- Konu Sahibi alis_gbegb
-
eşi istemiyor diye 3 yıl bekleyen adam tanıyorum ben. yeter ki anlayış ahlak iman sahibi olsun karşındakiEvliliği normal giden insanlarda aldatır
sarılmak mıdır bunun ölçüsü
1.5 yılda insan sevdiğiyle nasıl bu kadar uzak kalabilir
şimdi bi kötü sözü hak ettin ama neyse. bence bu konu kapatılsın. nato kafa nato mermermişsin sen ben bunu anladım.Ama gercekten yapamiyorum denilenleri.bi turlu icimden gelmuyor.icinden gelneyincede yapmiyorum.bu arada bebegimizle ilgili surekli konusuyoruz zaten ikimizib de konustugu tek konu o.her seyi benden bekler olnus.bence artik sewgisi azalmis
Kafam aliyo alyakansan yapamiyorum diyorum.icinden gelmio.siz icinizden gelmediginde esinize sarilip opuyormusunuz???şimdi bi kötü sözü hak ettin ama neyse. bence bu konu kapatılsın. nato kafa nato mermermişsin sen ben bunu anladım.
iyi de arkadaşım çözüm belli : PSİKOLOJİK YARDIM. neden hala ısrarla buraya içimden gelmiyor diye yazıyorsun. bence sen bu durumdan haz duyuyorsun. bu şekilde ilgi çekmek hoşuna gidiyor. durumdan rahatsız falan da değilsin. başta böyle düşünmüyordum ama artık samimiyetine inanmıyorumKafam aliyo alyakansan yapamiyorum diyorum.icinden gelmio.siz icinizden gelmediginde esinize sarilip opuyormusunuz???
Ben konu sahibinin eşini reddettiğini düşünmediğim için yazdımeşi istemiyor diye 3 yıl bekleyen adam tanıyorum ben. yeter ki anlayış ahlak iman sahibi olsun karşındaki
Seni niye sevsin ki adam kendine es aldigini sanmis ev arkadasi cikmis sevmez tabiAma gercekten yapamiyorum denilenleri.bi turlu icimden gelmuyor.icinden gelneyincede yapmiyorum.bu arada bebegimizle ilgili surekli konusuyoruz zaten ikimizib de konustugu tek konu o.her seyi benden bekler olnus.bence artik sewgisi azalmis
Aslında iki taraf isteyince doktor sıkıntı görmüyorsa o kadar uzun sürmez ve bazen basit bir yakınlaşma bile çok daha büyük bağ sağlar.ama arkadaş içimden gelmiyor diyor bence asıl problem bu.ve kesinlikle Dr yardımı almalıBen konu sahibinin eşini reddettiğini düşünmediğim için yazdım
yoksa zaten hamilelik doğum lohusalık 1 yılı geçiyor erkekler bekliyor ona bişey demiyorum
yok canım sokulmuyormuş kocasına onun gelmesini bekliyormuş. o gelincede 9 dereden su getirip reddediyormuş. oda kendini çekip bir daha sokulmayınca kırılıyormuş.tüm yorumları okumam mümkün değil de 1.5 yıldır hiç sarılmadınız mı bile birbirinize
yok canım sokulmuyormuş kocasına onun gelmesini bekliyormuş. o gelincede 9 dereden su getirip reddediyormuş. oda kendini çekip bir daha sokulmayınca kırılıyormuş.
eşinin ailesine kırgınmış onun için içinden gelmiyormuş.
haa birde çocuğu gece uyanıyormuş hanımefendi uykusunu alamıyormuş. eşi horladığı için aynı odadada yatmıyormuş[/QUOTE
hangi erkek dayanır ki buna?
Siz cok gaddarca yorummlar yapiyorsunuz.bu üye milletle dalga geçiyor.
içinden gelmiyormuşş götür o içini bir yere at. herkes her yaptığını her zaman çok istediği için değil, bazen görevi olduğu için, bazen fedakarlık yaparak yapar. biz sabaha kadar tütün kırıp, akşama kadar domates toplayıp geldikten sonra vyorgunluktan ölürken çokmu içimizden geliyordu eşimize zaman ayırmak. dinlenmek için 1 iki saatimiz vardı onunda bir kısmını eşimize ayırmak için fırat kolluyorduk. bazen eşimizde aynı şeyi bizim için yapıyordu. öyle geldik bu günlere. her zaman hayat toz pembe değildir. hayatın moruda var , siyahıda, beyazıda. hayat her haliyle bir bütündür.
sen bırak bu adamı hayatının en güzel günlerinide kaprisli bir kadının gönlünün olmasını bekleyerek tüketmesin. ailesi ne kadar haklıymış. gidip diğer kardeşleri gibi bir evlilik yapsaymış belkide çok daha mutlu olurmuş. seninle olmakla yazık etmiş kendisinede ailesinin hayallerinede.
hastaysan git tedavi ol. yok ücra bir köymüşte bilmem neymiş. yenişehiri bilmesek bize yutturacak.
emin ol senin kocana yaptığın gaddarlığın yanında benimkinin esamesi bile okunmaz.Siz cok gaddarca yorummlar yapiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?