa gitmeyi akıl etsen.

Bana kizginliginizi anliyorum.ben cok mutsuz ailede buyidum. Babam hic sevgidini gostermedi surekli kavga ortamindaydim.ben ona cok guvendim. Yillarfir gormedigim sevgiyi buldum sandim. Biliyorum bu bendeki belkide saplanti. Ailemin yanina gittigimde ailem sahip cikmadi . Acizlik belki ama suan yapayalniz farkli bir sehirde bu derdi tadiyorum.derdimi anlatip sohbet edebilecegim kimsem bile yok. Lutfen hak etmissin diye hakaret etmeyin.iyi degilim hic
Köyden şehire inmiş cahil olsan anlardım.
Üniversite mezunu reşit bir kadını anlayamam.
Baban kötü de kocan çok mu iyi?
Artık kendi dertlerini kendin çözeceksin.
5 yaşında çocuk değilsin.

Back