Mal paylaşımını bırakın avukat halletsin.
Evlilik icin de simdiden büyük konuşmayın, hayatta herkes ikinci şansı hak eder. Kendinize yüklenmeyin, belki bosansaniz birkac sene kendinize gelmek icin zamana ihtiyacınız olacak ama ne zaman ki bu ruh halinden çıktınız o zaman yeni tekliflere de açık olabileceksiniz. Ama simdi bunun icin cok erken. O yuzden gelecek kaygisindan ziyade şu anki durumlari aşmaya çalışın.
Tayin de alirsiniz, bekar hayatı da kurabilirsiniz. Insan zamanla herseye alışıyor. Ben 8 senedir yalniz yasiyorum, kimsem yok burada, uzun suredir sevgilim de yok. Ve saglik sebebiyle cocugum da olmayabilir ustelik yas 35. Ama hiç umutsuz degilim hayat umut ettikce güzel, bazen olmaz deriz oluverir. Cok isteriz olmaz. Bizim icin yazili bir kader varsa, doğru zamanda hersey olmasi gerektigi sekilde ilerler zaten.
Ilk basta sıfırdan duzen kurmak sizi yoracaktir elbette ama sonrasinda da keyfini cikartacaksiniz, değişim kolay degil. Önemli olan bosanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz? Adim adim giderseniz daha akli selim kararlar verebilirsiniz.