eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Ama gercekten yapamiyorum denilenleri.bi turlu icimden gelmuyor.icinden gelneyincede yapmiyorum.bu arada bebegimizle ilgili surekli konusuyoruz zaten ikimizib de konustugu tek konu o.her seyi benden bekler olnus.bence artik sewgisi azalmis
şimdi bi kötü sözü hak ettin ama neyse. bence bu konu kapatılsın. nato kafa nato mermermişsin sen ben bunu anladım.

Kafam aliyo alyakansan yapamiyorum diyorum.icinden gelmio.siz icinizden gelmediginde esinize sarilip opuyormusunuz???
iyi de arkadaşım çözüm belli : PSİKOLOJİK YARDIM. neden hala ısrarla buraya içimden gelmiyor diye yazıyorsun. bence sen bu durumdan haz duyuyorsun. bu şekilde ilgi çekmek hoşuna gidiyor. durumdan rahatsız falan da değilsin. başta böyle düşünmüyordum ama artık samimiyetine inanmıyorum

bu üye milletle dalga geçiyor.
içinden gelmiyormuşş götür o içini bir yere at. herkes her yaptığını her zaman çok istediği için değil, bazen görevi olduğu için, bazen fedakarlık yaparak yapar. biz sabaha kadar tütün kırıp, akşama kadar domates toplayıp geldikten sonra vyorgunluktan ölürken çokmu içimizden geliyordu eşimize zaman ayırmak. dinlenmek için 1 iki saatimiz vardı onunda bir kısmını eşimize ayırmak için fırat kolluyorduk. bazen eşimizde aynı şeyi bizim için yapıyordu. öyle geldik bu günlere. her zaman hayat toz pembe değildir. hayatın moruda var , siyahıda, beyazıda. hayat her haliyle bir bütündür.
sen bırak bu adamı hayatının en güzel günlerinide kaprisli bir kadının gönlünün olmasını bekleyerek tüketmesin. ailesi ne kadar haklıymış. gidip diğer kardeşleri gibi bir evlilik yapsaymış belkide çok daha mutlu olurmuş. seninle olmakla yazık etmiş kendisinede ailesinin hayallerinede.
hastaysan git tedavi ol. yok ücra bir köymüşte bilmem neymiş. yenişehiri bilmesek bize yutturacak.

Ben konu sahibinin eşini reddettiğini düşünmediğim için yazdım
yoksa zaten hamilelik doğum lohusalık 1 yılı geçiyor erkekler bekliyor ona bişey demiyorum
Aslında iki taraf isteyince doktor sıkıntı görmüyorsa o kadar uzun sürmez ve bazen basit bir yakınlaşma bile çok daha büyük bağ sağlar.ama arkadaş içimden gelmiyor diyor bence asıl problem bu.ve kesinlikle Dr yardımı almalı

tüm yorumları okumam mümkün değil de 1.5 yıldır hiç sarılmadınız mı bile birbirinize

tüm yorumları okumam mümkün değil de 1.5 yıldır hiç sarılmadınız mı bile birbirinize
yok canım sokulmuyormuş kocasına onun gelmesini bekliyormuş. o gelincede 9 dereden su getirip reddediyormuş. oda kendini çekip bir daha sokulmayınca kırılıyormuş.
eşinin ailesine kırgınmış onun için içinden gelmiyormuş.
haa birde çocuğu gece uyanıyormuş hanımefendi uykusunu alamıyormuş. eşi horladığı için aynı odadada yatmıyormuş

Boşan bence kocanda rahat etsin böyle kadınları adamlar neden çeker hiç anlamıyorum sevmek istese dert sevmek istemese gene dert adam napsın

Siz cok gaddarca yorummlar yapiyorsunuz.

bak belkide senin annen yaşındayım. belkide sizin yaşınızdan çok benim evlilik hayatım var. kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil. çocuk seni sevmiş. ailesini bir tarafa koyup onlara rağmen seni seçmiş. üzerine titremiş. sen onun için onun ailesini idare etmeyi denemeyip kavga etmişsin onu ailesine karşı mahcup etmişsin. sonrada sana tavır koydu diye daha fazla tavır koymuşsun. gittiğiniz yere uyum sağlamış sen insanlara tepeden bakıp uyum sağlamaya çalışmamışsın. bunlar uzamış gitmiş. birde hepsinin üzerine ona kadınlık yapmıyorsun. hangi adam çeker senin kahrını ? bak evladım elinde olan nimetin kıymetini bilmezsen Allah o nimeti senin elinden alır, kıymet bilene verirde arkasından bakar kalırsın.

Bu siteye internette araştırdığım başka bir konu yüzünden denk geldim ve ilgimi çeken konu başlıklarıyla beraber en sonunda burdaydım. ve sırf yorum yapabilmek için şu dakikalarda üye oldum. Tam 30 sayfa vardı ve ben erinmeden 30 sayfayı okudum. Öncelikle demek istediğim şey şu ya bu konuyu açan kişi 11 yaşında bir ergen, dalga geçiyor ya da gerçekten fazlasıyla saçmasınız. Bu ne ya. okurken sinir küpüne döndüm. farkettim ki burdaki herkes sizi eleştirmede çok saygılı davranmış. ama siz saygıyı haketmiyorsunuz. ya şu 30 sayfada herkes can hıraş bişeyler için uğraşmış. ne için, şımarık bir kadının istekleri için. pardon da siz kimsiniz. burdaki insanın evliliğiniz için uğraştığı kadar uğraşsaydınız şuan mutlu mesut bir yuvanız vardı. neymiş ama çok kırılmışmış. ay canııım camdın ya yok olursun şimdi. evlilik fedakarlık gerektirir ben evli değilim. ama sizden daha fazla olgunluğum var. siz onun babasının kızı değilsiniz. el kızısınız. ne olursa olsun. kimse ölünceye kadar sizin nazınızı çekemez. büyüyün artık. evlenmiş çor çocuk sahibi olmuşsunuz hala 4 yaşında çocuk gibisiniz. kusura bakmayın da ne emmeye geliyorsunuzne gömmeye. kendinize gelin. insanlar sizin köleniz değil. ay ben şunu istiyorum deyince dünyaları önünüze sermeyecekler. bu zamana kadar böyle büyümüşsünüz sanırım da o devir bitti. eskiden dışarı bakmaz benim kocam laflarınız artık işe yaramıyor. bal gibide aldatmıştır. ben olsam bende aldatırdım. bana danışsa çatır çutur götür derim. size sarılmak istemesi sahurda istemesi aldatmamasından değil karısına olan özlemdendir. kim olsa kimle aldatsa karısına gelince yine ister. günü gelir kapı dışarı edilirseniz hiç şaşmayın. bunun olacagı bu zaten. yok onu yapamam yok bunu yapamam. babasının prensesinin incileri dökülür. o adamı haketmiyorsunuz. boşanında adam hakettiği mutluluğu,ilgiyi,saygıyı iyi bir kadında bulsun. diyeceklerim bu kadar

Canım benim burdaki insanlara kızma. Çünkü eşin sana sadece benim dediklerime bak ses etme geç demiş. Kaldıki burda ne sorunu olanlar gördük annesinin tarafını tutan anneci kocalar. O sadece kalabalık bir aile dirlik bozulmasın diye öyle demiş. Sana saygı duymuş, vermiyosun diye dövmemiş sövmemiş ve hala yanında. Birgün düzelirsiniz diye bekliyor umud ediyor. Bence sen ne istediğine bir karar ver. Ya toparlan ya da adamı da hapsetme. bugün olmasa yarın zaten başkasından ilgi gördüğünde seni terkedecektir..

Niye hepiniz seni aldatir bosar diyorsunuz.heleki kesin aldatmistir diyenler var.bu kadar basit mi bu? Kadin kadinin kurdudur bosa dememisler.ben kocamdan eminim.bunca zaman evden ise usten ewe hafta tatilinde lokale gider okadar.oyle mutlu ki eve gekdiginde.coj dyskun cocuguna.ben ona beni sew olur mu defim gecenlerde.burda yazilanlara moralim bozuldugu icin.ida sende hep sew benim gibi dedi.demek ki sewiyir hala beni.illa aldatcak diye bisey yok siz hep bu korkuyla yasiyorsunuz.korktugunuz basiniza gelme ihtimali daha fazla.benim boyle bi korkum yok benim tek korkum onu kaybetmek sewgusinu kaybetmek.sanki elimi kolumu baglamuslar gibi yanasamiyorum adama.bi yanassam sonu hayirli biliyorum.yataga aldim 2 gun denedim.olmadi bebegim cok uyandi.bebegimin uykusu hafif herseferinde kalk salla ben yoruluyorum.onun yerine gutsin baska odada yatsin hem o rshatsiz olmaz hem ben.ne diye zulum edeyim geceleri kendime.gun icinde yeterince yiruluyirum.eger gece de uyumazsam bitkin dusuyorum.yanu denedim olmadi yatak isi.seviyorum ama ewt ben bi kadinim ve alttan alan kadin degilim .kadin olmak bunu mu gerektirir? Koca olmakta karisi yuz vermiyorsa baskasina gitmeyi mi gerektirir? By ne cirkin bir aeydir.ben oyle bi zihniyete sahip degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…