eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Konu sahibi huuu.
Saygiyla sevgiyle yaklastim ben sana bilmem hatirlarmisin ilk sayfalardan.
Ama su an gercekten benide herkeside bezdirdin.
Burya konu acan sensin hatirlatirim.
Eger yanlis oldugun yuzune vurulmasindan hoslanmiyosan neden konu actin? Elestirilere acik degilsin onu anladimda.
Bu gidisat hakkinda gozlerinin kor oldugunundami farkinda degilsin??
Sen hala gercekten benim yaptigim dogrumu diyosun yani?

Burya baslik olrak kocamla 1 buck senedir kardes gibiyz demissin. Cozum olarakta kardeslikten cikip kari koca olun diyoruz.
Sen bizi gaddarlikla sucluyosun.
Kapat konuyu ya sen bence.
Sayfa 30 dan sonra hoopp sayfa 1 e geri donduk.

arkadaşlar arkadaş ilgi sever biri demekki! ilgi çekmeye çalışıyor, bu kadar nato kafa nato mermer birine daha fazla yorum yapmayın gerek yok. gündüzleri çok yoruluyormuş gitsin o dinlensin, kocası da lokalde hatunlarla fingirdeşsin. bu akıllı da benim kocam yapmaz desin(bi şu kadar salak olmayı öğrenemedim gitti ona yanarım).

kocana yanaşınca alttan alan ya da ezilen kadın mı oluyorsun

e madem kocan da halinden memnun böyle yaşayın gidin te Allahım yaa aseksüel oldunuz demek ikinizde

bi de biz alttan alan ezilen kadın olduk iyi mi? ha bi de onun kocası yapmaz(çünkü erkeklik hormonu diye bi gerçekliği yok). bizim kocamız yapar. dediklerine bak arkadaşlık bile çok bu kadınla, adamın kankası bu olduğuna göre kendine bi gönül eşide bulur elbet!

Babamın kaybından sonra benimde böyle bi dönemim oldu ilişkiye giremedim ayıp saydım utandım 4 ay boyu ama buz o dönemde bile kardes gibi olmadık, seks yapmamayı hadi bi nebze anlarım da insan kocasıyla öpüşmez mi sarılmaz mı güzel sözler söylemez mi kardeş gibi olduk ne demek niye evlisin o zaman

sen daha kendini kandır aldatan kocalar da yatakta bile basılsa seviyorum diyo zaten, ha adam aldatır aldatmaz bilemem ama düzenli mastürbasyon yaptığı kesin, ve bu da ilerde cinsel problemlere yol açabilir, yani bi 10 sene sonra hadi adamla seks yapayım dersen bide erken ya da geç boşalma ya da sertleşme problemi ile uğraşırsın

Yawww sizin hormonlarda bir problem mi var? Ateşle barut bu kadar zaman ıslak bile olsa patlar dayanamaz
Bu kadar zaman bomba patlamamış tabi suratın asık olur. mutsuzluk ondandır ondan
Akşam çocuğu yatır, al bir şişe votka, karıştır portakal suyu ile bak nasıl ateşeleyecek. Açın power love. Sonrası zaten gelmezse ciddi anlamda başka bir problem var derim. O zaman hemen bir hormon testi yaptır. Bitmiş tükenmişmi kurumuş mu vücut yahuuu

Sizin sorununuz gel diyince gelen git diyince giden emir erinizi kaybetmişsiniz ona üzülüyorsunuz. Benimde 5 aylık bir kızım var 1 haftalikken odasını ayırdım. Anne baba olduk diye eş olmaktan istifa etmedik ve hiç yatağımızı ayırmadık. Önce yatakları birleştirin sonra eşinizden gönülden Özür dileyin. Kayınvalidenizi yemeğe davet edin. Bunları yapmak zor değil.

ilahiiiiii

rabbim çıldırmak üzereyim.. demekki bazı insanların kafası gerçekten çalışmıyor.... hayatı insan bu kadar zehir edermi kendine .. ego bukadarmı tavan yapar.. o çocuk niye uyumuyor hiç düşündünmü.. sen çokta biz mutluyuz birbirimizi seviyoruz de.. boooooooooooşşşşşşş aldatır güzelim kocan öylebir aldatırki senin ruhun duymaz kocan bile aldattığını farketmez.. başka bir eve evliliği kadına bakıp benim eşim niye böyle değil dediği an biter o sevgi.. sevgi dediğin neki.. nereye kadar sürer.. dışardaki yabancı bile gözümüze hoş gelir severiz.. ama evli olmak yuva olmak bambaşka.. aşk heyecan yenilik ama en çokta cinsellik olmalı.. çünkü temas heyecan bişeyleri diri tutar.. ya allah aşkına kimin çocuğu yok kimin çocuğu uyanmıyor.. bırakın bahaneleri siz kendi egonuzu tatmin etmek için uğraşıyorsunuz.. adam pervane olsun peşinizden koşsun siz yüz vermeyin adam el ayak öpsün ..
aaaa sonra 1.5 yıl geçmiş bu adam bana niye yanaşmıyor.. adam kusacak duruma gelmiş..
bence az daha sabır bu adam seni seviyorum ama çık şu kapıdan dışarı diyecek..
erkeklere sadece sevmek yetmez..valla erkek kendini biraz kral hissetmeden kimseye kraliçe muamelesi yapmaz...
yada
asırlar öncesinden bir babanın kızına öğüdü ..
KIZIM SEN ALİ'YE EŞ OL Kİ ALİDE SANA KÖLE OLSUN....
ya rasülallah.. Ya alemlere RAHMET... güzel PEYGAMBERİM..
Ne güzel demişsin..

sen eş olmadıkça eşinden sana köle olmasını bekleme..
herseferinde buraya yazmayacam diyorum çatlıyorum... ALLAH EVLADINIZ İÇİN SİZİ ISLAH ETSİN,,,

Benim kocam benden bu kadar uzaklasmisken ben nasil yaklasayim ona? Hepinuz dösuyonuz bana.zaten bence onda erkeklik fln kalmadi.cunku taniyorum kocami ne masturbadyonla isi olur ne de vaska kadinla.onun kafasi cok farkli duygu olmadan olmuyor oda istiycek.ve beni sewiyor.bende onu sewiyorum ama istemiyorum ben yakinlasayim.cunku anlamiyonuz beni aradan cok zanan gecti icimden gelmiyor diyorum opsem istemiye istemiye anlar ki zaten.onun icin cinsellik iln sirada degil bazi erkeklerin boyle bilirsinuz...sunu diyim ki 2 yildir daha hic swwisme baslatmamisim.bu kolay mi simdu siz gidin diyonuz.ayrica bu kadar verici olarak nutlumusunyz ewliliklerinuzde? Sizin hic esinizi istemediginiz zaman yok mu? Istemeye istemeye adami kandiriyormusunuz? O yuzden tepenizden inmiyor hepsi kaf daglarini brn yarattim havasindalar.

Bir kadının kocasıyla sevişme başlatması veya çok canı çekmese bile sırf onu mutlu etmek için yakınlaşması kadına zul gelmez, erkeğin tepesine çıkmasına da sebep olmaz. 32 sayfadır hemen her yorum yazan kadının size değişen sertlik seviyelerinde anlatmak istediği sadece bu. Sizin ne yazık ki karı koca arasındaki cinsel yakınlaşmaya karşı hastalıklı bir tepkiniz var.

Kocanız belki sizi hiç aldatmamıştır, hatta iddia ettiğiniz gibi kendini tatmin bile etmiyordur. Ama bir gün işten dönerken bir alışveriş merkezine uğrar, food courtta yemek yiyen genç bir çift görür. Kadın kocasının gözlerine sevgiyle bakmaktadır. Kocasının bir lafına gülerken bir yandan elini adamın dizine koyar, hatta belki yanağından öper. Kocanızın beyninde bir şimşek çakar. 'Ben de bunu istiyorum.' The End.

hangi vericilik ya... allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz.. siz doğanızda olan birşeyi vericilik olarak algılayın...
yemek yapmayı meyve vermeyi büyük bişey gibi algılayın.. çocuk ağlıyor senin derdini çekemem deyin..
horluyorsun falan filan bilmem ne..
ben vericiyim yada öylemiyim.. eşimle evliliğimizin üç ayında ilk gece dışında beraber olmadık.. ağrım sızım berbattım.. sürekli tekrarlayan enfeksiyonlarım vardı ama onunla öpüşmeyi ona sarılmayı hiç ihmal etmedim.. 7 yıldır toplasan 10 defa sevişme başlatmamışımdır ama onu mutlu etmeyi seviyorum,... vericiyim.. çalışıyorum iki çocuk bakıyorum yemek yapıyorum ev temizliyorum.. hamileyim... daha sayabilirim.. aaa bak bugün midem çooook ağrıyor ama gidip yemek yapmak zorundayım.. ama mutluyum ya tabiki mutluyum,... tüm geceyi uykusuz geçirmiş olan eşim biliyorum ki bana yardım edecek ... ben yemek yaparken çocuklarıyla ilgilenecek .. hatta bak çamaşırları asmış ben yetişememiştim sabah.. aaa ama tepesine çıkmam lazım demi kendimi nazlamam tüm iyi niyetini burnundan getirmem lazım..
sabah namazından sonra yatmayıp onlara börek yapmayı seviyorum hazırladığım kahvaltıdan bir lokma almadan evden çıkmayı bile seviyorum.. beni seven bir ailem... ışıkları huzurla yanan bir evim var....ne ben ne eşim kafdağında sanmıyoruz kendimizi.. sorunlarımız yokmu var .. olmadımı alası oldu..
sen kocana yaklaşma.. kocanda aldatmaz zaten.. ben acıyorum sana.. ama bukadar hesap kitap yapan bir kadınsan kocanın sizin için sabahtan akşama kadar çalıştığını uğraştığını yorulduğunu her ihtiyacınızı karşıladığını.. eve para getirdiğini düşün buna karşılık güler yüz göstermeyide sadaka sayma.....

Bulundugumuz yerde alusveris merkezi yok allahtan burasi cok kucuk bi ilce

Senin kocanda iyuymis bak.benimkide oyle cocuga bakar isten gelibce bende kendu isime bakarim

bizim kocalarımız bizim tepemizde değil, sen ön yargın ve gerginliklerinle uğraşırken. biz mutlu mesut öpüşüp koklaşıyoruz. eşlerimiz tarafından şımartılıyoruz, senin gibi değiliz yani. bi bak bakalım kim mutlu, kim sorunlu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…