• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Ama gerçekten güzel olmaz mi. Oturur kalkarken eteğin açılıp firikik verdigini bi düşünsene 👿👿🤗🤗🤗
Çok güzel fikir bence
Oturup kalkarken etek açılır ve alttaki çiçekli pijamanın paçaları görünür. Devamını anlatmayayım yaşı tutmayabilir okuyanların :KK62:

İki taraftada var eksiklikler. Siz kendinize bakım yapın cilve yapın ama asıl hata eşinizde. Bunca sorumlulukla sizi bir başına bırakıyor. Ev hanımları bütün gün napıyor yapsın diyorsa zaten eşiniz hata yapıyor. Hayat paylaştıkça güzel paylaştıkça iletişiminiz artar yoksa o tv izler siz ütü çamaşır bulaşıkla ilgilenirsiniz zaten paylaşmıyorsunuz bu hayatı bir birinizden uzaklaşırsınız.

Konu resmen sapmış, konunun temeli çoluk çocuk olmadığı için şaşırmış olabilir miyim aceba :işsiz: cinsel soğukluğu nasıl gideririm diye soruyorya hani konu sahibi:KK66:
nedenleri arasinda bunlar var diyorum. Niye diyorum :KK53: siz editorsunuz herhalde, yazmadan once sizden izin almadigimiz icin ozur dileriz :dua:

İki taraftada var eksiklikler. Siz kendinize bakım yapın cilve yapın ama asıl hata eşinizde. Bunca sorumlulukla sizi bir başına bırakıyor. Ev hanımları bütün gün napıyor yapsın diyorsa zaten eşiniz hata yapıyor. Hayat paylaştıkça güzel paylaştıkça iletişiminiz artar yoksa o tv izler siz ütü çamaşır bulaşıkla ilgilenirsiniz zaten paylaşmıyorsunuz bu hayatı bir birinizden uzaklaşırsınız.
Aynen öyle oluyor cnm.cocuklarla çok ilgilenir ama hakkını yemiyim.ilgi derken oynar onlarla.

Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki y
Canım bende tesetturluyum ama evde hiç kapanmam.3 aylık kızım var, pijama, tayt ve askiliyla dolaşırım. Arada rimel sürerim. Gunde iki kere duş alırım. Eşim gelir gelmez kızımı verip duşa girerim.
Her ay da pentiye falan gidip, sutyen takimi gecelik falan alırız. Internetten alırız arada, çoğu şeyi eşim seçer. Ikimizde beğenirsek alırız.
Ayrıca eşim beni pijamaliyken de ister. Olay pijama değil, alakası yok.
Ama arada soğukluk varsa birde gecelikle denemende fayda var. Ayrıca ne olursa olsun ayrı yatmayın.
Doğum yaptığımda eve gelince ilk gün eşim ayrı yattı. O bile benim hafızamda yer etti, psikolojim alt üst oldu. Yanına gidip gidip ağladım. Ertesi gün, sakin bi daha ayrı yatmayalım dedik. Ne olursa olsun kuzum uyuyana kadar bekler beni, saat kaç olursa olsun.

S
Canım bende tesetturluyum ama evde hiç kapanmam.3 aylık kızım var, pijama, tayt ve askiliyla dolaşırım. Arada rimel sürerim. Gunde iki kere duş alırım. Eşim gelir gelmez kızımı verip duşa girerim.
Her ay da pentiye falan gidip, sutyen takimi gecelik falan alırız. Internetten alırız arada, çoğu şeyi eşim seçer. Ikimizde beğenirsek alırız.
Ayrıca eşim beni pijamaliyken de ister. Olay pijama değil, alakası yok.
Ama arada soğukluk varsa birde gecelikle denemende fayda var. Ayrıca ne olursa olsun ayrı yatmayın.
Doğum yaptığımda eve gelince ilk gün eşim ayrı yattı. O bile benim hafızamda yer etti, psikolojim alt üst oldu. Yanına gidip gidip ağladım. Ertesi gün, sakin bi daha ayrı yatmayalım dedik. Ne olursa olsun kuzum uyuyana kadar bekler beni, saat kaç olursa olsun.
Sizinki bağımlılık derecesinde bir şey.

Çocukların yanında utanırım da valla alışkın değil onlarda.ilk evlendiğini Z zaman giyiyordum.iki küçük çocukla herşeyi onlara bağlamak gibi olcak ama gerçekten zor emzirmeyi uyuması yedirip icirmesi.kesin 2.dak.ya üzerinde lekeler olur :)
Eee olsun değiştirirsin ne olacak. Çocukların da gözü alışır merak etme. Hem annelerisin sen onlar neden uta
Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.

Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3
Ben bekarım bunların daha spor duranından giyiyorum. Evlenince satenlerinden giyeceğim çok beğeniyorum asfahahha. Akrep kadını is here :D

Beni sevmiyor gibi.cocuklari öyle çok sevip sarmalıyor ki yeri geliyor bende istiyorum oyleolmak.ama sevgi ihtiyacını o çocuklarla gideriyor kanımca.

Bence sizde istek ve arzu yok eşinize karşı olsa evin içinde böyle dolaşsanız bile yatarken bi yolunu bulup baştan çıkarırsınız gözümü kapalı sizce eşinizin hiç sanmam soğukluğu bundan olmasin zaten beni istemeyen bi eşim var deyip gözü kaymasın dışarı içinizi bi yoklasaniza ben eşimi seviyormuyum diye

Eee olsun değiştirirsin ne olacak. Çocukların da gözü alışır merak etme. Hem annelerisin sen onlar neden uta

Ben bekarım bunların daha spor duranından giyiyorum. Evlenince satenlerinden giyeceğim çok beğeniyorum asfahahha. Akrep kadını is here :D

Benim de yükselen akrep 👍:D Ben de bekarken yine buna benzer tarz takılıyordum evde :D

Back