- 9 Haziran 2015
- 185
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi alis_gbegb
Tesekur ederim hemen cvp attigin icin.konusuyoruz bu konuyu aslinda hep benden beklio artik ama bende yorgunum cok yiprandik ufacik biseydi kavga eder olduk bebegimizide allah verdi bize yoksa ben dusunmuyodum korkuodum bebek yapmaktan ona iyi anne olamamaktan.ama oldu cokta guzel oldu.tam aile olduk disarudan herkes bize hayran ama esim cok cok degusti.yataklarimizi ayirdim cok horluyo ali uyanio diye.buda mi ters tepti acaba diyom ne dersinduygularini gostermekle basla.
Pisman oldugunu anlat onla.
Yada su an yazdigin yazilari goster ona.
önce sakin ol 2 kere konu açmışsın.
Neden kırdın?? çok büyük bir şey demekki 1.5 yıl olmuş.Daha detaylı bilgi verir misin??Yönlendirmemiz için
Tesekur ederim hemen cvp attigin icin.konusuyoruz bu konuyu aslinda hep benden beklio artik ama bende yorgunum cok yiprandik ufacik biseydi kavga eder olduk bebegimizide allah verdi bize yoksa ben dusunmuyodum korkuodum bebek yapmaktan ona iyi anne olamamaktan.ama oldu cokta guzel oldu.tam aile olduk disarudan herkes bize hayran ama esim cok cok degusti.yataklarimizi ayirdim cok horluyo ali uyanio diye.buda mi ters tepti acaba diyom ne dersin
Bence sen biraz yaklassan kocan hemen gelecek gibi bebegini baska odada yatire agladiginda gider emzirirsin ayri yatma sogukluk elbette olur Bence biseyler yapip kocani geri kazanabilirsin
Ewet iletisim kuruyoruz.ama birbirimize birlikte olmayi gectim opup sarilmiyoruz bileEvde iletisim falan kuruyorsunuz o zaman peki ozel olacak amass birlikte mi olamiyorsunuz sorun bu sanirim