• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

bir de anne gruplarini oku o zaman :-) hani sitede temmuz anneleri, haziran anneleri gibi bolumler var ya. Gercekten insan karar vermeden once ne kadar zor olacagini bilmeli ve goze alabiliyorsa oyle karar vermeli.

Ya çocuk istiyoruz Anne olmak da çok istiyorum ama biraz daha evliliğimize doyalım istiyorum her şey vaktinde güzel diye düşünüyorum. Benim eşimin annesi hasta benim ailem ile aram iyi değil bize onay vermemişler di evlenirken, eşim memur olduğu için farklı şehirdeyiz yanımızda akrabamız yok arkadaşlarımız yok kimsemiz yok yani bebek olduğunda bir destek alabileceğim kimse yok, eşim bazen gecede çalışıyor tek başıma kalacağım bebekle. Bilmiyorum ne olacak :KK43:

Korksan iyi edersin😂2 yil nedirki? Bi kadini nisanliyken degil evliyken goreceksin.. evliykende degil besik basinda goreceksin.. fazla cocuk sayisina girmiyorum bile..

Bakin ben evlilik ilk yillar iyiyse evliligin iyi gittigine inanmam.. bakarim cocuklari buyutmus hala hersey iyiyse o evliligi basarmistir ciftler derim.

Cocuk sayesinde heriflerin gercek yuzleri cikiyo ortaya bi kere.. hastaliginda nasil davraniyo sana? Vucudun bozulsa nasil olacak? Uykusuzluk varsa yemek yoksa? Yoksa cicim ayinda cogu evlilik iyidir ve cocuklardan sonra sarpa sarar. .. cunku sabirla sinanir iki tarafta..
aynen katiliyorum. Dusunsene 1 kap yemek yapmak icin aksama kadar vaktin var. Vay be ne luks icinde yasiyormusuz :-)

aynen katiliyorum. Dusunsene 1 kap yemek yapmak icin aksama kadar vaktin var. Vay be ne luks icinde yasiyormusuz :-)
Ee oyle tabii tatlim. Adam isten geliyo senin ustun kusmuk icinde adami karsiliyon gozler portlemis hortlak gibisin😂 Yemisim cinselligide sevismeyide.. cinsellik luks problemdir o anda.. sirf onla sevismiyorum diye o halde giden adam degolsun gitsin ya

Ya çocuk istiyoruz Anne olmak da çok istiyorum ama biraz daha evliliğimize doyalım istiyorum her şey vaktinde güzel diye düşünüyorum. Benim eşimin annesi hasta benim ailem ile aram iyi değil bize onay vermemişler di evlenirken, eşim memur olduğu için farklı şehirdeyiz yanımızda akrabamız yok arkadaşlarımız yok kimsemiz yok yani bebek olduğunda bir destek alabileceğim kimse yok, eşim bazen gecede çalışıyor tek başıma kalacağım bebekle. Bilmiyorum ne olacak :KK43:
benim gibi tek basina bakan cok anne var. Ama zor mu zor. Hele uyumayan bebek daha zor. Bİzimki 6 ay boyunca gunduzleri istisnasiz kucagimda uyudu. Hic uyutup bir is yapamadim. Duduklude bol yemek yaptim 3er gun yedik. Evi abartmiyorum esimin vicdanina gore ayda 1 supurduk.

Korksan iyi edersin😂2 yil nedirki? Bi kadini nisanliyken degil evliyken goreceksin.. evliykende degil besik basinda goreceksin.. fazla cocuk sayisina girmiyorum bile..

Bakin ben evlilik ilk yillar iyiyse evliligin iyi gittigine inanmam.. bakarim cocuklari buyutmus hala hersey iyiyse o evliligi basarmistir ciftler derim.

Cocuk sayesinde heriflerin gercek yuzleri cikiyo ortaya bi kere.. hastaliginda nasil davraniyo sana? Vucudun bozulsa nasil olacak? Uykusuzluk varsa yemek yoksa? Yoksa cicim ayinda cogu evlilik iyidir ve cocuklardan sonra sarpa sarar. .. cunku sabirla sinanir iki tarafta..

Dediklerinizi Aynen katılıyorum, ama eşimle çok problem yaşayacağımı zannetmiyorum, kendisi işi gereği sürekli yüksek baskı stres altında saatlerce çalışmak durumunda, gözlemliyorum da bence müthiş idare ediyor. Sanki sinirleri alınmış gibi. Akşama kadar bin türlü insanla uğraşıyor, Yemek bulamasın hiç kavga etmez arar dışarıdan söyler. Uykusuzluğa zaten alışık. Bence tek problemimiz cinsel hayat olur olursa. Ona düşkün çünkü. Periyoda girdiğim zaman moralleri bozuk oluyor genelde.

Bir keresinde başım çok ağrıyordu öğlenleyin dışarı çıktık akşama kadar gezdirdi yedirdi içirdi geceye baş ağrısı kalmasın diye. :confused:

Dediklerinizi Aynen katılıyorum, ama eşimle çok problem yaşayacağımı zannetmiyorum, kendisi işi gereği sürekli yüksek baskı stres altında saatlerce çalışmak durumunda, gözlemliyorum da bence müthiş idare ediyor. Sanki sinirleri alınmış gibi. Akşama kadar bin türlü insanla uğraşıyor, Yemek bulamasın hiç kavga etmez arar dışarıdan söyler. Uykusuzluğa zaten alışık. Bence tek problemimiz cinsel hayat olur olursa. Ona düşkün çünkü. Periyoda girdiğim zaman moralleri bozuk oluyor genelde.

Bir keresinde başım çok ağrıyordu öğlenleyin dışarı çıktık akşama kadar gezdirdi yedirdi içirdi geceye baş ağrısı kalmasın diye. :confused:
El bebek gul bebek diyosun:) dilegimiz senin icin boyle olur insallah:)

benim gibi tek basina bakan cok anne var. Ama zor mu zor. Hele uyumayan bebek daha zor. Bİzimki 6 ay boyunca gunduzleri istisnasiz kucagimda uyudu. Hic uyutup bir is yapamadim. Duduklude bol yemek yaptim 3er gun yedik. Evi abartmiyorum esimin vicdanina gore ayda 1 supurduk.

Çocuk varken de o telaş ile yemeği çok dert etmem ben ya dışarıdan söyleriz ev yemeği ne olmuş yani, evi süpürmeye de yardım etsin beyefendi bir zahmet..

Çocuk varken de o telaş ile yemeği çok dert etmem ben ya dışarıdan söyleriz ev yemeği ne olmuş yani, evi süpürmeye de yardım etsin beyefendi bir zahmet..
kac gun, kac hafta ya da kac ay disardan yenebilir ki ama hem cebe hem sagliga iyi gelmez. Emziriyorsan bir de bebege sagliksiz maddeler gecmesin diye yediklerine dikkat etmek gerek

Pantolon kazak giyinmekle çeki düzen verilmiş mi oluyor kendime.bana hiç öyle gelmiyor nedense.ztn eşim evdeyken de aynı yemek bulaşık topla.cocuklar fırsat vermiyorlar ki oturalım.konusalim.tum vaktimiz onlar.gurbetteyiz bu arada.akraba eş dost yok.bende de cilve vs.yok.
Öyle olur mu hanımefendi, gayet çeki düzen vermiş olursunuz kendinize tabiki de.cilve yok diyorsunuz, sürekli çocuklar diyorsunuz,e bı yerden başlamak gerekmez mi düzeltmek için "çabalamak" diye birşey neden var.bunu dert edindiginiz için konu açma gereği duymuşsunuz sonuçta.dilerim düzelir araniz

valla giyim önemli

ben eşim önemsemez sanıyodum bi gün dediki işten gelince beni farklı karşılasan benim için özensen kendine sofra hazır olsa sen hazır olsan dedi dank etti başıma ondan sonra daha dikkatliyimdir.

arada jartiyer falan da giyinin çocuklar uyuyunca, ne bileyim seksi şeyler al kendine. o senin kocan utanma. valla çok etkili benden demesi :)

acaba halı saha maçından gelen kocanızın gelir gelmez boynuna sarılıp onu öpmeyi ister miydiniz? ben şahsen istemezdim :KK43: bende de siz böyle bir izlenim bıraktınız. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Evde pijama ile gezince kendinizi rahat hissetmeyin kocanızda dışarıdaki insanlardan biriymiş gibi rahatsız olun süslenin. Ben eşim gelmeden önce kesinlikle o un istediği gibi giyiniyorum ve farkediyor bu sana çok yakışmış ya da benim için mi giyindin çok tatlısın gibi şeyler söylüyor. İnsan heyecanlanıyor bugün ne diyecek diye :KK49::KK31:

Canım işle kıyaslama benim eşimde bildiğin Emir kulu denilen bir işte çalışıyor ama evde sürekli aynı döngü onları çok yoruyor bir gün bir ay olsa idare eder Emin’im etti de ama bu çok uzun bir süreç ayrıca sen yıprandıkça onu da yıpratıyorsun yine de tabi yumuşak mizaçlıysa sana daha faydası olur mesela ben de bebekten sonra aylarca yemek yapamadım eşim hep dılardan aldı yada kendi yaptı bir kere bile birşey demedi temizliği o yaptı ama işte bebek ağlayınca çığrından çıkıyor yada istediğiniz şeyleri yapamayınca :deli:

Konu sahibi arkadasim bana yasadiklariniz normal geldi..cocuklar biraz buyuyunce daha duzene girersiniz kafaniza takmayin.emzirme donemlerinde sogukluk oluyor sonra geciyor.sadece kendinizi doldurmayin.

Kızımı emziriyorum geceleri hala.birakma aşamasındayız lakin hep hasta oluyor sürekli uyanıyor memeden kesemiyirum.yanimda yaptırıyorum.kiyamiyorum.
Ne dense bi bahane bulmussunuz ? Bnmde birbucuk yasinda kizim var bir gun ayri yatmadk biz kiyiyormuyuz cocuklara orasini anlayamadm acikcasi. Hani herkes pijama ve basortuye takmusta en buyuk sorun ayri yatmaniz bence

Konu cinsellikten bebek,çoluk çocuk,bakım, zorluk fln bunlara dönmüş anlamadım :KK70:
cunku konu cocuklardan ve yuklenen sorumluluklardan dolayi eslerin arasina cinsel anlamda sogukluk girmesiyle alakali. Bu yuzden olabilir mi acaba =) uykusuz yorgun insanin onceligi sevismek olamiyor, bundan bahsediyoruz...

Back