-
- Konu Sahibi alis_gbegb
Gelemiyorsunız[/QUOTE]Gelemiyorsunuz keyfine düşkün kadınlara değil mi? Tamam konu sahibi biraz fazla düşkün olabilir ama kadınlar kendileri bile istiyor ki saçını süpürge etsin bütün kadınlar eşine çocuğuna tıpkı kendi gibi. Yoksa yanar post: 41718616, member: 367760"]hayatta kendi rahatından başka hiçbirşey düşünmeyenlere Allah insaf merhamet versin. zira ne söylersen söyle nato kafa nato mermer. bir milim ilerlemeye niyeti olmaz. dünyada onlar için tek şey vardır sadece kendi rahatı.. düşünmezki bu kadar rahatın birde hesabının verileceği gün var diye
Ne alakasi var yaa peygamber sabri falan ben anlamadim???sen hakkını almaya devam et o zaman.
eşinde peygamber sabrı var gerçekten kıymetini bil
Canim esim gececi.bu hafta ole.yanasamam yani sonrada bayrama istanbula gidicez.araya yine 1bucuk yil girmesinHadi bu gece de bi performans bekliyorum senden. Bu sefer sen yaklas esine.
Biyle boyle bu is yoluna girecek. Gun icindeki iliskileriniz de duzelecek.
Esine yaptigin espri cok iticiydi. Cumlelerini daha guzel secmelisin. Tatli soz yilani deliginden cikarir. Yine ayri yat ama yanina bi uzan azicik oynas oyle git cocugunun yatagina. Muhabbetiniz artar.
Neyse kaynanam getirin bayramda ben gotureyim 400 tlye aldim dedi.bence tslan doyluyorlar.bunu esime dedigimde baba pidlik elimden bi kaza cikcak seytansin sen dedi
millet de yaza yaza sikildi. konu 62 sayfa oldu sende 6milim ilerleme yok. hala adamin ailesine laf sokma derdindesin.Niye kimse bisey yazmiuor.fikirlerinize ihtiyacim var...
Eğer doğruysa mübarek gün Allah bize acıdı demek ki. Haydi gözün aydın, kendim yapmış kadar sevindim yani. Ne olur yarın sabah gelip de 'acaba tek seferlik miydi, gene olacak mı, sanki biraz soğuktu' diye bizi üzme.