- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
-
- Konu Sahibi alis_gbegb
yorulmuştur..O niye bu kadar zaman bekledi? Beni tanidigi halde?
Siz de zaman zaman yazmışsınız ya sorun psikolojik. hamileliği herkes aynı kuvvetlilikle atlatamıyor malesef. bence bunu tane tane eşinize anlatın. neden istemediğinizi bilmesi lazım. ondan kaynaklanmadığını onu aslında sevdiğinizi. hatta sorunu çözmek için yardım istediğinizi ondan destek istediğinizi söyleyin. erkekler varlıklarından güç aldığınızı bilmek isterler. benm eşim öyle enazındanHayir yoktu hergun yapardik aksatmadan.ama hep o baslatirdi.daha hic ben vadlatmadim.gatta istesem bile hep nazlandim.ama hamile kalmadan son iki ay once biraz sertlesme problemi vardi.bundan cekinio olabilir mi oda.ama 2 aydir.sonrasi zaten malum...
Allah şifa versinbenim hastaligin adi bile varmis trikotilomani.travba lardan sonra olurmus.basit bi psikiyart cozemiyor bunu.ilac verip yolluyorlar.onlar iyi gelmio.hem emzirihorum ilac kullanamam.
Nasil farkli?Cinsel hayatınız aktif değilse sorun farklı olabilir.
1.5 yıldır cinsel olarak aranızda bir şey yoksa hayatında başka biri olabilirNasil farkli?
bence öyle değil. kadın sarılmak istemiş adam hemen gel sarıl demiş ve istediğini belirtmiş. adamın hayatına başka biri olsa hemen istemezdi bence. karısından ümidi keserdi.1.5 yıldır cinsel olarak aranızda bir şey yoksa hayatında başka biri olabilir
düşman olsa çatlar bu kadar zamana
arkadaşım bence sen buralarda zaman kaybetme. biran önce bir doktora git ve derdinin çaresini bul. ayıp değil. günah değil. normal böyle şeyler. Yuvam eşin ve en önemlisi kendin için çözüm belli yapma sırası sende. azcık cesaretNasil farkli?
Evliliği normal giden insanlarda aldatırbence öyle değil. kadın sarılmak istemiş adam hemen gel sarıl demiş ve istediğini belirtmiş. adamın hayatına başka biri olsa hemen istemezdi bence. karısından ümidi keserdi.
Reddedilmekten, yine reddedilmekten, tekrar reddedilmekten çekinmiş olabilir mi?O niye bu kadar zaman bekledi? Beni tanidigi halde?