eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

alis_gbegb

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
185
20
35
Kizlar yeni uye oldum.benim derdime bi care fikirler verin istiyorum.biz 3bucuk yillik evliyiz 8 aylik bebegim var.cok sewerek ewlendik.ailesi beni istemedi.ama o beni cok sewdi benim onu sewdigimdende cok.yalniz ben bu sewgiyi suisstimal ettim hep saygisiz davrandim.ne olduysa hamileligimde degisti iyice bende degistim.kayinvalidemle kavga ettim onu hice sayarak.onu kirdim.simdi tam bi bucuk yildir ew arkadasi gibiyiz cok kirginuz birbirimize ne yapcam ben.duygularimi gosteremeyen bi kadinim bu arada(

önce sakin ol 2 kere konu açmışsın.
Neden kırdın?? çok büyük bir şey demekki 1.5 yıl olmuş.Daha detaylı bilgi verir misin??Yönlendirmemiz için

duygularini gostermekle basla.
Pisman oldugunu anlat onla.
Yada su an yazdigin yazilari goster ona.
Tesekur ederim hemen cvp attigin icin.konusuyoruz bu konuyu aslinda hep benden beklio artik ama bende yorgunum cok yiprandik ufacik biseydi kavga eder olduk bebegimizide allah verdi bize yoksa ben dusunmuyodum korkuodum bebek yapmaktan ona iyi anne olamamaktan.ama oldu cokta guzel oldu.tam aile olduk disarudan herkes bize hayran ama esim cok cok degusti.yataklarimizi ayirdim cok horluyo ali uyanio diye.buda mi ters tepti acaba diyom ne dersin

Ben sinirli birisiyim.oda cok sakin birisi.surekli dikimde gakaret vardi eskiden ufacik biseye kiziyordum.cunku kinliydim onun ailesine hincimi ondan cikardim erkekligine adamligina laf ettim onu hice sayip kayinvakidemle kavga ettim.ve ona gore duzelmek yerine daha kotuye gittim.ama ben duzelmeye calisiyorum.ama gelin gorun ki yakinlasamiyoruz kocamka ve artik bu beni tedirgin ediuor.27 yasindayim herkesin begendigi guzel bir kadinim dogumdan sonra vucudu bozulmayan o sanslilardanim

Ne demek.

Cevabim : evet.
Kesinlikle bunu yapmaman gerekirdi, ters tepmis.
Yatak asla ve asla ayrilmamali.

Ve senden bisey beklemeside dogal degilmi? Haklida bi nevi.
Zamaninda hep o cabalamis, seni sevdigi icin.
Su an senin onu ne kadr svdgini gormek istiyor.
Hakli kocan, cok hakli.
Mutlu olmak varken neden gururmus duygu sorunuymus gibi seylere takilasinki canim ama yazik degilmi size?
Hepsini bi kenara koyucaksin ve sabah uyandiginda: bugun ben kocami geri kazanicam, kararliyim! diyceksin.
Bu kadr. Sonuc olarakta sende oda bebisinde mutlu olucak.
Ve biliyomusun? sanslisin.
Kocan seni seviyor, hemencik affeder bence

Bence annesyle olan iliskindende olumsz yonde etkileniyordur esin.. Anne anlatiyorsa birde doluyordur sana karsi.. Buda bi etken olabilir.. Onun dışında yatak ayirmakta tamamen yanlis bana göre.. Cunku bazen bir sarilmak bile sozle ifade edemedigin pek cok seyi anlatir.. Evliligini kurtarmak istiyorsan herseye bastan basla ve sicak davranmaya cals.. Onun sevdigi seyleri yap.. senden olumlu davranslar gordukce esininde tavirlari degisecektir..

Ayyy ne olumlu birisin sen oyle:) keske bende senin gibi olabilsem...yatagi ayirmasaydim oglumda bende cok uykusuz jalicaktik ameliyat oldu burnundan sirf horlamamak icin ama gecmedi.ben emziriyorum daha.oglan gece emmeye kalktiginda uykulu oluyo ama babasinin horultusuna uyaniodu.o yuzden ayirdim.birde hic bi sekilde birburimizi opmuyoz artik.gecenlerde ona hefiye bi gomlek aldim beni optu karsilik veremedim unutmusum yeni gelin gibi durdum:) alisik degilim dedim.

Annesini sewmiyorum o kadin beni kimsesiz gordu ve uzerime cok yuklendi.esim hajsiz annem biliyorum ama sen bana saygindan oturu ses etme dedi.ben de ole yapamadim.tartistim.dogumdan sonra patladim kavga ettim bi nevi.onlar elazigli 7 kardes ve hepsi dayi oglu hala kizi evli yani cok yakin akraba.esimide ajeabayla ewlensin istemisler.oda beni getirdi izmirliyim aciktim kapandim.onlar kabul etsin diye bide slklntldan sackarimi kopariyodum ama onlar bu sefer etek giysin pardesu giysin daha bi cok sey kakdiranadim agir geldi kavga ettim

Bence sen biraz yaklassan kocan hemen gelecek gibi bebegini baska odada yatire agladiginda gider emzirirsin ayri yatma sogukluk elbette olur Bence biseyler yapip kocani geri kazanabilirsin

Bebegim 8 aylik daha ve cok uyaniyor.besiginde salliyorum saat basi kalkiyorum.ama bana o konudada con yardimci oluyor ewde okdugu zaman uyutuyor oynuyor giydiriyor.ilgileniyor yani.bu arada ben 27 esim 36 yadinda.

Evde iletisim falan kuruyorsunuz o zaman peki ozel olacak amass birlikte mi olamiyorsunuz sorun bu sanirim

Yaklasamiyorum bi turlu.bunu nasil yapcam oda oyle eskiden ben ne kadar kirsamda gelirdi bana.ama simdi oda yaklasmiyo.yapamiyorum.e bebek tum vaktimi aliyor.bakimsuzim evdeyim hep biseyler yiyorum slklntldan.ama beni istemiycek sekilde guzelligimden bisey kaybetmedim yani anca emzirdigimden dolayi cekio da olabilir mi

Kültür farklılığınız çok fazla.. Elazığ-izmir.. :/ Bundan kaynaklanabilir.Gerek Ailevi olarak gerek ikiniz için. Bızımde eşim ve ailesiyle kültür farkımız cok tabı. 15 aylık evlığım ama baya alıştım. Maalsef kadınlar fedakardır her zaman. Bızım mayamızda,ruhumuzda,yaradılışımızda var bu gizem...

Bir bucuk Sene coke uzun bi sure birlikte olmamak icin Bence birak cekinmeyi falan git yanas kocana onu sevdigini soyle biseyler yap oturup konusmayi dene. telefonuna falan bakiyor musun biri yok degil mi her ihtimali goz onunde bulundurmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…