- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 40
-
- Konu Sahibi alis_gbegb
sagol canım içim cöktü yemin ederim çatlayıp ölecem adamı evlat edinesim geldi..ben yazacaktım sen yazmışsın ağzına sağlık. çok güler yüzlü de bi de hediye beklio.
sagol canım içim cöktü yemin ederim çatlayıp ölecem adamı evlat edinesim geldi..
Güzel kardeşim, yeteneğe ne gerek var. Hiç olamıyorsa benim yazdıklarımı kafana göre düzelt, bas pembe bir kağıda iftarda kocanın eline tutuştur. Kimseyi kandırmayalım, sana nobel ödüllü roman yaz veya striptiz yap (kötü fikir değil aslında) demiyoruz.Ne guzel yazmissin
keske boyle konusabilsem.boyle cumleler kuranam ben.yani yetenegim yok.
oğlum hasta bir haftadır uyumadım.. ki kızımda alerjik astım var geceleri çok öksürüyor uykumuz aylardır yok gibi.. hamilelikten dolayı bacaklarım inanılmaz ağrıyor basamıyorum üzerine.. ay bide kocama yemek yapıp onu mutlu etmeye çalışıyorum.. olmaz bu akşamdan itibaren hemen kapris naz tavır hepsini yapmalıyım..aynen ya, hayatımda(28 yaşımdayım ama arkadaşlarım hep 35 civarı evli barklı çocuklu) bu kadar bencil,gururlu ve nazlı bi bayan görmedim. adama ciddi ciddi acıdım.
oğlum hasta bir haftadır uyumadım.. ki kızımda alerjik astım var geceleri çok öksürüyor uykumuz aylardır yok gibi.. hamilelikten dolayı bacaklarım inanılmaz ağrıyor basamıyorum üzerine.. ay bide kocama yemek yapıp onu mutlu etmeye çalışıyorum.. olmaz bu akşamdan itibaren hemen kapris naz tavır hepsini yapmalıyım..
bide varya en çok neye kızıyorum biliyormusun...
böyle nazlı gereğinden fazla şımarık kadınların kocaları etraflarında pervane olurda kocasının arkasına dönen kadınların çoğu aldatılır üzülür yıpranır yaaa yok böle adaletsiz bir dünya...
çoook şükür evimizde huzur var biraz yorulmuşuz çokmu.. işin şaka kısmı..sen üzülme canım, o pervanelik böyle davranışlarla solup gidiyor. bak ben çok şımartmaya da karşıyım ama öpmemek koklamamak ne ya? kocam yorgun olsa,canı sıkkın olsa ben daha güler yüzlü olup daha çok mutlu etmeye çalışıyorum,öpücüklere boğuyorum biraz rahatlasın huzurlu olalım yuvamızda diye. bu arkadaş ben bişey yapmayım hep karşı taraf yapsın derdinde ama devran dönmüş farkında değil
çoook şükür evimizde huzur var biraz yorulmuşuz çokmu.. işin şaka kısmı..
geçen evi topla temizle çıktım akşam süpürürüm dedim.. eşim öğlen aradı nöbetten gelmiş evi silmiş süpürmüş.. allahım anlatamam mutluluğumu.. çokk yorgundum ama yemek yapmak sofra kurmak nasıl iyi geldi bana.. noldu ayyyy yapsın işinin adı ne mi demeliyim.. hayır biraz insaf biraz merhamet ama iki taraf içinde öyle değilmi
Sen 'tabii yapacak, eline mi yapışır, ben de çalışıp yoruluyorum' demediğin için, kıymetini bildiğin için, hatta tahminimce kocana memnuniyetini ekstra bir yemek olsun, bir öpücük olsun belli ettiğin için kocan da bir dahaki sefere hem süpürür hem siler.çoook şükür evimizde huzur var biraz yorulmuşuz çokmu.. işin şaka kısmı..
geçen evi topla temizle çıktım akşam süpürürüm dedim.. eşim öğlen aradı nöbetten gelmiş evi silmiş süpürmüş.. allahım anlatamam mutluluğumu.. çokk yorgundum ama yemek yapmak sofra kurmak nasıl iyi geldi bana.. noldu ayyyy yapsın işinin adı ne mi demeliyim.. hayır biraz insaf biraz merhamet ama iki taraf içinde öyle değilmi
Ne bileyim, insan istese onu bile bir cilveye dönüştürebilir. 'Sen yıldönümümüzü hatırlamadın ama ben hatırladım' dersiniz. Veya 'ben sana bir hediye aldım ama sen de bana almadan vermem' dersiniz. Eşek değil ya, bir iki derken onun da eli alışır. Size hediye alınca karşılığında sizden gördüğü güleryüz veya ekstra ilgi onu heveslendirir. Erkekler çocuk gibi olumlu tepkilerle çok kolay terbiye edilebilir. Gerçekten bizler kadar karmaşık bir düşünce yapıları yok.Hediyelesmek bence cok guzel bisey.ve olmadi gereken.deger verdigini gosterir insan mutlu olur
Sen 'tabii yapacak, eline mi yapışır, ben de çalışıp yoruluyorum' demediğin için, kıymetini bildiğin için, hatta tahminimce kocana memnuniyetini ekstra bir yemek olsun, bir öpücük olsun belli ettiğin için kocan da bir dahaki sefere hem süpürür hem siler.
Ben belki bekar olduğum için anlamıyorum ama kocam olsa onu arzuladığımı, sevdiğimi, özlediğimi, takdir ettiğimi, hayran olduğumu göstermekten utanmam. Zaten bu duyguları hissetmiyorsam evlenmem. Kızdılar mı bağırıp çağırıp belli etmeyi veya küsmeyi biliyorlar, ama güzel şeylere gelince bir mahcubiyet, bir kırım kırım kırılma. Gerçekten anlamıyorum.
nasıl ya sahura kalkıyorsunuz bişeyler yiyorsunuz, sahura kalkmak niyetlenmek demek zaten. bundan sonrasında da sizi istiyor ve sizin reddetme sebebiniz cocuğun uyanıcak olması mı?? Pardon ama sizin konunuz baştan sona mantık hatası.bugun sahur icin kalktim.biseuler hazirladim yedik.uzuun zaman oldu sana sarilmayali dedim.oda gel saril ozaman defi.bende gittim.optu beni o isi istedi.ben yine sasirdim ne yapicam bilemedim.ilk dusundugum sey coxuk var banyo fln uyanir aglar ztn saat basi kalkio gibi seyler dedim.kizlar gercekten zor 1bucuk yildir hic ysnasmamisiz birbirimize ben ywpamiyom.belki korkuom.belku eskisi gibi bakimli degilim herdakka guzel parfumler slkllip sik giyinemiyom bu yuzden belki.ama cok sasirfim istedi beni buda bi sey.( bu arada bu hafta hep iyidik hic tartidmadik guzel guzel ew arkadasi gibi konusuoduk ama ismimuxle hitap ediyor ve sarilip opmuyoduk) ben ilimliydim bu hafta bu iyi geldi herslde.sagolun hepiniz gelismeleri yazicam hep beni birakmayin.optum hepinizi
Bugunn ise giderken oglunu optu hep oglunu op zaten dedim.oda sen hakkini dun kaybettin dedi.( bu laflar bana iyi grlmio o boyle dedikce ben geri tepiyom)
bence zararın neresinden dönersen kar. burdaki tüm kadınlar olarak aynı tavsiyeleri verdik zaten. bunu yeniden flört dönemi gibi gör. çünkü o da sen de birbirinizi yitirmişsiniz.Bugunn ise giderken oglunu optu hep oglunu op zaten dedim.oda sen hakkini dun kaybettin dedi.( bu laflar bana iyi grlmio o boyle dedikce ben geri tepiyom)
Yine cok yanlis harfi tuslamisim kusura bakmayinBugun fece 1 de gelicek isten.ven istiyorum burdan tadinalim bursa merkeze gidelim onun bike zamani var diyo.her seye bi zaman koyuyo bu adam.en sinir oldugumda herkes onu sewio o hep hakli herseyi bilen o.cewresinde booyle tNininca ben daha da gicik oluyorum.tamam o iyi o mukemmel.ama ben degilim naoayim yani degilim...